N&D Mama Koku Sorunu

Ahsenbb
Ahsenbb

9558 Puan

Arkadaşlar bir konuda önerilerinize ihtiyacım var.
Mama olarak uzun süredir N&D mama kullanıyorum.Ve yazın şehir dışındaydık kedimle.Bu sürede kedimin maması farklı açık bir yerdeydi ve hava alan bir oda olduğu için mama kokusu yoktu.Evimize dönünce mama kokusu beni müthiş rahatsız etmeye başladı.Benim odamda duruyor maması çünkü evim büyük değil 2+1.Bir oda kardeşime ait onun balkonu var kapı açık oluyor ama genelde Lena odaya girince kapı kapanır.Benim odamda sineklik yok ve havasız kaldığı için mama kokusu cok yayılıyor etrafa.Oturma odasında sineklik var cam açık oluyor ama oraya da evin kalan kısımlarına koku sinmesin diye koyamıyorum çünkü oturma odamız açık bütün odalara holle bitişik.Lenanın da huyudur ki mamasını iki tırtıklar bırakır sonra acıkınca tekrar gelir yer o yüzden mamasını kaldırmam mümkün değil küçüklüğünden beri hiç bir oturuşta cok yemek yediğini görmedim.Bana yardımcı olur musunuz pratik öneriler vs.Hem kızım istediğinde yiyebilsin istiyorum hemde ben odama girip çıkarken rahatsız olmak istemiyorum.Ve aslında N&D nin yavru kedi mamasını da kullandım evet oda güzel kokmuyordu ama beni kısırlaştırılmış mama kadar rahatsız etmiyordu.Çok başka bir koku bu ya vallahi..

27 CEVAP

Cyborg
Cyborg

1339

Ama kışın cam açık kalamayacak. Şöyle bir şey nasıl olur acaba?
https://www.*********.com/auto-dish-sensorlu-mama-kabi-400-ml?gclid=EAIaIQobChMIob6Oj5_N5AIVj-J3Ch1D5g7bEAQYByABEgJ1e_D_BwE

PiremsesKutsi
PiremsesKutsi

2122

N&D'nin kısır maması önceden böyle değildi, yeni üretimler resmen ucuz mama gibi kokuyor ve ağır bir koku bu... Diğer ürünleri de mi aynı bilmiyorum ama kısır mamalarında olumsuz yönde ciddi bir değişim var.

lwb
lwb

120674

Nd bildim bileli hep kokusu ağır bir mama
Kısırlaştırılmış tavuklu da öyle, kuzulusu da öyle... ne zaman alsam ağır kokusu var

lwb
lwb

120674

Ben de kabına koyduğum an kokmaya başlıyor, ben kısırlaştırılmış mamasından kullanmıyorum bir de
Nd genel olarak kokan bir mama

Faytekin
Faytekin

11982

Anlattığıniz duruma göre ya kedinizi siz mama koyduğunuz zaman yemesine alıştırmak, yada odanıza sineklik falan taktirip havalandırma yapmak, aklıma başka bisey gelmedi benim,benim kedilerim de aynı şekilde mama yemeleri ben o yüzden bütün odalara sineklik yaptırdım hem mama kokusu hemde kum kokusu ile ilgili sıkıntı çekmemek için, gerçi beni çok rahatsız etmiyor mama kokusu ama bu şekilde hem onlarin hemde benim kafam rahat oluyor :)

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Sineklik taksanız bile bu yazın bir de kışı var. Kışın da soğukta pencereler kapalı olacak zaten belki arada bir açıp havalandırırsınız ama o mama orada kaldıkça koku vermeye devam edecek. Protein oranı yüksek olan bütün mamalar daha çok kokuyor engelleyecek tek şey dediğiniz gibi bir kedi evi olabilir sanırım. Kapalı tuvalet gibi bir şey alıp mamayı içine de koyabilirsiniz

evet nd mama ciddi kokuyor. Sineklik yaptırmanız en iyisi bence . havalandırınca ağır koku gider en azından yoksa yeme saati vs olmaz bizde de olmuyor çünkü.

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Evet mantıklı aradığım gibi bişey ama alanlar kedinin korktuğunu yazmışlar benimkide çok korkaktır kesin bir kere yaklaşır daha yaklaşmaz:)
Çok yakınlaşınca sensör algılıyormuş.Ama çabuk bozulur bence bu.
Ama genede cok teşekkür ederim.Onlar en iyisini üretmezse ben üretime gircem:))

Faytekin
Faytekin

11982

Benim yaz kış pencerem açık sogukla bi sorunumuz olmadığı için :) bir de şimdi aklıma şu ortamda ki havayı kokuyu temizleyen cihazlar geldi,genelde sigara içilen ortamlar için kullanılan alet adını bilmiyorum,hem kokuyu emiyormus hemde hava sirkülasyonu sagliyormus,ne kadar etkili tabi bilemiyorum

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ben kapali mama kabi kullaniyorum. Sadece mama yerken kokuyor. Sonra hic koku olmuyor.

pinarcaya
pinarcaya

19123

https://www.**************.com/petsafe-5-ogunluk-zaman-ayarli-otomatik-kedi-kopek-mama-kabi
Biraz pahali ama senelerdir kullaniyorum. Kedim tek seferde kabindaki tum mamayi bitirmeye baslayinca bunu aldim mecbur. Saat ayarli. Kapali oldugu icin koku da olmuyor. Bu kadar pahali olmayan bu tip bisey alabilirsiniz.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ben *******tan aldim. Orda daha ucuzdu ve ilk uyelikte indirim vardi. Cok daha ucuz buna benzer urunler var. En kolay boyle cozersiniz bence.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Mama kabi plastik. Hic ariza yapmadi. Saatleri siz ayarliyorsunuz. Istediginiz saatleri ayarliyorsunuz o saatte icindeki kap dönüyor. Bazen 4-5 gun evde olmayacagim zamanlar gunde 1 defa donecek sekilde ayarliyorum. 5 gun boyunca mama sorunu olmuyor.

saitgulsen
saitgulsen

830

Zaman ayarlı mama kapları var 70 liradan başlıyor yanlış bilmiyorsam. Onları deneyebilirsiniz. 3 saatte bir 50gr mama bırakıyor mesela 3 günlük falan mama alıyor haznesine. Hem suluklu hem mama kabı olanları vardı. Mama neyse de suyu bizimki asla su kabından içmediği için almadım. Yoksa ben alırdım ondan, bi ara denk gelmiştim reklamına. İçme suyunu hayatta içmez, nerde pislik su var onu içiyor. Çeşmeden veya banyoda zeminde kalan sudan içiyor. Bardakta biyere koyarsan da o bardaktan patisini daldırıp yalıyor. Akvaryum ve klozete bile hallendiği oldu da alışmadan vazgeçirdim onlardan. Mutfak tezgahında bulaşıkların yanında bir bardak musluk suyu bırakıyorum artık. Ona alıştı, ordan içiyor canı isteyince.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2526 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR