Köpeğin Penisi İçeride Kaldı, Bir Şey Olur Mu?

kuxo
kuxo

169 Puan

Merhaba, sokakta bir sürü köpek vardı, bende hepsini kovalamaya çıktım, bir baktım köşede 2 köpek çiftleşiyor, beni görünce dişi köpek olduğu yerde ters döndü, erkek köpekte ters döndü, yani erkeğin penisi dişinin içinde kaldı, öylece sıkıştılar... Kovalamayı kestim, erkek köpek beni görünce kaçmayı çalıştı, kaçmaya çalıştıkça da dişiyi de sürüklüyordu... Resmen yapışık ikiz gibi oldular... Erkek bir türlü çıkartamadı penisini dişinin içinden... Sürüne sürüne kaçtılar... Bunlar bu halden kurtulur mu ki? Vebal almam değil mi? Bunların yanında 4-5 tane daha köpek vardı, onlarla da hırlaştılar. Hepsi tarlaya doğru kaçtı... Muhtemelen hepsi erkekti, tek dişi o köpekti, zaten onun için havlıyordu bütün köpekler...

16 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Vebal almaniz gerekir tabi ne diye kovalayip panik yaptiriyorsunuz hayvanlara. Gidip bakin hala oyleyse veteriner cagirin, ciddi bir durum bu. Ölurlerse sorumluluk sizin

kuxo
kuxo

169

Ben çiftleşenleri kovalamadım. Benim kedilerim var, bir sürü köpek görünce onları kovaladım, onlara bile anca hoşt dedim, taş atmadım, sokak başına kadar kovaladım, sokak başında o çiftleşenler varmış, onları görünce kovalamayı da kestim fakat her şey ani gelişti. Böyle olsun kim ister ki?

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Bu normal birsey niye herkes veterineri hemen arayın demis anlamadım bakınız;
https://youtu.be/Kp2ZAEXdSpk

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ya surunerek gittiler diyor nesi normal

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Cidden neden kovallddnıız.

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Derhal veteriner çağırın

Kedilerin bulunduğu ortamı daha muhafazalı hale getirin rica ederim, sokaktaki köpekleri sokak başına kadar kovalamak ne demek? Bir şekilde sakinleştikten sonra penis çıksa bile kız köpeğin vajinası ciddi hasar görmüş olabilir o arada; sürüklenirken de yaralandıysa bi de o sıkıntıları vardır. Umarım sağlamdır her ikisi de ama ciddi günaha girmişsiniz. Yapmayın böyle şeyler. Imkan varsa dişi köpeğe de erkek köpeğe de bakın derim yarın sabah. Müdahale gerekiyorsa bir veteriner götürmeniz gerekebilir.

Arthur5
Arthur5

723

erkek köpeğin penisindeki bulbus glandisin şişmesinden dolayı ve disi kopegin erkegin spermlerini yumurtaya kesin olarak ulasmasini saglamak istemesinden dolayi kilitlenirler. köpeklerin ejakülasyon sonrasında ayrılmaları için on ile otuz dakika arasında süreye ihtiyaçları vardır. bu süre boyunca öylece kilitlenirler. kilitli köpekler dış etkenler yoluyla ayrılmaya zorlanırlarsa acı çekerler, yaralanabilirler. bi de o şekilde ayrıldıktan sonra, hunharca onları ayıran kişiye neler yapabileceklerini varın siz düşünün... Veterinerlik veya büyütülecek bir durum soz konusu değil, evrimsel bi olay :)

Yazdıklarınızı okuyunca yarıldım o ters dönme şöyle bir şey olabilir mi acaba:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTFUi9cgK3NOQP637DAYv9pt7dlzU4xBQTKxWw4ZW2s92qLnB7P

Köpeklerin o dönme olayına kitleneme denir normal bir şekilde ciftlesirken erkek köpek 2 bacağının üstünde durduğu için erkek köpeğin bacakları ağrır o yüzden ters dönerek daha rahat bir konuma gelirler. Normal bir çiftleşmede yavru olma ihtimali kitlendiklerinde yavru olma ihtimalinden çok daha düşüktür kitlendiklerinde yüzde 99 yavru olur (kesin diyebiliriz). Kitlendiklerinde dişi köpek istesede gidemez kitlenmeyi bitirecek olan erkek köpektir heralde fazla korkutamamissiniz ki erkek kaçıp gitmemiş :):):)

nejadekoldas
nejadekoldas

105457

Yaptığınızın doğru mu yanlış mı olduğuna inanın karar veremedim ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim. Bir tanıdığımın bir sürü Doberman cinsi köpekleri var bu kitlenme durumu onarda da olmuştu dişi köpek bas bas bağırmıştı. Meğersem dişinin bağırması da erkek yapamadı diyeymiş. Kısacası siz korkutun veya korkutmayın o yaptığı normal bir durum(ev köpekleri bile yapıyor)

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

İçerde kalmasi normal sizden korkarsa tabi kacmaya calisir ve surunerek gider sanki surunmesine normal dedik sizde her seferinde beni kotulemek icin elinizden geleni yapiyorsunuz valla helal olsun ne diyim.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Epiglottis

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Diger kopekler kacarken onlarda birsey oldu sanip kosmaya calismis kitlenmesi normal hayret bisey ya iyiki birsey dedik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3874 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR