Yine Bir Mama Sorusuyla Gündeme Geliyoruz

Mama önerisi olarak birçok şey okuyoruz günlük veya haftalık herkes deneyimlerine göre birşeyler söylüyor. Bununla birlikte bana gerçekten güzel bir mama gerekiyor. Hills kullanıyordum 3 aydır bitmek üzere ve Hills markasının da çöp olduğunu söyleyenler var.
Aydınlatır mısınız?

19 CEVAP

SerkanO
SerkanO

2174

Mama işi sorunlu iş, herkes farklı bir şeyler öneriyor. En sonunda kendim tatlarına bakıp karar vereceğim.

lwb
lwb

120674

Kedi için kesinlikle nd, ne eksik ne fazla
Burdaki bir çok kişi de nd önericektir, evet hills de iyi bir mama değil, çünkü içeriği kötü

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

N&D içerik olarak saydıklarınız arasında en iyisi tabiki de hatta kalite içerik olarak aralarında büyük bir fark var araştırırsanız içeriğini anlarsınız zaten onun dışında oahalı olsa da bence en iyisi Acana Orijen ben iki kedime de büyüyene kadar onlardan yedirdim kısırlaştıktan sonra N&Dye geçtim hem bütçe olarak hemde kısır kedilere daha uygun olduğu için. Eğer bütçeniz yetiyorsa ki gerçekten çok pahalı bence orijen cat&kitten yavru kedinin gelişim dönemi için çok iyi bir mama bana göre.

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Eğer kediniz kısır ve kilosu fazla değilse Acaba pasifica yedirebilirsiniz bir müddet sonra N&D kısır kedi mamasına geçin ya da N&D kullanın bütçeniz ona uyuyorsa.

Faytekin
Faytekin

11982

3 tane favori markamız var,ND,Acana,Naturea,uzun süredir de ND ve Naturea devam ediyoruz,arada başka markalarda denedik ama memnun kalmadık pek,ND alacaksanız güvendiğiniz siteden alın yada kendi bayisinden alın,kedilerin yememe söylentisi hikaye,sağlam yerden orijinal ürün aldığınız sürece bir problem yok gayet güzel yiyorlar,ben ND yi en son buradan güzel bi indirimle balıklı çeşidini aldım,öncekini de bunu da gayet zevkle yiyorlar.

Zeyos
Zeyos

45

********* yı deneyebilirsiniz hem içeriği güzel hem fiyatı uygun ama onun harici royal canin iyi olduğunu biliyorum :)

Ayni dertten ben de muzdaribim. Advance kullanıyorum ama bu aralar masrafı cok artıyor. Matisse de nd’nin firmasından degil mi? Başka önerileriniz neler??

Ayrıca , kısırlaştırılmış mama sizce pazarlama taktiği mi?

Kullanabilirsiniz, ben de bazen yetişkin maması kullanıyorum. Mama olarak da hills fiyatına göre en kötü mamalardan biri. Ton balıklı kısır mamasıydı yanılmıyorsam, içerik kısmında ilk başta mısır yazıyordu. Etçil bir hayvanın mamasının en çok mısır içermesi¿ Mama olarak önerim ND düşük tahıllı ve fitmin. Bunları değiştire değiştire kullanırsınız, 10 kg ND o bitince 10 kg fitmin şeklinde.

Faytekin
Faytekin

11982

Benim kedilerimde kısır ikiside,bende bu mamadan aldım en son,ben henüz kısır mama altında mama kullanmadım hiç,bana biraz pazarlama taktiği gibi geliyor,içeriği dengeliyse bence bir problem yaratmaz,bunun haricinde benim araştırdıgim kadarıyla kısırlaştırılmış kediler için en önemli faktörler protein,yağ,magnezyum, kalsiyum, fosfor değerleri,bazı kısır mamalarda bu değerlerin normal mamalardan daha yüksek olduğunu gördüm,madem bunlar önemliyse o zaman daha dengeli olması gerekmiyor mu kısır mamalarin,normal mamadan ne farkı kaldı ozaman,kisir mamalarin ortak olduğu ve dikkat ettiği tek husus var, o da yağ oranı,sadece yağ oranı içinde deli gibi kısır mama arayışına girmek bana saçma geliyor,dengeli ve ölçülü verdiğiniz sürece zaten kilo falan yapmaz,dikkat etmedikten sonra zaten bütün mamalar kilo alımı yapar hayvanlarda.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Aslında en iyisi barf mamalar

ND çok pahalı değil hatta Hills ile aynı fakat Golosi ve Matisse diye de 2 mama var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ha bu arada 1.5 yaşında Kısırlaştırılmış kedim var

SerkanO
SerkanO

2174

ND için bir süredir kedim yemiyor konuları çok fazla açıldı. Ben o yüzden hiç denemedim.


Matisse çok kötü kokuyor, içerik olarak da ortalama mamalara göre fena olmasa da ND gibi mamalara göre kötü olduğunu araştırmıştım.


Golosi de çok sık tavsiye edilir. Yaş mamasını aldım ama kuru mamasını almadım. Ben Pro Plan kullanıyorum, evet ona da kötü diyorlar. ND denemek de istiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 975 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR