Proplan Yavru Maması Sağlıklı Mı?

Rkandu11
Rkandu11

5212 Puan

Herkese mutlu ve huzurlu hafta sonu diliyorum :) İlk defa kız sahiplendim , kızımın sağlığı ve mutluluğu adına öğrenmekten kaçınmıyorum. Şimdiye kadar çok soru sormuş olabilirim kusura bakmayın. Bir çok bilgi öğrenmenin verdiği mutluluğu ve iyi bir baba olabilmenin heyecanını yaşıyorum :) Soruma gelelim , proplan yavru Kedi Maması aldım , bir çok kişi tavsiye etmiyor o yüzden gimcat markasından yaş mama aldım , yaş mamayı da çok verme taraftarı değilim. Tavuk , tavuk ciğeri , tavuk suyu vs sunabildiğim en güzel hizmet için uğraşıyorum. Ama mama ucuz değildi parası önemli olmasa da aldım bir kere kullanmayınca aldığım ürünü hizmete dönüştüremediğim için mutlu olamıyorum ama içim de rahat değil düşüncelerinizi bekliyorum :)) Bir de günlük kaç gram yemek yemesi lazım kaç litre su tüketmesi lazım. Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen. Başka konular hakkında tecrübelerinizi de dinleyebilirim :)) (45 günlük , 432 gram)

20 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Çok kötü bir mama degil bitirene kadar verin. Bu kadar tepki olmasinin sebebi fiyati içerigine göre çok fazla. Zaten yaş mama takviyesi yapiyorsunuz. Daha sonra n&d , brit care, matisse ya da golosi alabilirsiniz büyük paketler halinde alirsiniz daha hesapli oluyor mamalar.

Rkandu11
Rkandu11

5212

@Hidatot , Merhabalar. Yaş mamanın sağlıklı ve besleyici olduğunu ancak çok tüketildiği zaman ishal olunabileceği söz konusu olduğu için çok fazla verilmemesi gerektiği söyleniyor. Ayrıca bazı sağlık sorunlarını da yanında getirdiğini öğrendim. Benim düşüncem sürekli aynı şekilde beslememeniz. İmkanınız varsa , haşlanmış tavuk , haşlanmış ciğer , tavuk suyu çorbası , çim ekip sağlığı için çim yedirebilirsiniz , bazı meyveleri de yiyorlar mamanıza karıştırırsanız yemesi için sizin adınıza kolaylık sağlar. Sonuçta onlar da canlı , aynı yemeği tüketerek belki sıkılabilirler , imkanınız oldukça farklı vermeye çalışın benim düşüncem bu. Araştırırsanız daha kolay olabileceğini düşünüyorum. Kuru mama olarak Nd markası çok beğenilen ve sağlıklı , besleyici bir marka olduğu belirlenmiş bir markadır bileğiniz olsun, yaş mama olarak da nd veya gimcat olabilir. Tuzlu , şekerli yiyecek tüketmedi sağlığına zararlıdır. Size kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı , mutlu ve huzurlu bir ömrü olur inşallah :))

Rkandu11
Rkandu11

5212

Sağlıklı mı peki

Rkandu11
Rkandu11

5212

Çok teşekkür ediyorum , çok sağolun :)

Bkt55
Bkt55

720

Proplan sağlıksız olduğunu düşünmüyorum bnm veterinerim kedime önermişti sağlıksız olsa önermezdi heralde

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

bir daha almayın aldıysanız tabiikide iyi bir mama değil.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

bir daha almayın aldıysanız tabiikide iyi bir mama değil.

Hidatot
Hidatot

2597

Teşekkür ediyorum güzel bilgilendirmeniz için, emeğinize sağlık. Birkaç gün önce yaş mamayla ilgili bir soru sorduğumda genel olarak sıkça yaş mama veren üyeler varmış. Ben de ufak bir araştırma yaptığımda yaş mamayı haftada 1den 2ye çıkartmaya karar verdim. ND kullanıyorduk ama bütçeyi azıcık zorlayacağı için Gimcat siparişi verdim cuma günü. 1-2 gün de evde bazı tarifler ya da söylediğiniz şeyleri yapacağız bakalım. Sevgiler ^^

Rkandu11
Rkandu11

5212

Rica ederim , iyi günler :))

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Aldıysanız verin. Ama bir daha ProPlan almayın derim.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Fiyat performans olarak kötü bir mama ve o yüzden önerilmiyor. Bitmesine yakın yeni daha güzel bir mama alırsınız ve karıştıra karıştıra yeni mamaya geçiş yaparsınız. Şimdi vermeyi kesecek kadar kötü değil ama bir daha almayın parasına göre içi boş

Gamzessven
Gamzessven

21488

@Bt55 Veterinerler tabiki öneririr onu satıyorlar çünkü:)
Sadece veterinere bağlı kalmayın kendiniz de araştırın özellikle mama konusunu

Rkandu11
Rkandu11

5212

Herkese düşünceleri için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum , sağolun :))

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Hani whiskas goody gibi mamaları anlıyorum ama market maması olmayan proplan royal canin gibi mamalara da zehir muamelesi yapılmamalı bence. Tabi ki o fiyata ve daha azına çocuklarımızın sağlığı için daha iyi mamalar alınabilir ama özellikle kısıtlı süreler için kullanıldıklarında büyük problemlere yol açmazlar. Yani o mamayı aldıysanız kullanın bitsin sonra bütçenize uygun içeriği daha iyi mamalara geçersiniz :)

Rkandu11
Rkandu11

5212

Çok teşekkür ediyorum , çok sağolun :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 970 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79566 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR