Kedi Kasabası

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851 Puan

Sizce burası nasıl bir yer ?

11 CEVAP

Sonuç olarak hiçbir kedi yüzlerce kedinin arasında yaşamak istemez. Eğer sokakta baktığın kedileri göndermeyi falan düşünüyorsan sakın gönderme. Sokak ne kadar kötü olsa da alıştıkları bir ortam. Sanırım sokakta kavga ettikleri için birini götürmek istiyordun. Düşünsene orda yüzlerce kedi içinde nasıl kavgalar olacak. Bence hiç kalkışma bu işe. Hem de barınaklara/hayvanların toplu yaşadıkları yerlere hayvanlar ne kadar iyi bakılsa da güven olmaz çünkü hastalıklar çok çabuk yayılır.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Tmm ben rada nirçok barınağa kıyasla iyi olduğunu belirtmek istedimkİkna etmeye çalışmanıza gerek yok zaten.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Yok biz orayı gezdik kediler istedikleri yayerlere gidiyor.dağlara fln.Çip takıyorlar kaybolmasınlar diye ama köpek yeri öyle değil tabi.Ben zaten durup dururken göndermedim .Bir kere birinin ayağı kırıldı bizde bakamadığımızdan götürdük.En son bir kedi 5 diğeri 5 yavru doğurdu .urup dururken yerlerinden etmeyiz zaten :)

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

MAALESEF ÇOĞU BARINAK KAFESLİ.Biz şanslıyız.Umarım türkiyenin her yerinde böyle yerler olr.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Yalnız oraya kedileri salmadan önce alışma yeri var.Giden kedler kısırlaştırılıyor.Hamile ve emzirenler için özel bölümler var.Sanırım linki dikkatli icelemediniz?

İnceledim merak etme. Yok illa göndereceğim diyorsan seni burda ikna etmeye çalışmayım. Fikrimizi sordun ve ben de bunun iyi bir seçenek olmadığını belirttim. Eğer zorunlu bir durum yoksa hiçbir hayvan yerinden yurdundan edilmemeli.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

İllaki iyidir, cok guzel bisey aslinda, ama yinede kendi sokaginda sosyallesmis belli bir duzeni olmus hayvani da yerinden etmeyin. Ama kisirlastirmak icin yollayabilirsiniz, veya mahallede kedi nufusu kontrolden ciktiysa cok disi kedi varsa yollanilir.

NZI
NZI

2469

Ben hiçbir şekilde bir kediyi böyle bir yere, petshopa, yada barınağa vermem. Sokakta yaşasın daha iyi. Ama sizin tercihiniz. Ben açıkcası beğendim. Ama yinede oek güvenmediğim yere göndermem yada bırakmam.

NZI
NZI

2469

Ama siz gönderirseniz ilk günler bir bakın.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Iyi yapmissiniz. Keske heryerde olsa boyle yerler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 765 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR