Evcil Hayvan Mezarlığı

Merhaba sevgili hayvan severler,


Başlığı umarım doğru alana açmışımdır. Bizler evcil hayvanları vefat edenlere mezar hizmeti vermeye başladık.


Evcil hayvanımız vefat ettiğinde yaşadığımız sıkıntılara çözüm olması ve herkesin çok sevdiği hayvanının anısına saygısını huzur içinde gösterebilmesi için İstanbul Pet Mezarlığını kurduk. Vefat eden evcil hayvanlarımızın burada defin ve cenaze işlemlerini yapıyoruz. Tamamı üniversite mezunu ve her şeyden önce hayvan sevgisine sahip, empati yapabilen bir ekibimiz var. Vefat eden evcil hayvanımızı evinizden, veterinerden nerede vefat ettiyse oradan gelip teslim alıyoruz. Saat kaç olursa olsun geliyoruz. Herhangi bir kokma, çürüme endişeniz olmasın. Bu konuda son derece hassasız. Ekibimiz eğitimli, ekipmanlarımız bu işe uygun. Amacımız evcil hayvanlarımıza son yolculuklarında huzurlu bir istirahat mekanı sağlamak ve bu üzüntülü anınızda yanınızda olabilmek.


Mezar yerimiz 7/24 ziyarete açıktır. Ailenizle, çocuklarınızla gelip vefat eden evcil hayvanınızı ziyaret edebilirsiniz. Genelde İstanbul'dan gelen evcil hayvan yakınlarımız var ama İstanbul dışında yakın çevre illerden de gelip teslim alıyoruz. Kimseyi mağdur etmemeye çalışıyoruz. Evcil hayvanlarımıza mezar yeri, mezar taşı, düzenli mezar bakımı çiçek ekimi gibi hizmetlerimizde var.


Bizi ve hizmetlerimiz daha yakından incelemek ya da bilgi almak isterseniz, arayabilir ya da sorularınızı sorabilirsiniz.


https://petmezarligi.com/
https://www.instagram.com/feyzacan/

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 522 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR