Gönül Rahatlığıyla Bağış Yapabileceğim Dernek/Hayvansever

İnstagram üzerinden bir hayvan severe destek olmak istiyorum. Ama çok destek alan sayfalara( örneğin ışkınmoğolaçı,patipark,barınakmeleği, yeşilovasaldacanları,sohayko) değil de adı duyulmamış, çok fazla hayvan bakan bir sayfa varsa ona destek olmayı daha çok isterim. Var mı bildiğiniz?

14 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bizim burda (tekirdağ) melek barınağı var. Reyhan hanim. Bizzat gidiyorum arada. 100 tane kopek vardir belki daha fazla.. bazen ekmek vermek zorunda kaliyorlar kopeklere..

Tayfun demir

Barinak melegi
Sulecika
Zeusunatasi
Bunlar biraz duyulmuş ama barinak meleği çok fazla kedi kurtarıyor ona yardım edebilirsiniz ben çok mutlu olurum instamgramdan bir bakın :)

Abdülkadir kutlu

Abdulkerim olacak

Sinem umaşın instagramında öne cikanlar kismina bakın kime guvenecegimizi sasirmis durumdayız

Hepsine bir bakayım ama dediğim gibi çok bağış alan sayfalar yerine az bağış alan sayfalara bakacağım. Teşekkürler cevaplarınız için :).

Sinem Umaş’a inanasım gelmiyor artık. Sürekli çok bağış alan sayfalara saldırıyor.

pisipisi123
pisipisi123

5741

Osman Kaplan'ı araştırmanızı tavsiye edebilirim. :)

pinarcaya
pinarcaya

19123

Hipder, sevcan coban

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Orman Meleği (Ormana atılan binlerce köpeğe bakıyorlar. Hem de bir sürü borçları var veterinerlere. Bence kesinlikle oraya yapmalısınız bağışınızı.)

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Konuyla alakası HİÇ yok ama yine de yazmak istedim. Bu yazıyı barınakmeleği sayfasının adını görünce yazmak istedim. Bir ara bende bakınıyordum sayfalara neler yapıyorlar, hayvanların durumları nasıl diye. Sayfa sayfa dolaşırken barınak meleği sayfasına dis gibi bişey atan bi sayfa daha gördüm. Barınakmeleğinin baktığı hayvanların yanına gitmiş fakat hiçte öyle göründüğü gibi bir bakım/ilgi yokmuş. Demek istediğim sayfaları da iyice araştırmal gerek. (Dediğim gibi konuyla pek alakası yok ama sadece söylemek istedim bilirsiniz şov amaçlı da hayvanlarla ilgileniyor gibi yapanlar çok)

Evet, haklısınız. Barınak meleğinin mama kumbarasında yüzlerce mama birikmiş, almıyormuş. Bunu sormuştum kişisel hesabımdan beni engellemiş. Gayet saygılı sormama rağmen neden engellediğini anlayamadım. Şunun için mamaları almıyorum bekletiyorum dese tamam diyecektim. Neyse, zaten kendi çevremdekilere zor yetiyorum şu an. 10 köpek 25 civarı da kedi var sokakta :). Maddi durumum biraz düzelince başağınkedileri sayfasına göz atacağım. 17 yaşındaki bir lise öğrencisi ve onlarca kediye bakıyor. Siz de göz gezdirebilirsiniz :).

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Mutlaka bakacağım söylediğiniz için teşekkürler:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1444 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR