Kedimin Alerjisi Olduğundan Şüphe

Brewsly
Brewsly

2281 Puan

Arkadaşlar kedimin ayaklarında yara diye ilk bu konuyu açmıştım
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/29064-kedimin-patisinde-yara
Bu konuda alerjiden şüphemiz yoktu sadece sağ arka ayağında ciddi yarası vardı. Vetin verdiği sprey+teramycin kremle az çok kapandı yara.
Daha sonra sol arka ayağında aynı şey oldu.
Bir daha konu açtım.
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/29545-kedi-kumu-ve-partilerde-yara?page=1
Bu sefer kumundaki parfüme alerjisi olabileceğine karar verdik forumdaşlarımızla aynı olayı yaşayan da bulunca internetten onda karar kıldım ve kumunu kokusuz kum olarak değiştirdim. Yaklaşık 1 ay geçti sol arka ayak kremle az çok düzelse bile sol ön ayakta da başladı. Kaşınıyor da büyük ihtimal hayvan ayaklarını ısırıyor. Büyük ihtimal alerji ve alerji astıma sürüklüyor çünkü çok az koşuşta ağzından soluyor hayvan. 6 aylıkken sokaktan aldım Gece'yi 2 ay brit care crazy kitten tavuklu mama verdim hayvan hep ishaldi tuvaleti ve ağzı leş gibi kokuyordu. Ani mama değişimine verdim olayı. Yara başlangıcı da o aralar başladı. Kısırlaştırdım ve matisse somon kısıra geçtim. Sol arka ayak ve sol ön ayak da başladı o aralar. İki mamanın ortak içeriği tavuk, tavuktan şüpheleniyorum. Mamasına alerjisi olduğunu anlamadan once matisseden 10 kg aldım. Daha uygun diye 1.5 kiloluğu70-80 TL çünkü.
Mamasını değiştiricem. Ama elimde 9 kg maması kaldı. Sokaktaki kedilere vermek isterdim. Ama öğrenciyim kedime mama alıcak dururum ancak elindekini satarak olacak mama 2021 ocak ayına kadar son kullanması var zaten taze olduğu da belli parlak hafif nemli mama kilosunu 20 tl den kargo alıcı ödemeli satıyorum. Kar amacım yok sadece anlattığım gibi, kısır içinde tavuğa dair bir şey olmayan yeni mama arayışında olup onu alabilmek için. Biraz uzun oldu kusura bakmayın iyi günler.

1 CEVAP

Brewsly
Brewsly

2281

Matisse kısır somonlu kullanan varsa kar amacım yok. Durumu yukarıda anlattım. Bana 0541 929 3697 WhatsApp dan ya da arayarak ulaşabilirler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR