Fitmin Purity Kullanan Var Mı ?

Deliladilan
Deliladilan

13477 Puan

Anket

iyi mama
(89 oy)
kötü mama
(10 oy)
Toplam (99 oy)

güzel gibi geldi içeriği şu şekilde;


Fitmin Purity Kitten Tavuk ve Ciğerli Tahılsız Yavru Kedi Maması 1,5 Kg
12 aya kadar olan yavru kediler ve emziren kediler için tam yem


Ham protein% 38, ham yağlar ve% 22 yağlar, ham lif% 2, ham kül% 7.1, kalsiyum% 1.2, fosfor% 0.9, sodyum% 0.4



  • hayvansal kaynaklı proteinlerin% 86'sı

  • Tahılsız formül

  • Otlar Canlılık kompleksi

  • Taze et teknolojisi


Et (% 24 kurutulmuş tavuk,% 20 taze tavuk,% 19 taze domuz karaciğeri,% 8 kurutulmuş ördek,% 5.6 kurutulmuş balık - morina, conger ve sardalya,% 1.7 kurutulmuş domuz eti ve sığır eti), tavuk yağı, patates, yeşil bezelye, tavuk yumurtası, pancar posası, elmalar, kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae inaktif maya, bira mayası, peynir altı suyu, keten tohumu, soğuk preslenmiş Norveç somon yağı, bitkisel kompleks (ısırgan otu yaprakları, karahindiba yaprakları, papatya çiçeği% 0.17, limon otu, ıhlamur çiçeği), mineraller, hindiba kökü, goji meyvesi% 0.2, zencefil kökü% 0.1, yucca shidigera.


İz elementlerin bileşikleri: demir 205 mg (demir ve n-hidrat amino asitlerin şelatı ile desteklenir), bakır 21 mg (bakır ve n-hidrat amino asitlerin şelatı ile desteklenir), manganez 43 mg (manganez ve n'nin şelatı ile desteklenir) -hidrat amino asitleri, çinko 154 mg (çinko ve n-hidrat amino asitlerin şelatı ile desteklenmiştir), selenyum 0.5 mg (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 tarafından üretilen organik bir selenyum formu ile desteklenmiştir), iyot 2.7 mg (ilaveli) kalsiyum iyodür susuz); Vitaminler, pro-vitaminler ve kimyasal olarak iyi tanımlanmış etkiye benzer etkiye sahip maddeler: vit. 23,100 i.u., vit. D3 1600 i.u., vit. E (RRR-alfa-tokoferol) 260 mg, vit. B1 13.5 mg, vit. B2 30 mg, vit. B6 15.5 mg, vit. B12 128 ug, vit. C 225 mg, niasinamid 130 mg, kalsiyum pantotenat 46 mg, folik asit 5 mg, biotin 1.1 mg, kolin klorür 2,530 mg, taurin 1,320 mg; duyusal katkı maddeleri: biberiye özü 100 mg; amino asitler: DL-metiyonin 7,845 mg, antioksidanlar, koruyucular.

30 CEVAP

Carathras
Carathras

111749

Veterineriniz acaba hangi sebeplerden ötürü ve neye dayandırarak kanlı ishal olabileceğini öngördü :)
Gerçekten yakında mühendislik yapmayı bırakıp, veteriner fakültesine yazılacağım... O kadar çok vasıfsız ve aşı yapmaktan başka bir tecrübesi olmayan veteriner var ki etrafta çok yazık hayvanlar üzerinde deneme yanılma yapıyorlar :(
Bu konuda eleştirilebilirim ama sırf bu sebeplerden beraber hayatımı paylaştığım canların canının yandığını gördüğümden bu şekilde eleştiriyorum ....

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bence demir,bakır,çinko kısmında biraz abartılmış. Yani koskoca mama firması bunu düşünmüştür. Ben taurin oranının az olmasını içindeki cigere ve yüksek taze et oranına bağlıyorum. Yani bu kadar et koyacak bir firma taurinden kar etme gibi bir amaç taşımaz diye düşünüyorum.

Carathras
Carathras

111749

Kimsenin kazancında gözüm yok ama veterinerlere hastalık için kullanılacak medikal mamalar harici mama satışını yasaklasalar keşke ...

Sselin1
Sselin1

122024

Bilmiyordum bu markayi ben de bir inceleyeyimm içerik gayet iyi görünüyor. Ama taurin orani yavru mamasinda nasil bu kadar az olabiliyor 1.320 mg. Acana ve orijen ile kiyaslayamiyorum çünkü bu mamalarda oran yüzde olarak verilmiş gram olarak degil. Ama n&d mamada taurin orani 4000 mg bu sekilde kiyas yapabildim. Bu kadar iyi icerikte taurinin az olma sebebi ne olabilir. mamanin fazla ciger içermesinden dolayimi acaba? belki acana ve orijende bu oranda taurin eklemesi yapmiş olabilir onlarda da ciger orani fazla çünkü. Bilen birileri aydınlatsin beni :)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Ben de böyle saçma bir yorumu elestirecektim ama usendim siz elestirmissiniz teşekkürler. Yani sırf kendi elindeki mamayi satmak için gül gibi mamayi kötülemeye kimsenin hakkı yok.

paytakpenguen
paytakpenguen

2397

Her başlıkta söylediğim gibi 17 gündür kullanıyorum olumsuz tek bir şey yaşamadım. 1. ayı doldurup kan testimizde anormal bir şey çıkarsa dikkatli olmaları için kullanan-kullanmayı düşünen herkesi uyaracağım

bihtercik
bihtercik

115875

Aynı soruyu tekrar sormayayım buradan yazayım.
Kullanan var mı?

Carathras
Carathras

111749

2 ay önce yazdığım fiyatına göre N&D daha mantıklı yorumum artık bir anlam ifade etmiyor :)
Sağolsunlar N&D fiyatlarına güzel bindirdiler :/

Deliladilan
Deliladilan

13477

aynı şeye dikkat etmişiz:) ama taurin takviyesi yapılabilir o zaman ilaç gibi bir mama :) fakat fiyatı çok da uygun değil 1.5 kilo 100 tl
N&D ninki 88 tl'yken.

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

N&d 1.5 kgsu 110 tl :) düşük tahıllı olanlardan bahsediyorsunuz sanırım ama buda yavru kedi maması.
Vücutlarının daha düzenli çalışabilmesi için demir, bakır ve çinkoya ihtiyaç duyarlar aynı bizim gibi:)Kalpleri,diş ve kemik yapıları,üreme ve dolaşım sistemleri için demir, bakır, çinkoya ihtiyaç duyarlar.Demir,bakır,çinko biraz daha fazla olabilirdi.Mamaya az katmışlar gibi geldi.
Biberiye özü yazmasına rağmen az mı koydular ki biberiye özünü ki ekstra koruyucuya ihtiyaç duymuşlar?
Bunların haricinde denildiği gibi taurin oranı düşük.
Ama içerik gördüğüm birçok mamadan cok daha iyi.İçine ne konduğu belli.Size bırakıyorum tamamen eleştirilerim bu kadar:)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Kullanmadım ama içeriği güzel

Carathras
Carathras

111749

Et oranı güzel görünse de fiyat ve içerikte N&D daha mantıklı seçim olurdu ...

bihtercik
bihtercik

115875

Yukarıdaki yorumlar beni tedirgin etti :(

Zeynucka
Zeynucka

2287

Ben kullandım kızıma bir dönem çok iyi geldi,topaç gibi oldu ancak veterinerim kanlı ishal yapabileceğini söyledi.korktum,bıraktım.birşey demeseydi devam ederdim o mamadan.

Ben kullandım taneleri n&d den bi tık büyük. Istahla yedi. Hiç sorun olmadı kaka sorunu yaşamadık. Tüyleri de pamuk gıbı. Bi ara bulamadım mamayı tedarikte sorun olsa gerek nd aldım. Yeni yavrumuz oldu onlara nd vereceğim ilk aşamada tanesi daha küçük diye ama fiyatı çok arttı nd nin. Fitmin purity nin fiyatı 10 kilo 350 lira ortalama. Ya fitmin purity alırım ya sanabella. Bazen fitmin bulmakta zorluk yaşadım. Çek markası ve denetimleri çok sıkı bir marka.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8469 Görüntüleme
  • 30 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR