Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba arkadaşlar. Pisi Pisi Bentonit ince taneli kum kullanıyorum fakat kumu temizleme esnasında evin içi komple duman altı oluyor. Heryer toz içinde kalıyor ve toz bulutunu yok etmek için cam açmak zorunda kalıyorum. Toz yapmayan, koku yapmayan, topkalaşan bir marka öneriniz var mı?
Tigerino canada
Kesinlikle tigerino canada
Garden mix saçıldığı için kullanmasamda 0 toz diyebilirim
Kumun tozutmamasını isteyen kişilere çam peleti öneriyorum genelde ama pelet de dağılıyor evin içine.
Lindocat fena değil
alice kedi kumu da güzel.
reflex sarı olanı kullanıyorum toz yok(sadece ilk döküşte var) dağılma yok çok memnunum
Teşekkür ediyorum arkadaşlar yourmlarınız için. Şuan reflex yeşil kutuda olana geçtim, ilk döküşte tozutsa da temizleme esnasında çok toz yapmıyor.
Cats Best Öko Plus
Pro Line ince taneli kumdan çok memnunum. Güzel topaklanıyor ve gerçekten koku yapmıyor.
Reflex Clinic. (sarı paket) gerçekten çok memnunum. Reflex aktif karbonlu (kırmızı paket) de deneyebilirsiniz ama sarı paket tercihimdir.
Reflex mavi kutulu olan bana tozlu geldi memnun kalmadim diger renkleri daha mı iyi ? Mavi parfümsüz kullandiniz mi? @Deliladilan
parfümsüz olanını kullanmadım. ilgimi çekmedi daha doğrusu. yeşil olandan hiç memnun kalmadım. gri gri lekeler oluştu yerlerde suyla karışınca lanet bir şey oldu. kırmızı ve sarı paketler tercihim. deneyin.
Lindocat kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı da uygun
Kesinlikle Lindocat diyebilirim
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.