Komşumuz Köpeğine Eziyet Ediyor

bengusarioglu
bengusarioglu

2646 Puan

Komşumuzun ufak bir köpeği var. Evi dağıtıyor sanırım ve adam haftada en az üç kez sinir krizi geçirip köpeğe eziyet ediyor. Bir gece saat 5’te korkarak adamın bağırmalarına, köpeğin inlemelerine uyandım hatta. Sesleri duyuyorum köpek sürekli ağlıyor inliyor adam bağırırken. Arada tırnak seslerinden evin içinde kaçtığını da duyabiliyorum. Dövüp dövmediğini bilemiyorum ama köpeğe çok üzülüyorum her seferinde. Bununla ilgili ne yapabilirim?

4 CEVAP

HilalAres
HilalAres

2493

en güzeli köpeği habersizce kaçır ve internette felan iyi birine sahiplendir

RaGe
RaGe

969

Sahip ile görüşmeyi denediniz mi hiç? Eğer görüşme yapar da olumsuz bir başından savurma alırsanız, zabıta müdürlüğüne gidip şikayette bulunabiilirsiniz. Şöyle bir kanun bulunmaktadır "5199 sayılı Hayvanları Koruma Yasası gereği sahipli ya da sahipsiz hayvanların korunması aynı zamanda belediyelerin, valiliklerin görevi dâhilindedir."

gamzearz
gamzearz

103471

Bu insanlar aptal mı ya? Zaten hayvanı sahiplenirken bunları göze alarak sahipleniyorsun ki insanın evladı bile evi dağıtıyor evladını da sokağa atsın o zaman onların da bir psikolojileri var ilerleyen yaşamını etkiler moralini etkiler köpeğin tek dileğim bir sonraki yaşamında köpek olarak yaratılman adam. En içten dileğim bu. Olmadan anlayamaz hayvanlarda nasıl inanılmaz bir enerji olduğunu ve atmaları gerektiğini

bengusarioglu
bengusarioglu

2646

sanırım sahiplendirecek konuşmaları duydum. yani umarım sahiplendirir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR