Kedim Hiçbir Şey Yemiyor

Midesinde tüy birikmesinden sonra serumlarla maltla düzeldi ilk iki gün iştahı çok güzeldi sonra hiçbir şey yememeye başladı en sevdiği şeyleri bile aldım sadece yalıyor ve şu 3-4 günde çok zayıfladı ne yapmam lazım ? Veterinerimize sordum bir kaç böyle şikayet daha gelmiş tetkiklerde bir şey çıkmıyor havaya bağlıyorum kediler böyle şeyleri çok fazla hissediyorlar dedi sadece beklemeli miyim ?

19 CEVAP

Emre555ka
Emre555ka

228

Fib testi yaptırdınız mı . Benim kızımda aynen böyleydi ne verirsem yemiyordu. Fib testi yaptırdık ve aktif çıktı ertesi günde kaybettim 1 hafta oluyor.

Nasıl yaa ?? Yarın hemen gidip yaptırtıyorum. Bir şey olmasını kaldıramam internette tedavisi de yok diyor .

benim kedimde yemiyordu halsizdi kilo vermişti corona pozitif çıkmıştı ve vet fip olabilir demişti. bunun üzerinden 8 ay geçti ve şuan kendisi çok iyi. benimkisi karma aşıdan sonra olmuştu. bağışıklık güçlendirici iğne oldu 3 tane 5 tanede antibiyotik tedavisi gördü. oralade diye bir sıvı var hergün şırıngayla ondan içirdim. ad yaş mama var hasta kediler için ondan yedirdim. ve immun44 kullandım. 1 ayda toparladı. fip değilmiş. ve hala ne olduğunu bilmiyoruz ama şuan eskisinden çok çok daha iyi. başka bir veterinere götürün bence. şuan durumu nasıl?

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Siviyi aldılar mi peki

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Burda fip hakkinda baya çok bilgi ve paylasim olan bir soru vardı. Bir arkadaşımizin kedisi fipti ve o detayli olarak anlatmıştı bu dönemi,aratarak bulursanız çok yararlı olur.Çok gecmis olsun

bskkrky
bskkrky

2762

Kesinlikle test yaptırmadan kendinizi harap etmeyin. Ben ne yaşadım bir Allah biliyor. %99 fib 2 haftaya kalmaz ölür dediği kedi de Corona virüsü negatif çıktı. Ve bu veteriner Ankara’nın en iyi yerlerinde görev yapmış birisiydi

Bue
Bue

773

Haşlanmış tavuk ve pirinç lapası yapın bir de onu deneyin kızım mide rahatsızlığı geçirdiğinde veteriner önermişti pirinç kedilerin midesine iyi geliyormuş gerçekten işe yarıyor. Umarım sizde de işe yarar.

Emre555ka
Emre555ka

228

fib yazmışım fip .

Kedime bir saat önce fip teşhisi konuldu karnı şişti ultrasonla baktılar fazlasıyla sıvı birikmiş doktor tedavisi yok diyor. Gerçekten fip midir ?

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ciğeri tencerede haşlayın suyuyla birlikte robottan çekin hayır diyebilceğini sanmam kıvamıda çorba gibi oluyor zaten

Hayır sıvıyı almadılar ultrasonda gördü sadece

Zeynucka
Zeynucka

2287

İstanbul’da size önerebileceğim çok iyi veteriner hekim hanım var.oraya gitmenizi tavsiye ederim.

bskkrky
bskkrky

2762

Kesin fib teşhisi konuldu mu. Şimdi nasıl kediniz

Yaş mama yiyiyor biraz halsiz . Ama çok kötü değil şükür. Doktor fip dedi ama bir tahlil yapmadı ultrasonda bağırsak çevresinde sıvı gördü.

Fip testi diye ayrı bir test var mi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 984 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR