Petshoplarda Evcil Hayvan Satışı?

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219 Puan

Petshoplarda evcil hayvan satılamayacağına dair bazı haberler çıkmıştı. Satın almak isteyenler katalogdan seçecekti vs. Ama bugün avmnin içindeki bir petshopta vitrine kapatılmış kedi gördüm. Bu yasal mı? Yasal değilse şikayet edebileceğim yetkili bir merci var mı?

6 CEVAP

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Muhtemelen satılacak hayvanları başka yerde muhafaza ediyorlar, daha sonra alacak kişi katalogdan seçip getirtiyor. Düzenleme adı altında aynı saçmalıklara devam ediyorlar yani. Cevaplar için teşekkür ederim bu arada

Recai44
Recai44

10816

Hayvan bakimsizsa cimer e yazmak yerine haber kanallarınin watsapp ihbar hattına mesaj atarsanız daha çok faydalı olur .

ayse1310
ayse1310

116459

Hayvansever derneklerine de fotografını çekip mesaj atabilirsiniz onlar ilgilenir konuyla baya da ses getirirler

ayse1310
ayse1310

116459

Katalogdan seçmenin farkı ne oluyormuş?

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

şikayet edebilirsiniz nereye bilmiyorum ama en kötü cimer in sitesine gidip yazın onlar ilgili yere iletir ya da yönlendirir

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Aslında bakımlı olup olmaması çok da önemli değil bana göre. Sonuç olarak kepenkleri indirilmiş küçücük bir alana tıkmışlar. Orada ne kadar huzurlu olabilir ki? Sinemadan çıktığımda mağaza kapatılmıştı, bu yüzden gidip sahibiyle konuşma fırsatım olmadı. En kısa zamanda gidip konuşacağım ve yetkili mercilere şikayette bulunacağım. Gerekirse de bahsettiğiniz gibi görüntü alıp gerekli kişilerle paylaşacağım. Teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 517 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR