Kapalı Tuvalete Alışma ?

melikealgin
melikealgin

11545 Puan

Bugün itibariyle Oscara kapalı kedi tuvaleti aldım.Ama ilk deneme başarısız oldu iceri soktum kapısını acamadı ve baya korktu.Onu nasıl alıştırabilirim ?

20 CEVAP

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Aslında kedinizin 6 aylık olması ideal bence çünkü benimki küçük olduğu icin kapıya gücü yetmiyo fazla. Sizin pisicik şuan ne büyük ne de küçük tam zamanı gibi geldi bana hemen alışabilir bence :) @ecerana nin dediği yöntem mantıklı geldi bende deniyim belki alışır benimkide :)

sevvalguralp
sevvalguralp

5859

Benim kedimde de aynı şey olmuştu bir iki güne hemen alışır oraya girmeye mecbur kalacak çünkü. Siz sokmayın kendisi istediği zaman girsin

Oguzdal10
Oguzdal10

623

Şimdilik kapısını çıkarıp kullanabilirsiniz. Alışana kadar.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Ben yaklaşık 15 gündür kapalı tuvalet kullanıyorum. Ilk önce kapağını da takmıştım ama içeri giriyor dışarı çıkamıyordu. O yüzden kapağını çıkarttım. Kedim 3 aylık sizinki biraz daha büyük 6 aylık olmak üzere sanirim :) bir hafta falan kapaksiz kullanıp daha sonra kapağını takıp denerdim yerinizde olsam. İlk kapaksiz deniceginiz gun evde olduğunuz bir gun olsun haftasonu gibi. Benimki gibi girer de dışarıya çıkamazsa haberiniz olur boylece :)

Ecerana
Ecerana

14974

Bn kapağını kendim açıp içine kedimi koymuştum sonra çıkacağında da elime Bi oyuncak aldım ki kapıyı kendi açmayı öğrensin diye kapıyı açıp elimdeki oyuncağa geldi hemen ama sizin kedi de bu yöntem ile yaramazsa kapağını çıkarın iki gün öyle kullansın sonra takarsınız. Bu arada hangi marka aldığınızı öğrenebilir miyim acaba.

Ecerana
Ecerana

14974

Bn de bu marka alıcaktım ama sonradan mio marka aldım inş memnun kalırsınız :)

Ecerana
Ecerana

14974

Bn aldığımda kedim 8 aylık tı hiç zorluk çekmedim daha kurar kurmaz içine girdi çok sevdi :) çünkü kutu türü şeyleri çok sever ama ikinci kedim biraz yabancıladı onada dediğim yönetimi uyguladım

Alicveben
Alicveben

12941

Aynı şey banada oldu... İlk 2 gün açık kullandım. Sonra açılır kapanır kapağını çıkardım 2 günde öyle kullandım. Daha sonra tüm parçalar ile kullandım artık hiç sıkıntımız yok :)

melikealgin
melikealgin

11545

Benimki sizin 2.kediniz gibi o zaman :) Aslında her seyi kolay öğrenirdi bundan korkmasi beni şaşırttı

Ecerana
Ecerana

14974

Boyut farkı o kadar varmı bilmiyordum resimde çok fark yok gibi gelmişti bana bnim kedim sığıyor şimdilik inş ileri de de sorun yaşamam

zuhall
zuhall

10265

Kapisini cikartarak kullanabilirsiniz basta. Ama bunun otesinde genel anlamda kapali tuvalet kullanilmasini tavsiye etmem. Hem kediniz daha fazla toza magruz kaliyor hem icerde rahat edemiyor. Bence onun icin eziyet daracik kapali alanda eselemeye ugrasmasi.

zuhall
zuhall

10265

maruz*

melikealgin
melikealgin

11545

Teşekkür ederim umarım kolay adapte olur

melikealgin
melikealgin

11545

Markasını bilmiyorum petshoptan aldım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1435 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR