Yavru Kedi Almak İstiyorum

hulya_3641
hulya_3641

176 Puan

Yavru kedi almak istiyorum kızıma tüy dökmeyen ya da az döken hangi cins oluyor

32 CEVAP

Musege
Musege

2124

Peluş kedi alın otursun oynasın

Suerk
Suerk

5740

Herkesin bir ilki vardır. Bu kadar saldırgan olmanıza gerek yok. Sokağa atıp atmayacağını bilemezsiniz. Bu kadar peşin hükümlü olmak hiç hoş değil. Hiç tanımadığınız birine bilgi vermek yerine sataşmayın.ayrıca küçük kızın kendine oyuncak aradığını nereden çıkardınız? Belli ki hayvanları çok seviyor, hayvanların oyuncak olmadığını da yaşayarak annesi rehberliğinde öğrenecek bilmiyorsa. Bu kişi hiç danışmadan bir kedi alıp sokağa da atabilirdi. Onun için önemli bir karar olduğu için bizlere danışıyor.

sinembasgil
sinembasgil

442

peluş oyuncak alsanız daha doğru olur diye düşünüyorum sahiplenmek istediğiniz bir can.Üstelik kedilerle ilgili biraz araştırma yapsanız aşılı olan kedilerin tüylerinden hiçbir zarar gelmeyeceğini bilirsiniz.sadece çocuk istiyor diye kedi sahiplenilmez!

Suerk
Suerk

5740

Bir çocuğun evcil bir arkadaşla büyümesi öyle güzel öyle öğretici bir şey ki şaşıracaksınız. Harika bir karar. Kısa tüylü tekir bir bebek bulabilirsiniz. Düzenli olarak evi süpürünce hiç sorun olmuyor. Aşıları tam olduğu sürece, kedi tüyü alerji dışında bir sağlık sorununa yol açmaz. Alerjik bir bünyeye sahip kimse yoksa evde hiç düşünmeden tekir bir bebeği ailenizin üyesi yapabilirsiniz. Düzenli taramak, ona uygun mamayı bulmak dökülen tüy miktarını ciddi şekilde azaltır. Furminatör çok başarılı bir tarak. 2 haftada bir bu tarakla tararsanız yaz ve bahar aylarında artan tüy dökülmesini ciddi miktarda azaltırsınız.

SistraMila
SistraMila

879

Merhaba sokaktan kısa tüylü tekir bir yavru sahiplenmenizi öneririm tekir kediler oyuncu ve hareketli olurlar ama hepsinin kendi karakteri olacağından net şekilde özelliği şudur diyemeyiz. Cins kediye göre bünyeleri daha güçlü olacaktır, ilk kediniz olacağı için daha bünyesi güçlü bir kedi tercih etmeniz işinizi kolaylaştırır.


İç dış parazit aşıları ve diğer aşıları yapılırsa tüy zarar vermez.


Şöyle söyleyeyim, benim kızım da kısa tüylü bir sarı tekir ve kardeşlerine göre tüyleri hep çok daha az döküldü.


Umarım yavrunuz ile güzel bir hayat yaşarsınız.

sinembasgil
sinembasgil

442

eğer illaha sahipleneceğim diyorsanız da lütfen gerekli araştırmayı yapın.2 gün sonra bakamıyorum denilip sokağa bırakılan can dolu her yer!

ballokumu
ballokumu

9431

Ya siz mi karar vereceksiniz insanların ne yapıp yapmayacağına? Çevremde neredeyse herkesin bir peti var ve hepsi mutlu mesut yaşıyor sokağa atmıyor. Sadece hayvanı siz bakmıyosunuz dünyada. Herkes de bakabilir gayet.

LIGHTNING
LIGHTNING

744

çocuklu eve neden kedi alınmasın şartlar uyuyorsa alınacak tür de uygunsa gayet güzel alınır

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Agzina burnuna kolay kolay girmiyor tuyler girse de birsey olmaz, kedinin aşilari varsa. Asilari yoksa da cok kucuk bir ihtimal ki o sokaga ciktiginda da bulasabilir

Leyl003
Leyl003

2763

Kedinin bakımını yaparsanız ve ev temizliğine özen gösterirseniz tüyler sizin ve çocuğunuz için tehlike oluşturmaz ;) bi çocuk için evde minik bi dostun olması o çocuğun gelişimi için çok yararlı.. merhameti, dostluğu, sorumluluk duygusunu ögrenir..

ne yazık ki kesinlikle tüy dökmez diyemem ama bu duyguyu tadmanızı cok isterim emin olun insanın gözüne gelmiyor. Dedikleri gibi uzun tüylü iran kedileri galiba cok döküyor bi ablada vardı ama düzenli tarıyordu evde tüy görmüyorduk.
Annem ve kayınvalidem eşime ve bana cocukluğumuzda izin vermediler. Şimdi kedimizi alıp onlara kalmaya gidiyoruz bizden çok onunla ilgileniyorlar hatta annem zamanında cocugumu üzmeseydim de izin verseydim dedi. Koltuğu ve deri tabureyi çizmesine rağmen umrunda olmadı hiç kimsenin.
Tüyde dökecek yeri gelecek yavru olduğu için kakada yapabilir bunları hep göz önüne almalısınız benim fındık iftara 25 dakika misafirler gelmeden halıya yapmıştı( yapma değilde bebek diye poposunu temizleyememişti) cok şaşırmıştık ama umrunuzda olmadı hatta sağlıklı diye şükrettik. böyle şeylerde olabilir. çalışıyorsanız tüylerini temizlemek vs zor olabilir ama evde bi 15 dakika ile bu sorun çözülür diye düşünüyorum. Günde 12 saat çalışan biri olarak söylüyorum cok temiz büyüyor çok şükür.
Tüy yutar hasta olur gibi soru işaretleri için vet ve bi cocuk doktoru ile görüşmek daha sağlıklı olur sanırım.
He bir de cok oyuncu oluyorlar büyüme döneminde oyun için diş kaşımak için ısırmalar olabilir lütfen bunlarıda düşünün aldıktan sonra sokağa atmazsınız tabikide ama bilmekte fayda olur diye yazmak istedim.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Sfenks, Bambino, Donskoy, Peterbald cinsi kedilerin tüyleri yoktur. Bu cinsler insanların farklı tür kedileri çiftleştirip genleriyle oynaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bu yüzden bu cinslerin genlerden gelen hastalıkları vardır. Ayrıca kötü niyetli insanlar dostlarımızı ticaret yapmak için ürettiği için satın almak yerine sahiplenmeniz gerektiğinin altını çizerim. (Bunu söyleme nedenim bu cinslerin neredeyse ücretsiz olarak sahiplenmenin imkanının olmamasıdır.) Bu yüzden hem bu kirli ticarete giriş yapmamak için, hem bir hayat kurtarmak için sokaktan, barınaklardan, ücretsiz sahiplendirme yapan kişilerden kısa tüylü bir dost edinmenizi öneririm. Kediniz kısa tüylü olduğu zaman tüylerinin dökülme olasılığı az da olsa azalacaktır.

yorumlarınız çok komik gerçekten. neden tanımadığınız insanlara sen peluş kedi al falan yazıyorsunuz. ne denmiş ki? hanımefendi belli ki hayvanlara değer veriyor, kızını mahrum etmek istemiyor. sadece sormuş, ki burası bir forum. saçmalıklarınızı içinizde yaşayınız lütfen.

limis
limis

10780

Kediler bahar aylarında tüy dökerler. Kısa tüylü tekirler çok daha az tüy döker günlük ev süpürüyorsanız cok farketmezsiniz

hulya_3641
hulya_3641

176

Merak etmeyin sokağa bırakacak kadar duygusuz değilim çok şükür. Çocuğun kedi sevmesi ve benim annesi olarak bunu desteklemem yeterli bir sebep değil mi. Nasıl bir sebep olması gerekir. Gönül isterki hiçbir canlı yuvasız kalmasın ama imkanlarımız dahilinde yapabiliyoruz bazı şeyleri. Araştırıyorum, kedisi olan yakınlarım da var onlarla da konuşucam. Burdan da soru cevap kısımına bakarak tecrübeleri değerlendiriyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1734 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR