Bozita?

limis
limis

10780 Puan

Arkadaşlar büyük kedim naturea da yemedi maalesef. Önceden idrar yollarında sorun olduğu için cok daha dikkatli bakıyorum ama mama yok :( Bozitanin da icinde gluten var ama. Önerisi olan var mi başka? (Kedim acana n&d matisse ve naturea yemiyor resmen kaliteye karşı)

20 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Bozita gibi orta halli bir mama verip hergün bir konserve taurin vitamin takviyeli yaş mama vermeyi deneyebilirsiniz bence hem gerekli taze eti ve besinleri almiş olur hem de idrar yollarinin tekrarlamasini engellemiş olursunuz

Bozita hakkında hiç araştırma yapmadım. Golosi, brit care denediniz mi?

Happy cat mısır unu, pirinç onu vb içeriyor. :/ Ama severse daha kötü bir mama almaktansa bunu almak daha mantıklı.

Aslında tek konserveyi iki kediye bölüştürseniz? Böylece kilo sorunun da önüne geçersiniz.

Sselin1
Sselin1

122024

Schesira benimki de bayiliyor ama hergun veremiyorum tabi haftada 2 gün ciger pisiriyorum. Hem hesapli oluyor hem 2 kedime de bol bol yetiyor. Gimcat, nutri ve chefs choice mamalrini 4-5 liraya aliyorum icerikleri temiz. Kediniz Matisse yeseydi cok iyi olurdu aslinda kuru mama ucuza geldigi icin yas mamalari da rahat rahat alirdiniz.

limis
limis

10780

Farminayi boykot ediyor resmen. Bozita nın da fiyatı n&d kadar pahali :( Gimcat in de hic birseyini yemiyor. Kucukken de yemezdi yeni bir sey degil. Geçen ay schesir yoktu stokta chef's choice kuzulu aldım sevdiler. Biz hiç ciğer almıyoruz o yüzden denemedim açıkçası. Genelde tavuk göğsü falan haşlıyorum. Yas mamalari farkli tatlarda aliyorum.

Sselin1
Sselin1

122024

Biz de almiyoruz tavuk cigeri zaten hic sevmem:) migrosta sok markette satiliyor bazen yarisini bazen 3 te birini yapip kalanini bölüp buzluga atiyorum 6-7 lira bise zaten yürek kisimlari yagli oldugu icin onlari pisirmiyorum genelde ya da yagli yerlerini kesiyorum. Patatesle havucla birlikte haslayip blenderdan geciriyorum begenmeyen kedi görmedim hem de bircok faydasi var. Haftada 2 gun yeterli fazlasi agir gelebilir cunku. Eger yapmayi dusunursenuz havuc patates gibi sebzeleri cok ince dogragin ciger hemen pisiyor cunku.

limis
limis

10780

Deneyeceğim mutlaka :)

PiremsesKutsi
PiremsesKutsi

2122

Sizin kediniz de maşallah prenses değil Kraliçe...

Tam1cat
Tam1cat

11984

Mamayı aldınız mı çok merak ediyorum. Sitesinde taurin miktarı 800 mg diyor, ben mi yanlış gördüm bilmiyorum. Aldıysanız beni bu konuda aydınlatır mısınız

limis
limis

10780

@Tam1cat indirmde gorunce dayanamdim Matisse aldım (içinde gluten olmasindan hoslanmasam da) YEDI SONUNDA!!!! Bozitanin da deneme boyundan aldim onu da yedi. Et orani taurin orani fiyat goz onunde bulundurunca Matisse cok daha iyi. Istahinda bir degisiklik olmazsa devam edecegim kullanmaya. Dediginiz gibi taurin miktari cok iyi degil bozitanin.

limis
limis

10780

Brit care missy denedim alerji yaptı sevmedi de tadını. Golosiden daha iyi bir şey bulmayı umuyorum taurin oranı cok düşük.
Happy cat hakkında bir bilginiz varmı peki?

limis
limis

10780

Schesir kuru mamasi gelse de kurtulsam. 3 aydır farklı mama kullanıyoruz bi bulamadık.

limis
limis

10780

@Sselin1 aslında cok haklisiniz yaş mama konusunda ama evde 2 kedi var. Ikisi de yas mama hastasi. Her ay 60 tane schesir alamam. Büyük konserve alsam iyi ama yok. O yüzden haftada 3 kere veriyorum.

limis
limis

10780

Kilo sorunumuz yok. Deneyecegim ikiye bolmeyi bakalım. Bu ay su kedi çorbasını da deneyeceğim büyük konserve olduğundan beğenirlerse daha kolay olur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1973 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR