Nutri Feline Yaş Mama Kullanan Var Mı?

Sselin1
Sselin1

122024 Puan

1 sene önce falan sigirli, ve ton balikli cigerli cesitlerini denemiştim yemişlerdi. Simdi ton balikli ve sardalyali aldim iki kedim de yemedi. kokusunu begenmedim zaten. Rengi de cok koyu geldi bana ton baliginin bu kadar koyu olması garip. bozulmuş olabilir mi ? bu cesidini kullanan var mi? Rengi böyle mi


19 CEVAP

onurtemiz
onurtemiz

116286

Selin hanım


Nutri nin 4-5 hatta yanılmıyorsam 6 çeşidini denedik balıklı dahil.
Bir sorunla karşılaşmadık kokuları rahatsız etmedi bizim oğlan da yedi. Sadece kutunun tasarımı için biraz olumsuz eleştiriyorum keskin olabiliyor iç tarafı Schesir gibi yumuşak değil. Ama fiyat performans olarak neredeyse en iyisi diyebilirim. Et içeriği yüksek ki siz de denemişsiniz ön yargılı değilsiniz. Sadece balıklı Nutri de ufak sorun yaşamışsınız.

lwb
lwb

120674

Nd konserve mamaları da çok iyi oluyor, denemeyi düşünebilirsiniz

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Schesir çok farklı ama bildiğiniz kıyılmış et aldığım en iyi yaş mama.Sanki ben kendim yeni haşlamışım gibi taze kokuyor.Diğerleriyle karşılaştırılmaz bile:)

Sselin1
Sselin1

122024

Lwb n&d yaş mama güzel ama kedilerim hicbir çeşidini sevmedi. Sanirm içerigi biraz karişık oyüzden.

suleren
suleren

13520

Hiç bakmamıştım, akışta görünce yazayım dedim gerçekten uzun zaman olmuş:(

onurtemiz
onurtemiz

116286

Olsun Selin hanım böyle konular eskimez burada kalabalığımız hepimiz ve bir başkasına yarar. Ya da biri size bu konu hakkında soru sorduğu zaman bu bilgilerinizi güçlendirmiş oluyoruz :-)

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Bozulmuş olsa anlarsınız çok kötü kokar.Benim kız yedikten sonra ishal olmuştu o yüzden önyargılıyım o mamaya karşı.Bence içeriği güzel ama bi zararı dokunmuyorsa sizinkilere başka çeşitlerini kullanabilirsiniz.3 tane kedi baktım 3 tanesinin 2 si ton balığı sevmiyordu.Demekki sizinkilerde sevmeyen taraftan başka çeşitlerini kullanabilirsiniz.
Son kullanma tarihine bakın ve geçmemişse sardalya rengini değiştirmiş olabilir

Sselin1
Sselin1

122024

Kargo bedavaya gelsin diye bu mamayla tamamladim schesir yoktu sitede. bir tane aldim kedilerim ton baligini cok sever normalde içime tam sinmiyordu bu mama aslinda kokusu schesir gibi degil. Dediginiz gibi bozuk olsaydi cok kötü kokardi ama havalar cok sıcak olunca konserve mama alinca biraz endişe ediyorum açıkçası

suleren
suleren

13520

Merhaba ben kullanıyorum, kedim bu çeşidine bayılıyor. Emin olmak için yeni bir tane açtım ve bu şekilde koyu. İlk başta benim kedim de bu çeşidini hiç sevmiyordu nedense, sonradan da müptelası oldu:) büyük ihtimal kokusunu ve tadını beğenmedi kediniz.

Sselin1
Sselin1

122024

Soruyu sorali bayagi oldu :) ama cevaplar icin tesekkurler mama da bir sorun olmadigini fark ettim evet. Schesir in kokusuna aliştigim icin garipsemiştim biraz :)

Anonymus915830
Anonymus915830

103810

Benim kedilerimde ton balığı çok severler ama nutrinin ton balık ve sardalyalısını sevmediler. Sığır etli zeytinli için taklalar atıyorlar ama :)

Sselin1
Sselin1

122024

Evet benim kedim de sigir etli zeytinliyi sevmişti :) sanirim ton baligikli mamada schesir veya gimcat kediler tarafindan daha cok seviliyor :)

cevizhanimm
cevizhanimm

338

benimki schesirden başka yemiyo cüzdan ağlıyo :D ????

Sselin1
Sselin1

122024

Kimse kullanmiyor mu :)

Sselin1
Sselin1

122024

Kimse kullanmiyor mu :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6162 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR