Acil Duyarlı Olup Girip Oy Verelim İki Dakikanızı Almaz!!!

ayse1310
ayse1310

116459 Puan

Arkadaşlar memurlar.net'de böyle bir anket açılmış ne hikmetse. Bizi evlerimizden alıp hepimizi bir yere kapatıyorlar mı? Tabi ki hayır! Hayvanlara bunu yapabilme hakkını, hatta onlar üzerinde bu şekilde karar verebilme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar ben anlamıyorum. Ha barınak şartlarını süper hale getirirler hayvanlar birbirinden hastalık kapıp ölmez ya da uyutulmaz, tertemiz bakılır, maması suyu düzgünce verilir, güzelce bakımları yapılır o zaman tabi ki sokakta soğukta aç kalmalarından daha iyi bir seçenek olurdu barınakları ama hepimiz biliyoruz barınak şartlarının nasıl olduğunu. Bu evet diyenlerin hayatlarında bir kere herhangi bir barınağa gidip hayvanların halini gördüklerini sanmıyorum. Girip oy verebilirsiniz.

8 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Memurlar.net memurlarla ilgili bilgi fikir alisverisinin yapilmasi gerektigi bir site değil mi hayvanlarin toplatilmasina kadar konu nerden cikti ve nasil bu aşamaya geldi acaba ilginç doğrusu. Evet diyenler birakin barinaga gitmeyi bir köpeğin başını oksamamis herhalde yuva olmak yerine toplatilmanin derdinde. Kelime bile itici. Toplatilmak. Eşya mi onlar?

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Belediye çalışanlarıda memur gibi görülüyorsa ondan öyle bi saçmalık yapmışlardır :) neyse oyumuzu verdik bakalım

Nedesem
Nedesem

381

sırf yorum yazabilmek için üye oldum. BU nasıl bir zihniyettir gerçekten aklım almıyor.

ayse1310
ayse1310

116459

@elifmuzeyyen Aynen öyle ben de şaşırdım onlara ne oluyosa

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Harbiden işleri güçleri yok orda yaşasınlar mi ölsünler mi kavgasi yapiyorlar yorumlara baktim cevap yazacaktim da o kadar sığ düşünceler var ki koyun inek nasil ithal ediliyorsa köpekler de çine gönderilsin demeler herhalde çin de köpek yiyorlar ya ordan da para kazanip kar elde edecek vatansever (!) şahıs. Öteki demiş artik yemeklerle barinakta beslensin. Kendisi yemiyor atiyor bozugunu curugunu kokusmusunu hayvana layik görüyor. Bu ne biçim bir düşünce? Öteki demiş çocuklari gorunce kahroluyorum okula zor atiyorlar kendilerini. Cocuklar calistiriliyor öldürülüyor daha nice iğrenç şeyler başlarına geliyor bu arkadaş her şeyi unutmuş köpekten korkmasi kahretmis kendisini. Bir baskasi demis ki köpeklerle yasamak istemiyorum ah insanoğlu ahh kendilerini ne kadar degerli goruyorlar halbuki bir gram değeriniz yok gözümüzde.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Çok özür dilerim parca parca yaziyorum ama öfkelendim ihrac veya ithal ediliyorsa demis Ithal diyor bir de eğitim seviyesi nerelerde? Dışarıdan alınan mal ithal edilir dışarıya satarken ihraç etmiş olursunuz ah ahh sizler öğretmenseniz vay halimize.. Asıl sizle ayni toplumda yasamaya hayir ben iki anlamda hayir diyorum. Toplatilmalarina ve sizle yasamaya hayir! Sozum onlara Ayse hanım daha çok kişiye ulaştırcam bu anketi..

izmir_pet
izmir_pet

127274

ben verdim ama ise yarar yaramaz bilmiyorum. İnsallah bi yarari olur yaa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 563 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR