Mamalar

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091 Puan

Üst komşumuzun bir Maltese Terrier cinsi köpeği var ve pro line kullanıyorlarmış. Ben onun kötü bir mama olduğunu söyledim ve ND önerdim.Fakat pahalı olduğu için alamayacaklarını söyledi. Bende biraz araştırdıktan sonra size dönüş yaparım ve en uygun fiyatlı mamayı söylerim dedim. Kategori olarak En iyi,orta ve en kötü olarak sıralama yaparmısınız?Ben araştırdım fakat hiç bir yerde doğru bilgi yok. Kimisi Royal C. önermiş kimisi reflex demiş bunların kötü olduğunu biliyorum fakat iyi ve orta kalitelilerinin bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi şu iyi şu kötü diye?

17 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

N&d nin dusuk tahillisnin fiyati da gayet uygun 12 kilosu 280 lira kilosu 23 liraya geliyor. Hatta daha uyguna bile var. ama proline kullaniyorsa arkadasin dedigi gibi bu da pahali gelebilir

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Kedizeytinvepeynir;
Hayır,sahiplendiler.İlla böyle bir cins satın alınacak diye bir şey yok.Zaten Türkiye'den değil,Romanya'dan sahiplendiler,ayrıca satılmasına çok karşılar.
Sselin1;
Yabancı olduğu için geçen gün pek anlaşamadık,onun için eşine söyledim ve hangi fiyatta olduğu önemli olmadığını ve hepsini alabileceklerini söylediler daha sonradan.
Hayvansever_;
Teşekkürler N&D ve Acana aldılar :)

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

kedizeytinvepeynir;
Aksaraydaki veterinerlerin doğru bilgi verdiğini söyleyemeyeceğim kısacası pet shopa gidip biz bu köpeğe hangi eşyaları almalıyız diye sormuş kadın pet shopta kendi malını satmak için en iyisi bu demiş,daha sonra araştırma yapınca bana sordu hangisi iyi diye bende N&D ve Acana önerdim sonradan.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Hayvansever_;
Acana'nın kilosu ne kadara geliyor ortalama?
Luckysmom;
Wildfield'in kilosu ne kadar?
Önerileriniz için teşekkürler

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Bilmiyorum,ama bana ucuz geldi. İçeriğide güzel. Olmazsa bunuda söyleyeyim. Teşekkürler

Merloli
Merloli

113418

Go! nun mamalarıda güzel hem pahalı değil bir bakın isterseniz

Maltese terrier köpekleri varsa büyük ihtimalle satın almışlardır, köpeğe verebilecek belki de binlerce liraları varsa mamaya verebilecek paraları da olmalı. Mantıksız geldi bana köpeklerine proline mama yedirmeleri. Büyük ihtimalle diğer arkadaşların önerdiği mamaları da pahalı bulurlar. Hiç olmazsa reflex plus alsınlar içeriği iyi değil ama proline’den iyi.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Ve almışlar.

Luckysmom
Luckysmom

2936

Wildfield da içerik olarak N&D ye benziyor 7 kg su 100 lira ucuz N&D den ama buna da pahalı derler mi bilmiyorum. İçerik olarak proline dan çok çok iyi. Ben kullanmadım ama hakkında kötü bi yorum da görmedim. Köpek sahiplenince denemeyi düşünüyorum. Kullananlar burda paylaşırsa güzel olur

hayvansever_
hayvansever_

118851

İyi mama olarak acanayı önere bilirim ben şimdiye kadarki bütün köpeklerime sadece acana verdim. İçeri gerçekten çok güzel ve kalitesi çok çok iyi ama tabi maliyeti biraz fazla.

Luckysmom
Luckysmom

2936

Wildfield Çiftlik Tavuklu,Ördekli Yetişkin Küçük Irk Köpek Maması 7 Kg wildfield çeşitleri 260 civarı gördüm bi sitede yani kilosu 37 liraya geliyor. İçeriği de paylaşayım;


Bileşimi: kurutulmuş tavuk eti (% 42), kurutulmuş bezelye, kurutulmuş muz, tavuk yağı, kurutulmuş ördek (% 6), hidrolize tavuk proteini, kurutulmuş yonca, somonbalığı yağı, kurutulmuş ringa balığı, kurutulmuş tüm yumurtalar (% 1), maya, kurutulmuş hindiba posası, sodyum klorür, monosodyum fosfat, keten tohumu yağı (% 0.4), fructooligosaccharides (% 0.2), mannan oligosakkaritler (% 0.2), elma, nar, bal kabağı, yeşil çay, ıspanak, rezene, hodan, papatya, meyan kökü , domates, kuşburnu, adaçayı, nane, glukozamin (% 0.04), ahududu, böğürtlen, mojave yuka, kondroitin sülfat (% 0.01) .

Luckysmom
Luckysmom

2936

Buna da pahalı der mi bilmiyorum ama içerik olarak proline dan çok iyi

Luckysmom
Luckysmom

2936

Bence de ucuz içeriğine göre ,rica ederim

Luckysmom
Luckysmom

2936

Aynen Go! Nun içeriği de iyiymiş. Fiyat olarak o da kilosu 30 küsüre geliyor yanılmıyorsam

dlwlrma
dlwlrma

8952

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/28722-mamalar-ve-kumlar


Sitedebu tartışılmış.Ben ek olarak.PetCurean GO!
öneririm dedikleri gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1310 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR