Rezalet

Esmaagencc
Esmaagencc

491 Puan

2 dişi kedi bir de benim oğlum portakalı tıraşa götürdüğümüz yeni başkent veteriner kliniğinden gerçekten bunu beklememiştik arkadaşımın Öner’isi üzerine gittiğimiz veterinerden bu denli iğrençlik çok canımızı sıktı ve tıraşları bile düzenli yapılmamış tıraş makinasının ucu çok iyi kesiyor kaptırabiliyoruz diye açıklama olabilir mi inanamıyorum . Benim kedim kısır değil ve arkadaşımın dişi kedisi de değil ve aynı ortamda tutuyorlar sorduğumuzda da burnunu o yapmıştır diye açıklama yapılıyor sizce böyle bişey normal mi biz mi abartıyoruz ????


20 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Cok kotu gecmis olsun. Zaten neden tiraslatiyorsunuz ki rahatsiz oluyorlar diye duymustum

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

evet az vermiş olabilirler. hayvanın psikolojisi daha çok bozulur böyle ne baygın ne değil başında bişeler yapan birileri var. biraz empati lütfen.

LenaHanim
LenaHanim

936

Yazık şu hayvanlara cektirilen eziyet

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kedilerin guzelligi dusundugunu sanmiyorum da, kaşindirabilir tuyler cikarken veya ne bileyim onlarin bir parcasi sonucta. Sizinkini anlarim ama tuy kacacak diye olmaz yani..cunku bilirsiniz, aşili kedide tuy kacsa da bir sey olmaz ki kacmiyor zaten. Bebege de fazla yaklastirmiyorlardir zaten. Bir de narkoz veriyorlar diye biliyorum traş ederken.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

ayrıca böyle saçma ve özensiz açıklamalar olamaz o veterinere götürmeyin bidaha. ama tepkinizi koyun çünkü tepki almadıkça insanlara ne kılıf uydursalar kabul edeceklerini düşünüyorlar

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

oda bir evlat sayılır millet için traş ettirilmez verirse ağızlarının payını bişeycik diyemezler. herneyse geleyim asıl konuya bakın narkoz basit bişey değildir her traşta uyutup traş ediyorlar veterinerler için sorun değil zararlı bu yapmayalım demezler tabiiki ama bu onlar için çok zararlı bişey. her canlı için anestezi risktir. hele zorunluluk halinde değilse traş keyfi birşekilde anestezi verdirdipte traş ettirmeyin yazık günah .

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Merhaba o Başkent Veteriner Kliniği hiç ama hiç iyi değil. Ben yaklaşık 2 buçuk 3 sene önce bir kedi sahiplenmiştim. Hasta gibiydi. Pek bir şeyi yoktu. Biraz halsizdi. Biz de endişelenip oraya götürdük, bize çok yakındı çünkü. Burada tutalım dediler ve ertesi akşam biz merak edip aradık. Kedimizin durumu nasıl, iyi mi diye sormak için. Kedinizi kaybettik dediler. Kalbi durmuş. Gerçekten çok sinirlendik insan arayp söyler. Louman falan yapmışlar devamında bir şeyler daha. 800 tl istediler.

bappatan
bappatan

11044

Çok geçmiş olsun. Hatalarını kabul etmemeleri tepki almadıklarını veya bir yaptırımının olmamasından kaynaklı diye düşünüyorum. Hani hatalarını kabul etseler ne bileyim pansuman yapsalar özür dileseler bir nebze sizin de içiniz rahat ederdi. Ama onlar üste çıkmaya çalışmış. Ben buna benzer bir durumda (hastalık var diye sırf para uğruna türlü testler yapılarak canı yakışmıştı ve sonuçta hiçbi hastalığı yoktu) mavi masaya ve tarım bakanlığına şikayet ettim ve paramı geri alabildim inşallah onlar da derslerini almışlardır. Bu olay Ankarada oldu bu arada lütfen şikayet edin başka canların da canı yanmasın...

bappatan
bappatan

11044

Tıraş ederken verdikleri sakinleştirici diye biliyorum narkoz değil yani hafif sersemliyo yolculuklara çıkmadan önce de veriyorlar bir sıkıntısı yok yani. Kedi tıraş edilirken narkoz verilmez zaten veteriner biliyordur herhalde bunu...

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bazilari veriyor. Denk geldim bir kez, dedim ne sakin kedi kendini tiras ettiriyor hic kimildamyor. Hafif narkoz verdik dediler.

Söyleyecek şey yok . Tek kelimeyle REZALET

guineapigela
guineapigela

119533

Tüh, gercekteb boyle vetler cogalmakta. Gecmisler ölsün

aslihan_e
aslihan_e

127859

O yara kesinlikle kedi işi değil basbayağı kesmişler hayvanı. Yıllardır kedi beslerim kedilerimiz dışarı da çıkıyor kedilerle kavga da ediyor. Ne diş izi ne tırnak izi öyle olur...

Osim13
Osim13

418

Çok saçma bence o veterinere bidaha gitmeyin. Böyle açıklama olabilirmi ya

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

şu hayvanları neden traş edersiniz ki zaten yazık günah ya yaz değil bişey değil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1129 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR