Tatil Ve İş Seyahati

EmineDuman
EmineDuman

2679 Puan

Tatil ve iş seyahatlerinde kedilerinizi kime emanet ediyorsunuz?Sizce başkalarına emanet etmek ne kadar doğru?

22 CEVAP

Berii
Berii

754

Çok uzun süreli olursa belki sorun yaşanabilir ama biz 3 4 günlüğüne çıkmıştık evin her yerine mama ve su koymuştum günlük bir arkadaşım gelip yoklayıp gidiyordu bi sorun olmadı ama bizi çok özlemişti geldiğinde sürekli kucağımızda mır mır :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Benim bi kez izmirden ankaraya gitmem gerekiyodu ailemle kendi arabamizla. Konaklamadan yolculuk olucakti bide ama ben kedimi de goturdum. Kimseye emanet de edemem ve oyle biride yok zaten. Guvenip anahtari verebileceginiz biri olursa daha iyi olur. Farkli evde strese girebilir

EmineDuman
EmineDuman

2679

@DEMET92 evet zor bir durum çok iyi anlıyorum,pansıyon bana da en son çare olur.Benim bakabilecek kişilerim çok var ama evimde bakılmasını isterdim :) kıyamıyorum ona.Sanırım ya ablama bırakırım ya da ona evimin anahtarını veririm gelip bakması için.Ama onu bırakıp tatile gitme düşüncesi bile benim için çok zor.Sanırım tatile gitsem bile kısa kısa giderimki çok da bensiz kalmasın.Bende rahatsız olmasından korkuyorum.Çok iyi anlıyorum sizi.

Ecerana
Ecerana

14974

Sorunuza gelicek olursak. Bn iki günden fazla gideceksem Bi yere güvendiğim kişilere bırakıyorum. Ama iki günlğk için mamasını suyunu kumunu bolca koyup gidiyorum şimdi Bi de iki kedi olunca acaba kedim sıkılır mı korkusu da olmuyor

axmetmcl
axmetmcl

990

en güzeli pisinizin evinizde kalması ve bir dostunuzun en azından 2 günde bir uğrayarak bakması.

DEMET92
DEMET92

18608

@emineDuman merhaba
vallahi çokmzor bir durum.
bende yazın tatile çıkmak istiyorum ama küçük kızımı ne yapacağım bilemiyorum. tabi ki bazı kalpsiz sorumsuzların yaptığı gibi tatile çıkmak için sahiplendirecek değilim. malesef bu zihniyette olanlar var.
ben pansiyona ve ya kedisi olan bir yere bırakma taraftarı değilim çünkü hastalık kapma ihtimali çok yüksek. ve ben çok korkuyorum hasta olur diye. etrafımda bırakacak kimsem de yok. yada gelip evimde bakacak kişi de yok. ne yapacağımı şaşırdım bende.

Friolero
Friolero

12756

Yok ya benim kedilerim çok rahatlar. Bırakınca daha mutsuz oluyorlar.


Ama o konuda haklısınız uçakla gidiyorsanız zor olabilir. Ben uçağa binemiyorum o yüzden hep araçla olduğu için rahat oluyor :)

EmineDuman
EmineDuman

2679

:) şanslısınız o zaman.Hep yanınızdalar.Ben işe gelirken bile zor ayrılıyorum oğlumdan :D

Ecerana
Ecerana

14974

İzmir_pet sizin birden fazla kediniz yokmu hepsini mi götürdünüz. Zor olmadı mı merak ettim

EmineDuman
EmineDuman

2679

evet bende evde kalmasından ve ona gelip bakılmasından yanayım aslında :) kendi ortamından çıkmasını çok doğru bulmuyorum.

Friolero
Friolero

12756

Kedi sahiplendiğimizden beri,


1 kere pansiyona bırakmak zorunda kaldım. Döndüğümde çok mutsuzlardı. Terk edildiklerini sandılar sanırım.


Eğer otele gidiyorsak KESİNLİKLE hayvan kabul eden oteller olmasına dikkat ediyorum. 10 kere soruyorum oraya gidince problem olmasın diye (bu biraz maliyetli oluyor petinizin kalışından da ücret alınıyor)


Onun dışında, nereye gitsek götürüyoruz kedileri. İlk başta arabada korkuyorlar ama sonra yol boyunca uyuyorlar :)

EmineDuman
EmineDuman

2679

@friolero evet güzel bir şey yanınızda götürmeniz ama bu kedilerimiz için çok fazla stres değilmi?Ben seyahati çok kaldırabileceğini düşünmüyorum ya da emin olamıyorum,yanımda götürecem diye de ona zarar vermek istemiyorum.Gerçi kendisi bana İzmir'den geldi,yani seyahat etti sorun da yaşamadı ama evime geldi,otele gidip sonra tekrar uçağa bin geri dön,çok da aklıma yatmıyor açıkçası.

DEMET92
DEMET92

18608

arkadaşlar otobüste veya uçakta yanımızda götürünce nasıl oluyor yani tamam uçak yolculuğunun saati az ama otobüsle giderken maması suyu tuvaleti nasıl oluyor?

Berii
Berii

754

Henüz böyle bi durum olmadı fakat pansiyonlar var güvenilir bir yer bulursanız icinizde rahat ederse pansiyonda kalabilir bazı vet.lerin pansiyonuda oluyor hatta

EmineDuman
EmineDuman

2679

Benim aslında bırakabileceğim yerler var ama evinden ayrılması ne kadar doğru olur onu bilemiyorum.Boşuna stres yaşamasını istemiyorum.Strese girermi acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1627 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR