Yavru Kedi Siyah Dışkı

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038 Puan

Arkadaşlar kedim 8 haftalık oldu. Fakat onu sahiplendiğimden bu yana yani bir aydır dışkısı simsiyah, katı ve keçi dışkısı gibi hafif uzun ona göre. Yapar yapmaz hiç görmedim sadece her sabah uyanınca ilk kumunu temizlerim hemen ve bir aydır siyah. Ben bunu normal bi durum sanıyordum ama tesadüfen bir çok hastalıkla ilişkilendirilmiş. Uyuması haraketi oyunu gayet normal. Sadece gözleri için vet. kontrolünde genta damla kullanıyorum. Kumu bentonit kokulu kum. Maması yavru kediler için reflex kuru mama. Günde iki yemek kaşığı yoğurt yiyor bir de. Bunun dışında günlük beslenme düzeni değişmiyor. Hafta da birkez yumurta sarısı birde.

16 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Reflex iyi bir mama degil bütcenize uygunsa matisse tavsiye ederim kilosu 25 lira. Yas mama miktarini arttirmaya calişin hazir olabilir ya da evde kendinizde yapabilirsinz haftada en az 2 kere vermeniz kedinizin sagligini olumlu etkiler yas mamadan korkmayin :)

Iremodi
Iremodi

1048

Reflex mamadan oluyor olabilir dışkısı çok kötü kokuyorsa mama değişebilirsiniz örneğin golosi alabilirsiniz matissede var ama çok fazla mısır kokuyor tahıldan dolayı sanırım.

Iremodi
Iremodi

1048

Bende doğru mamayı bulana kadar bittim.felicia proplan eco cat yes royal canın bona cibo pro line jungle ve ND mamaya burnunu bile sürmedi .. Şuan dışkı,ağız kokusu iştah içerik lezzet açısından kullandığım golosi kittendan memnunum

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Reflex gerçekten kötü bir mama bütçenşze göre tavsiye falan

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Şerefsiz veteriner:) o vermişti. Bütçemde uygun oysaki onun için en iyisi olsun isterim. Mamayıda veterineride değişticeğim ben en iyisi. Üzüldüm o mamayı veriyorum diye. Teşekkürler.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Veteriner sponsorluk yapıyorsa olsbilir yani ...

Sselin1
Sselin1

122024

N&d düşük tahıllıya da bakabilirsiniz bu sitedeki cogu kisinin tercihi. reklam gibi oldu biraz :) kilosu 36 lira Büyük paketlerde alinca daha hesapli oluyor. Bu arada dışkısı koyu renkse bir sorun oldugunu düşünmüyorum tam olarak siyah degildir bence. Birde kuruyunca koyulasma oluyor zaten :)

GammaLamina
GammaLamina

10574

Topaklanan kumlar dışkıyı simsiyah ve çok kuru hale getirebiliyorlar. Yapar yapmaz gözlemlemenizde fayda var.

Sulecrn
Sulecrn

14129

Bende refleks kitten kullandım tüy dökümü yaptı ve kakasi suankine göre koyu ve kuruydu umarım mamadan dir :)

Sulecrn
Sulecrn

14129

Sizinki de

nidaxu
nidaxu

3121

mamayı bir anda değiştirmememiz gerekiyor aksi halde kanlı ishal gibi problemler olabilir aklınızda bulunsun. yeni mamayla eski mamayı karıştırıp sonra yavaş yavaş tamamen yeni mamaya geçilmeli. biliyosunuzdur belki ama yine de yazmak istedim

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Evet dışkı siyah sorun diye okuduğumda mamasını değiştirmek geldi aklıma ilk zaten reflexi bi paket almıştım bitmek bilmedi bitsin değiştirecektim. Umarım mamadandır ya yoksa neler okudum uyuyamam sabaha kadar.

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Deneyeceğim yarın ben de o zaman. Hafta içi vet. götüreceğim içime sinmiyor yinede sorarım en azından.

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Reflex bitsin diye bekledim ama yarın hemen değiştireceğim. Ama günde iki yemek kaşığı yoğurt yiyor yine de siyah olmaması gerek kakasının. Umarım mamadandır.


Yaş mamayıda dikkate alacağım hafta da iki kez ona da değişiklik olur evet.

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Umarım babadandır değiştirdim şimdi. Bildiğiniz siyah ya simsiyah aylardır böle zaten ama bi de yapar yapma bakacağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1038 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR