Petlebi.com Sizi De Pişman Etti Mi?

gamzearz
gamzearz

103471 Puan

Sitenizden aldığım ürünü 1 haftadır kargoya vermedi kendileri. Ben dünya zengini değilim benim için ufak bir para da değil aldıklarım ki kolay kazanmıyorum. Parasını da geçtim kedimin maması bitti vebali bu siteyedir. Böyle bir sitenin madur edeceği hiç aklıma gelmezdi. Dün aradığımda "siparişiniz yarın kargoya verilecek" denildi ama hala yok :) Yalan söyleyince oyalamış olmuyorsunuz itibarsızlaşmış oluyorsunuz.. Her aradığımda yarın demek yerine göndermiycez diyin. Parayı ödeyen benim peşinizden koşan neden benim aklım almıyor. Herkesin desteğini istiyorum bunu alışveriş yapmayı düşünen herkes görsün lütfen..

10 CEVAP

pisipisi123
pisipisi123

5741

Burada bu sorun çok kez yaşanıyor. İnanın kullandığınız mamayı ***********, ************, *** gibi sitelerden çok daha ucuza alabilirsiniz. Puanı yüksek mağazaları tercih ederseniz problem yaşamazsınız. SKT genelde 2020 ya da 2021 oluyor ve ürün bilgilerinde belirtiliyor. Bilgiler arasında yoksa mağazaya sorduğunuz takdirde en geç ertesi gün cevap veriyorlar.

ballokumu
ballokumu

9431

Evet kesinlikle *** çok ucuz burdan asla almam. 100 lira fark var en az

Brewsly
Brewsly

2281

Ben de mama sipariş vermiştim 5 gün oldu gelmedi aradım. O ürün stokta kalmamış tam da biz sizi arayıp söylüyecektik. İsterseniz tavuklusundan verelim gibi sinir bozucu bir cümle kurdular. 2 gün yaş mama alıp vermiştim sağolsun lar

Arda-
Arda-

777

Ben şu ana kadar yaptığım siparişlerin sadece 1 inde sorun yaşadım o da kargo şirketinin sorunuydu. Mama konusuna gelirsek *** gibi yerler evet daha ucuz ama güveniyorum sonuçta 10 kg bir mamaya ciddi miktarda para ödüyorsunuz ama kargo da sıkıntı çıkabilir yırtılabilir skt yakın olabilir bu gibi sorunlarıda göz önünde bulundurmak gerekli.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Ben hic problem yasamadim .hep 2 gun icinde geldi mamalar.son kullanma tarihi heryerde ekim 2019,burda 2020 oldugu icin tercih ediyorum.bide diger sitelerde saticiya surekli skt sormak durumunda kaliyorum cevap geldi gelmedi bekleyip sinir oluyorum zatende yakin tarih soyluyolar hep.oyuzden aliyorum burdan

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Ben tarak siparis ettim burdan 453 tl gibi bir fiyata ayni taragi *** de 325 tl ye buldum. Dahasi 1 aydir gelecek... Onu beklerken tuy dokme donemi gecti ariyorum yarin kargoda diyor gelmiyor ama?

Shaco
Shaco

14771

ben bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım indirim kodları felanda geldi mamalarımız burdan

merveaydar
merveaydar

4618

benim siparişim hemen ertesi gün geldi. aras kargo olmasına rağmen.

Toscana
Toscana

4538

*** deepsea pet magzası evime yakın ben ordan alıyorum tarihleri uzun magza temiz ve saklama koşullarıda güzel

Toscana
Toscana

4538

*** deepsea pet magzası evime yakın ben ordan alıyorum tarihleri uzun magza temiz ve saklama koşullarıda güzel

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 710 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR