Yeni Kalorifer Yatağımızı Nasıl Buldunuz.?

batinaydogan1
batinaydogan1

117660 Puan

Merhaba dostlar, Geçen yaptığım oyun alanından kalan (tahta, ip ve kumaş) parçalarla kızım Lolâ'ya yeni kalorifer yatağı yaptım. İşçiliği basit ilginizi çekerse sizde yapabilirsiniz. Bu soğuk kış günlerinde eminim yavrularımızın hoşuna gidecektir :) Benim kız şimdiden çok sevdi ve ayrıca camın önündeki yatağına çıkmak için merdiven gibi kullanıyor ::)


17 CEVAP

kedipatisii
kedipatisii

13236

Dünyaya sizin kediniz olarak gelmek varmış ne diyim :D bakalım önümüzdeki günlerde daha nasıl buluşlarınızla karşılaşacağız... Allahtan kedilerin görüp özenme huyu yok. Yoksa beni çok büyük masrafa birde emekçileğe sokacaktınız :) hiçte anlamam bu işlerden. Emeğinize sağlık çok güzel :D

LopSever
LopSever

1887

Cok iyi be insanin kedi olasi gelio

onurhhn
onurhhn

4050

Elinize sağlık güzel görünüyor. Kedi olası gelen arkadaşlar altına bir destek koyarak sırtlarını kalorifere dayayıp kendileri için de kullanabilirler sanırım hocam işçilik güzel. ;))

melikealgin
melikealgin

11545

Lolanın orada degil kendi istediği yere yatacağını bildiğim icin bana gereksiz geldi.Belki gündüzleri oyun icin anca merdiven olarak kullanır haklısınız :D

EZK
EZK

111866

Ellerinize sağlık.. Harika bi iş cikarmissiniz yine. Lolâ çok şanslı. O'nu, sizin gibi dusunen bi sahibi olduğu için.. :)

gulsum_
gulsum_

2288

Keşke lolâ olsam :D

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

@kedipatisii bi kaç şey daha var aklımda ama bu aralar kendi işimde çok yoğunum görevlere falan gidiyorum o yüzden vakit ayıramıyorum hiç :(

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Bu güzel ve harika yorumlar için herkese teşekkürler :) internette 80 liraya metalden yapılmış var onuda alabilirsiniz ama tabiki benimki daha çok kendim yaptım duygusu :)

LopSever
LopSever

1887

Senin elde yaptigin daha keyiflidir ona duydugun sevginin simgesi mesela ben lop umu gece usumesin diye sicak su torbasina su koyuyom disida kumas kapli lopum ustune cikip yatio beyefendi ayaklarinida uzatio geliom napion la sen diom bana bakio yuzumu yaliyo bende opmekten tavsani bi hal oluyom cok tatli kerata:)

Kazim1980
Kazim1980

1864

Çok hoş gözüküyor ama yatak yerine yine camda beklediği için Lolanın pek hoşuna gitmemiş gibi...

EZK
EZK

111866

:)))

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Valla insan sıkışınca surekli bisey uyduruyo.bizde bahceyi izlesin diye yatakodasi caminin onune ikeadan sepet alip monte ettik icine de minder koyduk.bahce kapisinin teline tirmaniyodu surekli,kapi kapali oluncada mutfak camina cikiyodu.sorunu baya cozduk simdi de sepetinden indiremiyoruz.nerdeyse geceleri yataga bile gelmiyo artik.bakalim daha ne cozumler bulcaz

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Valla ben evi iyice ona göre tasarlar oldum her camın önünde yatağı var :)

gzmkzn
gzmkzn

801

çok güzellll :)

guineapigela
guineapigela

119533

Cok kullanisli olmus keske benim kedimde sizinki gibi olsa kendim yapmami gecelim petshoptan alinanda bile yatmiyor anca koltuk arasira bosa para gitmesib diye yataginda yatiyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1106 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR