Apartman Bahçesin De Besleme

Yigit44
Yigit44

166 Puan

Benim apartmanımın arka bahçesinde pitbull cinsi bi köpeğim var apartman sakinleri istemiyorlar ama ben beslemekte kararlıyım ve köpeğim hiç saldırgan değil gayet evcil kulubesi de var kulubesinde sürekli bağlı beni şikayet etseler köpeğim elimden gider mi ? Üstelik köpeğim hamile ? Köpeğin havlamasindan rahatsiz olup sikayet edecekletini soyledi ler acil bi yardim ?

5 CEVAP

yigit25
yigit25

635

Adam pitbuldan korkar care yok

Yumak96
Yumak96

3143

Öncelikle üzgünüm ama pitbullar ne kadar canayakında olsalar gözleri döndümü(sebepli sebepsiz) affetmezler faturada size kalır bunun dışında sonuçta o apartmanda 10 larca insan yaşıyor onlarında hakları var kimse o gürültüye katlanmak zorunda değil işe, okula giden insanlar sonuçta ve sizin sevdiğinizin aksine korkan insanlar var yanı el mahkûm sahiplendirmeniz doğru olacaktır(doğurmasını ve yavruların sütten kesilmesini bekleyebilirsiniz)

Busrabiye
Busrabiye

605

müstakil eviniz olsaydı hiçbişey olmazdı da apartman bahçesi ortak olduğu için şikayet edebilirler ve alabilirler köpeği.. Benim bi arkadaşımın apartmanda kendi dairesinde kedi besliyor diye şikayette bulunmuşlardı kediyi başka biyere vermek zorunda kaldı..

Etchellion
Etchellion

250

Arkadaşım hemen gidiyosun belediyeye köpeğini kaydettiriyosun. Köpek bu havlamıcak kükricekmi_? eger şikayet olursa zabıta geliyo ses desibel ölçümü yapıyolar gidiyolar bu kadar. baglamayı sakın unutma ve etrafına tel çekmem gerekicek en fazla 400tl tutar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1172 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR