Fare Köpeğime Zarar Verir Mi?

Alynacpn
Alynacpn

1834 Puan

Evimizin bahçesi var ve köpeğimin bahçemizde yuvası var. Bahçemizin arkasında ise gıda ürünleri satan bir esnafın deposu bulunuyor (kuru bakliyat, sebze, meyve).
Bu depodan bizim ve yan dairemizin bahçesine fareler geliyor. Daha önceleri de küçük fındık faresiyle karşılaştık fakat bu kadar dert etmemiştim. Bugün depodan bizim bahçeye büyük bir lağım faresini girerken gördüm. Hemen bahçeye çıktım benimle birlikte o da geri kaçtı. İlgili yerlere daha önceleri de şikayette bulunulmuş fakat dükkan sahibinin belediyeden tanıdıkları varmış sanırım denetlemeye gelinmeden önce haberi oluyor ve depoyu temizliyormuş böylelikle şikayetler boşa çıkıyormuş. Yarın ben de birkaç yere şikayette bulunacağım ve peşini bırakmayı düşünmüyorum. Asıl sorum şu; bu büyük farelerin köpeğime bir zararı olur mu? Sonuçta hastalık taşıyan hayvanlar ve insanlara zararı oluyor. Yardımcı olur musunuz?
Not: Köpeğimin cinsi golden retriever ve fareyi gördüğü zaman öldürebilecek bir yapıda değil çok sakin havlamıyor bile

1 CEVAP

romedon95
romedon95

172

Bişey olmaz köpekler goldenda olsa pitbullda olsa köpek köpektir. Tehlikeli bişey olsa ısırır. Aşıları tam ise bişey olmaz. Zaten fareler de köpeğe saldıracak kadar cesur değiller.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 499 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR