Yavruları Dövüp Kapının Önünde İstemeyen Kadına Ne Yapmalıyım?

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916 Puan

Bugün kapının önünde bir anne iki yavru kalıyordu. Kadın yuvalarını dağıtmış almış eline sopayı yavruyu yün çırpar gibi vuruyor gitsin diye oda nereye kaçacığını bilmiyor 1 aylık oldu geçen gün. Daha kolisinden bile doğru düzgün çıkmamıştı. Ağlamaktan helak oldum laf yetiştireceğine evine al diyor. Kapımın önünü pisletiyorlae diyor kafsyı yemek üzereyim. Bu yavruları kotruyabileceğim bir kanun falan yok mu? Devlet bir şey yapmıyorsa hususi gidip her gece camlarını kapılarının önünü çamurlamayı düşünüyorum. Kocakarı Allah o yüzden sana ne evlenip çocuk nasip etmiş nede ailen kalmış.

7 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Oncelikle olay cok uzucu malesef bizimde bu tarz bir yoneticimiz var.
1ay daha idare edebilirseniz enazindan koruma altina alip,annelerini 2 ay emmis olurlar sonra belki sahiplendirilir.
Su konuda da malesef size hak veremeyecegim,son cumlenizle cok gunaha girmis oldunuz,bunu ben dahil cocuk sahibi olamayan olmakta zorlanan cocugu olmayan ancak imkani olmadigi icin tedavi goremeyen birsuru insan okuyor.ve Allah oyuzden cocuk vermemis cok talihsiz bir cumle olmus.ben kedime gozum gibi bakiyorum ancak bana da Allah cocuk vermiyor!
Umarim kedicikleri kurtarirsiniz.cok gecmis olsun

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

o kadının orda kafasını duvara sürter kıvılcım çıkarırım o sopaylada onun beynini dağıtırım siz naptınız tam olarak? neyse yavruları ve anneyi oradan alın lütfen o kadın bugün bunu yapıyorsa yarın zehirler çocukları

kadını polise şikayet edin hayvan haklarını savunan kurumlara gidin sosyal medyadan paylaşımlar yapın ve kadına karşı sizde bir şeyler yapın

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

O yavrulari doverken siz baktiniz mi?

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Reflex olarak ben muhtemelen kadini doverdim yavrulari da eve, eve olmazsa daha guvenli bir yere gotururdum. Anneleriyle beraber. Kutu gibi birsey yapin kuytu kose bir yer bulun. Veya sahiplendirin en guzeli.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Son cumleye dikkat etmemisim gozdetemizel, evet haklisin.

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916

hayır hayıe lütfen beni yanlış anlamayın kadın gençken kendini çok beğendiği için kimseyle evlenmemiş o yüzden çocuğuda olmamış benim çocuğu olmayanlara asla lafım yok inşallah en kısa zamanda bir çocuk nasip eder. Sadece demek istediğim Allah sevgisiz kalbinde vicdan olmayan insanları biliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 532 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR