Virbac Kedi Maması?

Bgisan
Bgisan

1795 Puan

Merhaba. Bizim ufaklığın vet. Hekimi bu mamayı medikal sektörde iyi bir firmanın ürettiğini, protein açısından daha iyi olacağı için önerdi.


Aranızda Virbac veterinerian baby veya adult kullanan var mı? Memnun kalan yada kalmayan. Yorum yaparsanız sevinirim.

22 CEVAP

Bucoco
Bucoco

8

Virbac mama araştırmalarıma göre dünyada sunulan tek hiperpremium mama. İnternette ve sosyal mecralarda ismi çok duyulmadığı için pek bilinmiyor. Virbac mamadan çok mama ötesi bir ürün

skyjeune
skyjeune

611

Virbac,dünya'nın en büyük 7. veterinarian ilaçları grubu. ismi virology ve bacteriology'nin ilk üç harfinin kısaltmalarından türetilmiştir. Kedimin üriner problemi olduğu için veteriner bu mamadan verdi. Sondalık oldu.Üriner vib olanını kullandık.Su içmesi gerekli. Ve bu mama bunu sağlıyor. İki aydır kullandık.ancak düzeldi. Kristalleşme durumu olduğundan tekrarlayabilir diyorlar o yüzden ben şu an yine virbac ile devam edeceğim. Ayrıca virbac eğer kötü olsa
böyle hastalığını düzeltmez diye düşünüyorum. Hem su içiyor,öğünü yedikten sonra uyuyor. Ama benim kedim açgözlü olduğu için:))))) oy canım bir paketi versem oturur yer onu da. Özetle virbac mama dandik demek biraz komik. İçerisinde karbonhidrat tahıl GDO yok. Hem de nasıl iştahla yiyor.ama tüy dökmesine engel olmadı. O yalan işte.

edasukur
edasukur

3594

Kedilerimden biri bir rahatsızlık geçiriyor şu an, veteriner reçeteli olarak Virbac mama yazdı bize ve 3 4 gün önce o şekilde kullanmaya başladık. Içerik olarak ne derece iyi bir mama bilmiyorum ama veteriner reçeteli olarak yazdıysa iyidir diye düşünüyorum. Tadı da güzel sanırım çünkü sadece rahatsız olan kedim değil diğerleri de bayilarak yiyorlar bu mamayı.

Faytekin
Faytekin

11982

Virbac i merak ettigim için araştırdım ve somonlu kısır mamasını 1,5 ay kadar kullandım,kedilerimde öyle gözle görülür bir değişim veya fark göremedim,tabi bu kadar kısa sürede karar verilecek birsey değil ama, ben naturea ve nd nin içeriğini daha çok beğendiğim için virbac i bidaha almadım,öncesinde ve şuanda da Naturea ve ND kullanıyorum, virbac sitesinde de yazdığı gibi herkesin en çok sorduğu soru petlerin bir anda çok su içmeye başlaması,gerçekten anormal derecede su içmeye başladılar, bu onlar için güzel birsey evet,sitesinde de zaten bunun iyi birsey olduğunu belirtmişler fakat o kadar çok içmeye başladı ki 2 kedim de karnı gurulduyordu hergun ikisininde,bir kase suyu ikisi anca bitirirdi yada bitirimezdi tam,ama virbac la beraber iki kase su koyup gitmek durumunda kaliyordum ve akşam geldiğimde ikiside tamamen bitmiş oluyordu,yok artık dedim en sonunda,bu bana aşırı fazla geldi,evet su kediler için en önemli şey ama bu kadarı da fazla,sürekli karınları guruldayarak dolaniyordu hayvanlar,kaliteli bir mama olabilir ama benim içime pek sinmedi açıkçası,hem içtikleri anormal su nedeniyle hem de ev kedileri için çok yüksek protein oraniyla,özel durumlar haricinde kullanmayı düşünmem ben açıkçası.

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

10 yıldan fazla zamandır kısır, erkek, ankara kedimde kullanıyorum. Özellikle tüy ve deri hassasiyetimiz var. Malum genelde beyaz ve uzun tüylü kedilerde bu sorun görülebiliyor. Kedim çok sağlıklı, ekstra malt vb. kullanmıyorum. haftada 2 kez schesir suda pişirilmiş yaş mama veriyorum. 16 yaşında ve yaşına göre çok enerjik, canlı. Virbac somonlu yetişkin mamayı kullanıyorum.

edasukur
edasukur

3594

Teşekkürler. Bazi mamaların sadece reçeteyle yazıldığını ve tedaviye yönelik olduğunu söylemişti veteriner bu mamayı verirken. Bize de sindirim kolaylığı
ve bağırsakların rahatlamasi için verdi.

Gizcem
Gizcem

64

Merhabalar ben Virbac Veterinary HPM G1 Digestive Support mamayi 1.5seneden beri kullaniyorum. Ozellikle hasta olan kedim icin baslamistim. Sokakda bakdigim bir tekir di fib vurusune yakalandi. Sonrasinda evde bakmaya basladim ve goturdugum veteriner tavsiyesi ile virbac ile tanistim. Max 1ay yasayabilir dedikleri kedim 9ay yasadi ve son anina kadar kaliteli bir yasam surdu. Mamadan sonraki degisimi ve iyilesme hizi inanilmazdi. Simdi ki kedim icin de devam ediyorum ayni mayaya ve oda gayet saglikli cok şükür. Icerigini arastirabilirsiniz bence cok iyi bir mama. Sevgilerimle

Sevvalkrds
Sevvalkrds

1835

Virbac 3 4 ay kullaktık bizde çok memnun kaldık çok zayifti sahiplendigimizde virbacla kendini çok iyi toparladi tüyleri bile paril paril parladı tavsiye ederiz . Şimdiden geçmiş olsun

tultul
tultul

5416

Sayın Faytekin, ben de senelerdir ND tahılsız mama kullanıyorum ,et içeriği gerçek ve kalitelimdiye be tahılsız diye tercih ediyorum. Bugün yeni gittiğimiz bir veteriner Vibrac’ı çok tavsiye etti ve hatta ND ‘nin tahılsız mamasının karaciğer değerlerini bozduğunu söyledi...Ben de 7,5 kg’luk somonlu’sunu denemeyi düşünüyorum..

Bgisan
Bgisan

1795

Düşük ağırlıklı ve bağışıklığında problem var bizimkinde de. Lenf nodları biraz büyük. Ayrıca gingivitis de var. Şu an 3,5 aylık. Bana sindirim sıkıntısı çekmez bu mamayla dedi. Ama ben de içeriği tam çözemedim.


Geçmiş olsun size de.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Kötü değil ama et yerine proteini yazması kötü çokta lüzumlu bi mama değil bence et içeren mamalar daha iyi

Cheddarico
Cheddarico

115

Virbacta et yerine protein olmasını veteriner tedavi amaçlı diyet mama olmasıyla açıklamıştı. Tavuk eti alerjenlerinden ayırılıp sadece proteini kullanılıyor. Mesela benim kedim normalde tavuklu mama yemez alerji yapar. Bu mamada sadece proteini olduğu için herhangi bir sorun olmadı. İdrar kesesinde kristal olduğu için mecburen kullanmamız gerekiyor ve balıklı olanları bulmak zor.

Anl35
Anl35

250

Bende ishal olan kedim için Gastrointestinal olan serisinden kullanıyorum. Yaklaşık 15 gündür kullanıma devam ediyor. Tüy kalitesi inanılmaz bir şekilde arttı. İshali yavaş yavaş normale dönüyor sanırım ileriki zamanlarda tamamen etkisini gösterecek ancak fiyat olarak gerçekten çok yüksek bir mama maalesef.

2 yaşında dişi kısır kedim var. yediği şeylerden olsa gerek bir süre ciddi bir tüy kaybı oldu. özellikle arka patisinin arkası,ve kafa kısmı tamamen deri kalacak şekilde dökülmüştü. bu mamayı kullanmaya başladık ortalama 1 buçuk yıldır kullanıyoruz o kadar memnunuz ki. sıvı alımı, dışkısı, uykusu ve özellikle tüy sağlığı mükemmel oldu. hayvanın resmen gözü parladı ve doyduğunu hissediyorum.

adazade
adazade

398

virbac a devam ediyor musunuz? nerede satılıyor?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 50274 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR