4 Aylık İran Çinçila İçin Sağlıklı Mama Tavsiyesi

akg58
akg58

576 Puan

4 aylık iran çinçila için sağlıklı mama tavsiyesi olan var mı, özellikle tecrübe edinmiş olan. Ekstradan herhangi bir şey vitamin, malt vs ne vermek gerekir, günlük ne kadar vermek gerekir. Kedimiz 1 haftadır bizde şimdilik purina one ve whiskas ın yavrular için olan mamasından aldım. Ancak okuduğum kadarıyla bunlar pek tavsiye edilmiyor.

26 CEVAP

Ilaydaaulus
Ilaydaaulus

1157

Market maması kesinlikle kullanmayın Nd fiyat kalite olarak en iyisi

Sselin1
Sselin1

122024

Brit care güzel bir mama sadece tadini her kedi begenmiyor o kadar. yanliş yönlendirmeyin lütfen

Gamzessven
Gamzessven

21488

Uzak durmanız gereken ilk mamalarrr. Hemen vermeyi kesin o mamaları :( nd,matisse alabilirsiniz bütçenize göre. Uzun tüylü oldukları için malt macun da verin mutlaka. Macunun arkasında yazdığı gibi hergün 2 parmak boğumu verince bazı kedilerde kakayı cıvıtıyor. Öyle bir durum varsa iki günde bir verin. Gimcat öneririm macun için de.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Aldığınız mamalar çok kötü. N&D, Matisse, Orijen veya Acana alın.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Kuzulu ve balıklı çeşidi var nd nin

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Royal canin,pro plan,pro chochie,brit care gibi mamalar almayın

Giizz
Giizz

6864

Mama olarak bütçeniz varsa Nd öneririm.Kedinizi her gün muhakkak düzenli taramanız gerekiyor.Eğer ihmal ederseniz tüylerindeki topakların önüne geçemezsiniz ve tıraş ettirmek zorunda kalırsınız.İyi bir tüy sağlığı için kaliteli mama gerek.Nd tavuklu istemezseniz balıklısını ya da kuzulusunu tercih edebilirsiniz fakat benimkiler en çok tavuklu olanını yiyor mesela.Sizde küçük paketlerden alın deneyin boşa gitmesin.Her gün akan gözlerini papatya suyu veya çay demi ile temizleyin

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

@Sselin1 Brit Care mamanın içinde aynı ProPlan gibi sayamayacağımız kadar kalitesiz malzeme var,içerik çökmüş yanlış yönlendirmiyorum,gördüklerimi söylüyorum ben.

akg58
akg58

576

Atlaspet sitesinde şöyle :İçindekiler : Dehidre tavuk (25%), Kemiksiz tavuk eti (22%), Pirinç, Tavuk yağı, Pirinç kepeği, kurutulmuş elma, somon yağı (3%), tavuk ciğeri (2%), sarımsaklı maya, mannanoligosakkarit (165 mg/kg), fruktooligosakkarit (135 mg/kg), yukka şidigera ekstratı (90 mg/kg), yalancı iğde (50 mg/kg)


Diğer sitelerde kemiksiz tavuk eti yerine un yazmışlar.

Faytekin
Faytekin

11982

Atlaspet de ki dogru evet,Britcare in kendi sitesinde de bu sekilde zaten,iceriklere bakarken kendi sitelerinden yada distributor firmalardan bakabilirsiniz,baska siteler yanlis yazabiliyor,bu sitede de mesela bazi icerikler yanlis yaziyor,mama da gayet guzel icerik olarak ama numune alarak deneyin bence de, bende kısır mamasıni denemek için numune istedim, yemedi bizimkiler vazgectim almakdan,ama sizin kediniz severse guvenilir bir marka,imkaniniz varsa tabi arkadaslarin tavsiye ettigi mamalardan alabilirsiniz hepsi kaliteli mamalar.

akg58
akg58

576

Teşekkürler, maalesef araştırmadan mecbur kalıp kedi aç kalmasın diye aldım Allahtan paketler küçük önerdiğiniz mamalardan tedarik edeceğim en kısa sürede. Ancak bir yerde okuduğum kadarı ile bu cinslerde kümes hayvanlarına karşıda alerji olabiliyormuş bu mamaların içeriğinde kümes hayvanı yoktur umarım.

akg58
akg58

576

Matisse Kitten Tavuklu Yavru Kuru Kedi Maması ile N & D Tahılsız Kitten Tavuklu Narlı Yavru Kedi Maması arasında kaldım. Yavru olduğu için yetişkin maması almam doğru olmaz sanırsam hem yumuşaklığı hem de ağız yapısı nedeni ile yemekte zorluk çekebiliyormuş. 1 yaşınca girince yetişkin mamasına geçmem uygun olur diye düşünüyorum.

Sselin1
Sselin1

122024

Brit care mamalari misır, soya, un, gdo icermiyor. Hangi zararli icerik gördünuz acaba ve taze et içeren bir mama. Ayrica brit care mamalari çesit çesit bazıları rahatsizligi olan kedilere göre oldugundan dolayi protein kaynagi sadece un şeklinde oda ihtiyaca yönelik oldugu icin. Onun haricisinde crazy, missy, cheeky, daisy ve cocco secenekleri kesinlikle cok iyi protein kaynagi %50 oraninda ve hepsi kisir kediler icin çok uygun. Simdi Siz tutup bu markayi pro plan ve pro choiceden kiyasliyorsaniz evet insanlari yanliş yönlendiriyorsunuz

Faytekin
Faytekin

11982

Arkadasin kopyaladigi icerikde ki Tavuk unu yanliș yazilmis hangi siteden kopyaladigini bilmiyorum ama dogrusu %22 Tavuk unu yazan aslinda Kemiksiz tavuk eti olması gerekiyor,taze et var yani icinde.

Sselin1
Sselin1

122024

Arkadaş icinde zararli olan seyleri niyese söyleyemiyor akg58 dogru olan atlaspette yazan içerik orjinal sitesinden de bakabilirsin icinde zararli bir şey de yok. Bircok markadan kaliteli bir mama. ayrica icinde un olsa bile bir cok mamadan daha iyi. Yalnizca her kedi tadini begenmiyor almadan once numune isteyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1245 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR