Kedi Kumu Aramaktan Yoruldum :(

dumanmia
dumanmia

954 Puan

Ortalama fiyatta iyi kedi kumu markası olarak ne önerebilriisniz benim kullandıkları hep çok toz yapıyor veya iyi topaklanmıyor kum çok batıyor

19 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Bende denedim bir sürü ve en sona Ever Clean I biraktim cok pahalı oldugu için,ama keske ilk basta deneseymisim dedim,ben biraz abartildigini düşünüyordum ama oyle degilmis,gerçekten sıfır dert,her konuda cok cok basarili, ama iste gerçekten de cok cok pahalı,ancak bundan sonra baska kum kullanacagimi sanmiyorum,o yuzden de 7/24 indirim kovaliyorum :) dün bitane yakaladim mesela *********** dan 10kg normalde 110-120 tl civarinda satiliyor,64 tl ye aldım,biraz gec gelecek ama acelem yok zaten,böyle firsat buldukca stoklu bir sekilde devam etmeyi düşünüyorum.

zuhall
zuhall

10265

Site ismi veremiyorum yasak oldugu icin ama biraralar ilk siparise 10tl indirimi vardi. Artik yok. Sonra her siparis sonrasi harcananin yuzde5i kadar para birikiyor kasanizda. Ve her urun yorumu ile de para kazaniyorsunuz. Bir de indirimi yakalarsaniz. Ben surekli ayni yerden alisveris yaptigim icin boyle 85 lira olan bir kumu 55 liraya falan alip depoluyorum genelde. Dedigim gibi fiyati fazla geliyorsa indirime girdiginde elinde kumunuz olsa bile alip deneyin derim.

dumanmia
dumanmia

954

Pro line çok toz yapıyor kendim koyarken bile boğulacak kadar oluyorum bende sanırım ever vlean ı deneyeceğim birde reflex denemek istiyorum

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

maalesef her yönden iyi olup birde üstüne ucuz olan kum yok örneğin segnor gatto kum harikaydı resmen 0 tozdu ama topaklanması iyi değildi pek vancat aşırı tozlu ama topaklanması çok iyi. şimdi yeniden Aro kedi kumu aldım o hem çok tozlu değil hemde topaklanması iyi sayılır bayada uygun bir fiyatı var bakabilirsiniz.

dumanmia
dumanmia

954

Tamam bakayım bir

Sselin1
Sselin1

122024

Mirmir ekstra topaklanan kullaniyorum kutuda 5 lt seklinde satılıyor. Dagilması disinda gayet memnunum ince taneli oldugu icin o da kacinilmaz. Koku, toz, topaklanma problemi yok indirimdeyken ***********da 16 liraya aliyorum. Daha once akkum, vancat ,sanicat, lindocat, petoncat, mirmir (posette olan), proline kumlarini kullanmadim acik ara en iyi olan bu

Faytekin
Faytekin

11982

Orta fiyatlilardan begendiklerim de sırasıyla Reflex aktif karbonlu,eczacibasi nin urettigi Pisipisi,fiyatina gore basarili sayilabilecek metro marketlerdeki Aro diger alternatiflerdir.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

ever cleandan tavsiyemle reflex aktif karbonu deneyen arkadaşım aynı ever clean gibi demişti aklınızda bulunsun

Faytekin
Faytekin

11982

Ayni degil kesinlikle,Reflex de ne yaparsaniz yapin kediniz her girip ciktiginda içine o toz kokusu mutlaka geliyor size,dagiliyor da etrafa,Ever clean de böyle bisey yok,ne koku ne toz ne dagilma hepsi sıfır diyebilirim,ama reflex in en begendim yanı topaklanmasi oldu,topaklanma super taș gibi oluyor ve kesinlikle dagilmiyor temizlerken.

zuhall
zuhall

10265

Tigerino Canada.
Everclean kadar islevli fiyati daha uygun. Limon otlusunu ve sensitive olani tavsiye ederim. Sitesinde bazen yuzde20 indirime giriyor onu yakalarsaniz cok daha uyguna alabilirsiniz.

zuhall
zuhall

10265

Limon otlu ve sensitive haricinde beyaz gul-taze cimen-vanilya-bebek pudra kokulari da cikarmis. Yani bu seriden almaniz lazim. Nuggies ve kalin taneli ya da kristal degil.

Elmaboncuk
Elmaboncuk

249

Lindocat veya proline öneririm toz çıkarmıyo fiyatıda uygun15lira

Faytekin
Faytekin

11982

@zuhall arkadasin dedigi de kumu da merak ettim alip deneyecegim mutlaka, baktim biraz da guzel kuma benziyor,teşekkürler.

yasminackz
yasminackz

13628

Proline hem tozutmuyor hemde çok iyi topaklanıyor ben pudra kokulusunu alıyorum mis gibi de kokuyor ondan başkasını kullanmadım şu zamana kadar fiyatı da çok uygun

yasminackz
yasminackz

13628

Proline hem tozutmuyor hemde çok iyi topaklanıyor ben pudra kokulusunu alıyorum mis gibi de kokuyor ondan başkasını kullanmadım şu zamana kadar fiyatı da çok uygun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 969 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR