Meraktan Bir Soru:)

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658 Puan

Bu siteyi ilk nereden buldunuz? Biri mi önerdi, reklamını mı gördünüz, karşınıza mı çıktı??? Neden üye olmak istediniz? Üye olurken güvendiniz mi? 3 yıldır üyeliğim var. 3 hesabım vardı gerçi hepsi her yıl kapandı inşallah bu kapanmaz hiçbir zaman:) Bu soruyu merakımdan sordum. Ben bir kitabın arkasında evcil hayvan bakımı hakkında Bilgi alabileceğiniz siteler kısmından görmüştüm:)

8 CEVAP

Hidatot
Hidatot

2597

Biz Kuzu'yu sahiplenmeden önceki 1 ay boyunca sürekli bu ve bunun gibi birkaç sahiplenme sitesini her gün yeniliyorduk :D (1 ay sürmesinin sebebi hem öğrenci olduğumuzdan kimsenin güvenmemesi, hem de başka birkaç hayat çalkantısı yüzündendi). En sonunda Kuzu'yu buradan sahiplenebildik. Başta yalnızca sahiplendirme ilanını açan üyeye mesaj atmak için açtığım hesap, şimdi Kuzum birçok şeyi öğrenebildiğim, arkadaşlıklar kurabildiğim bir vasıta oldu :)

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

kedimi yeni sahiplenmiştim sürekli araştırıyordum kedimde bu var normalmi falan bissürü forum sitesi vardı bunun daha aktif kullanıldığını ve kedim için tecrübelerden en hızlı faydalanabileceğim site olarak düşündüm

cansucelik07
cansucelik07

2597

Ben poncigi almadan önce aklımdan kalan soruları sorup cevabını alabileceğim hemde sahiplenme ilanlarına bakabilicegim bir site arıyordum.yazdim google a karşıma petlebi çıktı.gerci başka bir hesabim vardı o zaman.

sand_cat
sand_cat

706

Ben galiba hayvanlarıma iyi bakmaya çalışırken araştırdığım sorularda katşıma bu site çıktı.Bende niin üye diyilim didim.Hmen üye oldummm.

sand_cat
sand_cat

706

Ben galiba hayvanlarıma iyi bakmaya çalışırken araştırdığım sorularda katşıma bu site çıktı.Bende niin üye diyilim didim.Hmen üye oldummm.

Leyl003
Leyl003

2763

Muyimi ilk sahiplendigimde rastgele bulmuştum.. sevmek dışında kedilere dair bişey bilmiyordum :)) ama şimdi onun daha saglikli büyümesi icin bilgilere sahibim..

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

ben youtube'da patiliyo adlı kanalı izlerken yanda sizin için kısmında gördüm ve bu site ile karşılaştım. sonra çimeni sahiplendik ve hesap açmak istedim.

limis
limis

10780

Mihav diye bi site vardi eskiden onu ararken buldum yanlışlıkla:D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 598 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR