Köpeğe Acıyorum

Raubeyaz
Raubeyaz

9172 Puan

Evimizin yanında ki gece konduda dedemin erkek kardeşi ile karısı yaşıyor, aileler yıllardır kavgalı ve küs olduğu için bir şey yapamıyorum.
Daha önce süs köpeği SATIN almışlardı, fakat araba ezmiş, sonra aynı cinsten tekrar bir köpek SATIN alıp beslemeye başladılar. dişi, kısır değil. Aşı yaptırmıyorlar, banyo hiç yaptırmıyorlar, tüp rengi beyaz kahverengi olan köpek kirlilikten duman rengini almış, sürekli havlayıp duruyor, zenginler ama para harcamıyor, cimriler, köpeğe mama değil, evden yemek veriyorlar ve gezdirme bahanesi ile köpeği kullanıp çöplükte karton topluyorlar. Köpeğe acıyorum, bir yer ile iletişime geçip köpeği almalarını nasıl isteyebilirim,köpeğe nasıl el koyarlar, böyle acı çekmesi beni üzüyor

2 CEVAP

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Köpek sabah akşam bahçede, hemde ev köpeği olmasına rağmen.
Kışın bile

saitgulsen
saitgulsen

830

Bulunduğunuz şehirde hayvan haklarını koruyan dernek, vakıf, herhangi bir şey vardır. Yerel olan dernekler daha iyi çalışıyor globallere nazaran bence. Eğer yerel bir dernek yoksa global olanlara bu durumu iletin. Mümkünse durumu fotoğraf veya videolar ile kanıtlayın. Onların avukatı oluyor zaten, kanıt olursa zabıta ile gelir alırlar köpeği. Burda belediye almıştı sokak köpeklerini, her gün onları besleyen bir kadın var sitede... Krndisi bir derneğin başkanı sanırım ya da üyesi falan artık bilmiyorum tam olarak, durumu öğrendiğinde 3-5 yeri aradı, aynı adamlar aldıkları köpekleri eksiksiz bir şekilde aynı yerlerine koydular 1 saat içinde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 467 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR