Ama Yuh Artık!

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658 Puan

Arkadaşlar bugün başka bir siteden ilan vermek için yuva arayanlar kısmına girdim ve böyle bir metni olan bir ilana rastladım gerçekten çok ilginç. “Merhaba petshoptan 5 milyara satın aldigim kopegim şuan 1 yaşında sadece Avcılar ve Beylikdüzü arasi ikamet eden kişiye verilecek yerini görmek suretiyle mama parasınin yarisi karşılanacak iyi bakalıcek vakit ayirabilcek kişi aranıyor kopegi arada bende alıp bakabilirim sahile indirme onunla vakit geçirme gibi bir nevi ortaklaşa bakiyormus gibi düşünün bu kriterlere uyacak bir kişi var ise ulaşabilirsiniz köpek tuvalet eğitimli yavrulugundan beri tasmasiz gezdiriyorum . Çok iyi şartlar altında bakıldı sürekli zaman ayirdim. biraz inatçı ırk güzel bir ırktır yurtdışından gelmiştir ailemden ayrı yaşıyordum ailemin yanına yerleşince bakacak bir yerim yok ondan dolayı veriyorum iyi kaliteli mamalarla besledim karma aşıları oldu şuan yeni 1 yaşına girdi sadece ve sadece Avcılar'da Beylikdüzü düzü arası ikamet eden kişiler arasın.” Benim de yorumum şu oldu: “Böyle bir şey yapamazsınız. Hayvanı mal gibi görüp satın aldığınız yetmiyormuş gibi mama parasını karşılayacak birini arıyorsunuz öyle mi?! Yuh artık. Bu hayvanlar mal değil anlayın. Sizi şikayet ediyorum. İnsanları böyle kandıramazsınız. Eğer satış yapıyorsanız tekrar şikayet ederim. Yeter artık. Sizin istediğiniz de armut piş ağzıma düş mantığı olmuş. Bakacaksanız sorumluluk alın kardeşim!” Şikayet ettim. Lütfen siz de böyle kişilere tepki gösterin!

5 CEVAP

ayse1310
ayse1310

116459

Masraflarını karşılıcam demiş kötü niyetli olmamak için iyi bakmaya çalışıyorum da belki ailesinin yanına yerleşceği için köpeği mecburiyetten veriyordur ve ondan ayrılmamak için de arada görücem masraflarının da yarısını karşılıcam diyordur. Çünkü herkes sahiplendiği hayvanın eski sahibinin onları ziyaret edip durmasını istemez. Muhtemelen bu şartları bu yüzden kopmuştur köpekten ayrılmamak için. Tabi kişinin kötü niyetli olmadığını düşünerek iyi tarafından bakmaya çalıştım ben.

izmir_pet
izmir_pet

127274

bu nee yaa. Bi kere 5.000 tl ne drmek. Aldiysan da soyleme bari. O senin kizin veya oglun artik. İnsan utanir. Birde bakiyosan bak, bakamicaksan ver. Bu ne sacmalik ortaklasa falan

ayse1310
ayse1310

116459

Çok yüzsüzce olmuş "5milyara satın aldığım köpeğim" demesi. İnsan utanıyor okurken bile o kısmı.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Gerçekten şikayet ettim de zaten. Çünkü bildiğiniz gibi petshoplarda kedi-köpek satmak ve üya sahiplenmek yasaklandı.

ayse1310
ayse1310

116459

Ha 5bin tlye aldım falan demesi saçma ve gereksiz bir detay olmuş ama sanırım orada bakabilecek kişilerin, maddi durumu iyi kişilerin almasını istediğini falan belirtmiş üstü kapalı masraflı bir can olduğunu belirtmek istemiş olabilir. Aslında o bir nevi köpeğine kalacak yer aramış mecburen ayrılmak zorunda olduğu için. Zor bir durum bence. Üslup pek doğru gelmedi bana da. Ama kötü bir niyet de göremedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 636 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR