Kokuyu İyi Hapseden Kedi Kumu

Zeynucka
Zeynucka

2287 Puan

Kokuyu çok iyi hapseden ve uygun fiyatlı kedi kumu olarak hangi markayı önerirsiniz?

20 CEVAP

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Ben mycat kullaniyorum, kapali kedi kum kabiyla birlikte kullaninca hic soru olmuyor, tabi kedinin diski kokusunu da azaltmak gerek dogru gidalarla yoksa en iyi kum bile hapsedemiyor

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Sorun*

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Kokudan rahatsız oluyorsanız.
Paraziti olmadığından emin olun.
Mamaları iyi olmalı.
Kaka kabını tuvaletlere koyabilirsin.
Kapalı kedi tuvaleti de başka bir seçenek.

Catloveerr
Catloveerr

13260

Vancat vanilyalı kullanıyorum. mama iyi olunca koku da yaymıyor. Arkadaşım da micho ince taneli kullanıyor memnunmuş hem uygun fiyatlı

Gurthsul
Gurthsul

21

Bir çok kum kullandım şuan için en memnun kaldığım vancat aktif karbonlu oldu şiddetle tavsiye ederim kokuyu inanılmaz hapsediyor hiç koku yok topaklanması da çok iyi. daha uygun isterseniz Quick tavsiye ederim

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Mırmır aktif karbonlu kedi kumunu kullanıyordum migros indirimde olunca 17liraya falan geliyor 5lt sı koku sorunum hiç olmadı ben 2 kutu alıp yaklaşık 8 lt kadar kaba koyuyorum bu şekilde performans daha iyi oluyor. Fakat son kullandığım kutusunda inanılmaz tozlu olunca refleks aktif karbonlu ( kırmızı kutu ) aldım veterinerden koku performansı mırmır ile aynı toz olarak kesinlikle daha az tozutuyor topaklamasi da gayet başarılır ama çok ince taneli olduğu için eve daha çok yayılıyor paspas kullandığım halde. Ama buna değer:) pro line ve quik marka da kullandım bir daha tövbe 1 hafta dayanamadım bu iki markaya da.

Sselin1
Sselin1

122024

Ben de eskiden mirmir aktif karbonlu kullaniyordum koku hapsetmesi cok iyi en iyi ozelligi de bu zaten. Ama zamanla marka bozdu cok tozutmaya basladi. Eskiden önerdigim bir kum olmasina ragmen artik önermiyorum kedilerimizin sagligi icin uygun degil. Ben de reflex kirmiziliya gectim koku hapsetmesi yine cok iyi. Toz sorunu daha az tavsiye ederim. Ama en tozsuz kum arayisim hala devam ediyor :) reflex kirmiziliyi ben en ucuz *********da buluyorum. Güvenilir bir site.

yasminackz
yasminackz

13628

Natural bestet net

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Ben Ak kum kullanıyorum.

dtaylan03
dtaylan03

108367

Kullandıklarım arasında Refleks yeşil kutulu olanı yani aktif karbonlu olanı kokuyu en iyi hapseden markalardan bir tanesi. Bu arada Mırmır (birkaç çeşidi), pisipisi (birkaç çeşidi), Vancat ve woow denediğim diğer markalardı.

Zeynucka
Zeynucka

2287

Nd yavru kedi maması veriyorum.şuan sanicat kullanıyorum güzel topaklanıyor ama kokuyor ve temizlerken çok tozutuyor.önerileriniz için çok teşekkür ederim.araştıracağım:)

Natkarat
Natkarat

10977

Ucuzlardan mırmır iş görüyor. Kokulu veya aktif karbonlulara yönelmenizde fayda var. Lakin ben genelde kokulu alıp yaklaşık 6 litre kum için yarım paket karbonat serpiştirip karıştırıyorum. Neredeyse hiç koku olmuyor. Aktif karbonluların maliyeti yüksek gelirse bu tavsiyemi uygulayabilirsiniz.

Zeynucka
Zeynucka

2287

@natkarat tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.sanicat marsilya sabunu kokulusunu kullanıyorum şuan ama o kokudan eser kalmadı.karbonatı deneyeceğim

Bellasmom
Bellasmom

2683

Fiyat- performans açısından denediklerimin en iyisi Pro Line. Ben de koku konusunda çok hassasım bu markayı kullanıyorum uzun zamandır.

kaanoclnn
kaanoclnn

743

Paticat Aktif Karbon öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 875 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR