Fitmin Purity Yavru Kedi Maması

Zeynucka
Zeynucka

2287 Puan

Merhaba,
Fitmin purity yavru kedi maması elime ulaştı.kokusu çok güzel ve sağlıklı kokuyormuş gibi geldi.şuanlık memnunuz kızım severek yiyor.içerisinde domuz eti olduğunu belirtmekte fayda var istemeyenler için.


19 CEVAP

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Domuz eti olsa ne olur. Sanki kedi değil sahibi yiyecek. (Lafım size değil domuzlu mamalara karşı çıkanlara)

Zeynucka
Zeynucka

2287

@mavitilki nd kullanıyordum ama çok tüy dökmeye başladı kızım.karıştırıp veriyorum şuan baya baya azaldı tüy dökümü.önerebileceğiniz tüy dökümüne iyi gelen bir yavru mama öneriniz olursa çok sevinirim.

Zeynucka
Zeynucka

2287

@sarmanbirkedi bende aynı şekilde düşünüyorum ancak dediğim gibi hassas olan kişiler var:) ben söyleyeyim de sonra domuz eti varmış olmasın:)

mavitilki
mavitilki

11065

Fitmin mamaları bol et içeriyor olsa da şaşırtıcı şekilde düşük vitamin ve mineral değererine sahip. Bence N&D, Proplan, Hill's, BritCare gibi markalara geçin.

mavitilki
mavitilki

11065

@sarmanbirkedi işte bazı insanlar yok efendim domuz etini eşiğimden geçiremem evin bereketi kaçar diye düşünüyo ya ondan galiba :D Ama sizinki de güzel bir cevap buna karşın :)

mavitilki
mavitilki

11065

Tavuğa karşı alerjisi vardır belki eğer tavuklu verdiyseniz. Kuzulu ya da balıklı da deneyebilirsiniz. Yok tamamen N&D ise sebep Proplan ya da Hill's öneririm.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Elinizdeki mama iyi bir mama diğer bir istediğiniz markayla dönüşümlü olarak verebilirsiniz. Biri balıklı diğeri etli olur meselâ. Kediniz de aynı şeyi yemekten sıkılmaz..

Sselin1
Sselin1

122024

Merhaba mamadan memnun musunuz veterinerin söyledigi gibi bir etki yapacagini düşünmyorum acikcasi.

Zeynucka
Zeynucka

2287

@onurtemiz sizin oğlana bi kilo aldırabilsek çok rahatlicam:) sizin beslenme düzeniniz nasıl.benim kızın mama kabı hep dolu.gayetde kilolu göbüşü bile sarktı.tahıllı mama vermeniz kilo almasına yardımcı olur diye düşünüyorum.ayrıca vitamin takviyeside şart bence.en iyi veteriner bilir tabiiki.veterineriniz kilosuyla ilgili ne diyor?

Zeynucka
Zeynucka

2287

@mavitilki işte onlarda iyi değil,nd en iyisi onlar bağımlılık yapıyor diyorlar korktum.prensesim en iyisine layık :D veterinerde proplan dedi ama ne bileyim.royal canin almıştım british shorthair kitten olanından onu severse ondan devam edicem.daha da değiştirmem:)

mavitilki
mavitilki

11065

Proplan da alabilirsiniz. Fitmin dediğim gibi et oranı çok tatmin ediyor ama diğer değerlere bakınca...

onurtemiz
onurtemiz

116286

Biz genel olarak ND kullandık ama hep tüyünü fazla döktü. Şimdi kilo alsın ve tüylerine güzel gelsin diye Proplan Kitten aldım ama onu 3-4 hafta sonra vereceğim ama kafama takıldı. Proteini %40. Acaba aldığım yerde değiştirsem mi ? Royal Canin Mother Baby var protein kaçtı hatırlamadım ama 40'dan çok daha azdı fakat yağı %22-24 gibi bir şeydi. Kilo alması açısından Mother Baby iyi gelir mi acaba?
(40 protein belki tüylerine iyi gelmez bizim oğlanın diye düşünüyorum)

Zeynucka
Zeynucka

2287

@Sselin1 kakası çok kokmaya başladı:( paket bitince tekrar kullanacağımı düşünmüyorum.ama tüy dökmeye birebir.resmen kesildi.

Sselin1
Sselin1

122024

Tüy dökülmesi yerine kaka kokusu tercih edilebilir aslinda :)) daha iyi bir mama bulunmazsa tabi :)

Zeynucka
Zeynucka

2287

:) ozaman tabiiki tercihi size bırakıyorum.veteriner öyle dedikten sonra korktuğum için ve kakası koktuğu için devam etmicem.gerçi onlarda hangi firmayla anlaşmalıysa onu öneriyorlar.iç sesimi dinleyim royal caninle devam edicem:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1599 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR