Nd Mamayı Çok Yiyor

ciremcakir
ciremcakir

2670 Puan

Kedim eskiden golosi mama yiyordu şimdi kısırlaştırılmış tavuklu narlı nd mamaya geçtik ama çok fazla yiyor galiba nd mamayı çok sevdi. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

20 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Evet. Az degilmis kilosu. Sıkıntıdan da yiyebilir benim kedim bazen oyle yapiyor hatta kusmustu 1 defa bu yuzden. Yemek icin miyavladiginda oltayla veya sevdigi bir oyuncakla biraz yorana kadar oynatmayi deneyin. aslnda her miyavlama yemek icin de olmuyor ilgi ve oyun isteyince de miyavlayip duruyolar yemek verince ona da hayir demiyorlar tabi. Oynatirken veya karni ac olmadigi halde yemek isterse sus payi olrak bir kac tane ödül mamasi verebilirsiniz :)

Sselin1
Sselin1

122024

2 tane kedim var düzenli vermek pek mumkun olmuyor disi kedim az ama sık yedigi icin tabaklari hep dolu sabah aksam tazeliyorum ama ölcülü vermiyorum kilo problemi yok ikisininde

pinarcaya
pinarcaya

19123

Olcuyle vermenizi tavsiye ederim. Kilo verdirmesi cok zor oluyor.

ciremcakir
ciremcakir

2670

Öyle yapıyorum

Cuneytelgok
Cuneytelgok

726

Bizde öncesinde purina kullanıyorduk neredeyse yemiyordu şimdi ND kullanıyoruz aşırı fazla yiyor.Yedikten 2 saat sonra tekrar yemek istiyor.

ciremcakir
ciremcakir

2670

Evet aynı benim kedimde öyle. Neden böyle fazla yiyorlar tok tutmuyor mu acaba?

Sselin1
Sselin1

122024

Golosiden sonra tadini cok sevmis olabilir benim kedimde brit care mamadan n&d gecince deli gibi yemisti bir ay sonra falan mamaya alisinca normale döndü. :)

Cuneytelgok
Cuneytelgok

726

N&D aşırı doyurucu bir mama diğer mamalar biraz acur cubur kalıyor. Tahıl oranı az olduğu için sanırım daha çok seviyorlar.

Iremodi
Iremodi

1048

Benimki de ilk golosi kitten yedi sonra kısırlaştırdık şuan düşük tahıllı narlı tavuklu kısır yiyor çok seviyor bizimki ve tok tutuyor

ciremcakir
ciremcakir

2670

Büyük ihtimal tok tutuyordur ama çok fazla yemek istediği için şüpheye düştüm

ciremcakir
ciremcakir

2670

Kedim hala çok yiyor nd mamayı ne yapmalıyım bu durumla daha önce karşılaşan var mı?

Cyborg
Cyborg

1339

Benimki de bıraksam çatlayana kadar yer ancak ölçülü verdiğim için sorun yok. Hem kısırlaştırmışsınız kedinizi, kilo problemi olmaması için siz de ölçülü verebilirsiniz.

ciremcakir
ciremcakir

2670

Ölçülü veriyorum ama mama kabının başında ve mamasının olduğu odanın kapısında bağırıp duruyor mama doyurmuyor mu diye düşünüyorum ama nd doyurmazsa başka hangi mama doyurur ki?

Sselin1
Sselin1

122024

Kediniz hareketli bir kediyse yedigini yakiyor olabilir. Kilosu normalse cok yemesi bir sorun yaratmaz her kedinin metabolizmasi farkli sonucta. Kediniz kac kilo ?

Fatiko
Fatiko

11964

Nd mama lezzetli bir mama kalitelide kediler severler nd yi siz ölçülü verin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1428 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR