Dairede Köpeğim Ve Yaşadığım Sıkıntılar

benissexo
benissexo

849 Puan

11 aylık melekkk gibi yavru bir golden oğlum var ne sesi çıkar ne de birine zararı bir tüy yumağı pofuduk bebek yüzlü.. Başakşehirde bir sitede 30 Katlı bir binaya taşındım minicik asansörler 15. kattayım tabi hep dolu, ne zaman asansöre girsem çıksam kaçışmalar, bağrışmalar ay, ıyy lar sabrım çok sınanıyor! İnsanların yok apartmanda köpek mi olur diye söylenmeleri, daha neler neler.. öyle diyenlere 8 tanede yavrusu var diyorum evde. Ev bizim binada otel gibi olduğu için site yönetimi birşey demiyor zaten sitede 3 5 kişinin dairesinde köpeği var ama küçük ırk genelde. Her neyse biz rahat olur diye buranın giriş katı bahçeli dairesini kiraladık kontrat vs. imzaladık ev sahibi köpeği duyunca burası ''NEZİH'' bir site köpek yakışmaz dedi bütün sinirim altüst oldu köpek ''ahlak''larını bozuyor ahlakınıza sıç*m sizin gibi insanların !

26 CEVAP

dilaraxx
dilaraxx

114626

işte böyle örümcek beyinli gerikafalı kediyi köpeği bizim gibi bir can olarak görmeyen şeref yoksunu şerefsizler yüzünden başımıza gelmeyen kalmıyor! Allah kahretsin! sadece namaz kılmakla , camiye gitmekle , Kur-an okumakla ibadet edilmiş olunmuyor! Allah'ın yarattığı cana da sahip çıkmak gerekiyor! Çok haklısın kardeşim sabrın sınanıyor, ama böyle şerefsiz insan da çok!!

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

İnsanlara karşı kesinlikle sessiz kalmayin görmezden falan gelmeyin ilk olayda ağızlarının payini verin ki o çenelerini bidaha açmaya korksunlar benden size tavsiye yoksa siz sustukca üste çıkarlar.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Ben de Başakşehir de oturuyorum. Oranın zihniyeti rezalet. Hırsız ve tecavüzcülere oy verirler oruç ve kapanmaktan bahsederler ama en lüks eşyalar altlarındadır. Kendilerine “Süslüman”lardır onlar. Öyle her Allah diyene güvenmeyin. O salaklara Hz Muhammed hayvanları çok severdi hatta kedisi bile vardı siz ona karşı mı geliyorsunuz Allah a şirk mi koşuyorsunuz diyin nasıl sinirlenip kudururlar uyku bile uyuyamazlar. Onlar sizi can damarından vuruyor ya hani. Gerizekalılar.
Asıl köpek ile nezih olunur onun sevgisi yaydığı enerjisi ile ortama güzelik gelir. Elinizdeki Iphone 11 i göstermeden size pek fazla saygı duymazlar. Siz de inatlarına özel yaşayın hayvanlarınızla.

dilaraxx
dilaraxx

114626

@TATA4242
YA BAK ŞÖYLE BENDE BUNU SIKÇA GÖRÜYORUM BENİM YAŞADIĞIM YERDE BAKIYORSUN İŞTE YANİ YANLIŞ ANLAMA AMA BAKIYORSUN İŞTE CAMİYE GİDİYOR DUASINI EDİYOR FELAN BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA YİNE AYNI KİŞİ GELİYOR AŞAĞIDA KEDİ BESLİYORUM DİYE ALLAH BUNLARIN BELASINI VERSİN LEŞ GİBİ YAPTILAR BURAYI DİYOR BUNU SÖYLEMEYE ÇALIŞTIM AMACIM KONUYU SAPTIRMAK DEĞİL SAPTIRDIĞIMI DA DÜŞÜNMÜYORUM AMA BÖYLE ŞEYLERE GERÇEKTEN ÇOK SİNİRLENİYORUM

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Başakşehir de yaşamak zor işte ınsanları tuhaf buraların.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Ayrıca Başakşehir de ben yaşıyorum 13 senedir. Benden daha iyi bilmeniz için uzun yıllardır bu bölge dr oturuyor olmalısın :-) oradaki halk genel olarak her şeyi dine siyasete bağlar. Beyinlerinin için bu şekilde oluşmuş. Yıllardır zihniyet konusunda mücadele ederiz ama fazla bir şey katamadık. Yine de eski halinden daha iyi.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

BENİSSEXO;
“Her neyse biz rahat olur diye buranın giriş katı bahçeli dairesini kiraladık kontrat vs. imzaladık ev sahibi köpeği duyunca burası ''NEZİH'' bir site köpek yakışmaz dedi bütün sinirim altüst oldu köpek ''ahlak''larını bozuyor ahlakınıza sıç*m sizin gibi insanların“
DEMİŞSİNİZ. BAKIN SİZ NE GÜZEL MEDENÎ ŞEKİLDE GİRİŞ KATINI TUTMUŞSUNUZ BAHÇELİ OLSUN KÖPEĞİMİ/KÖPEKLERİMİ BAHÇEYE ÇIKARIRIM DİYE... AMA KARŞINIZDAKİ İNSANLAR NE MEDENİYETTEN, NE SİZİN KİBARLIĞINIZDAN ANLAYAN TİPLER. “Nezih” ne demek acaba?!?
“Köpek yakışmaz” ne demek ?!?!
Aklımı kaçırıcam...
Bunlar insanlıktan , medeniyetten, merhametten yoksun tipler.
Bunlar isterlerse camiden hiç çıkmasınlar sanıyor musunuz ki tek bir duaları kabul olur ?!?
Bunlar ahlâksızlıklarını, vicdansızlıklarını, kul hakkı yemelerini eşe dosta çok imanlı görünüp dillerinden “Allah” kelimesini düşürmeyince saklayabileceklerini sanan tipler.
GÖZLERİM DOLUYOR.
BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM “EVCİL” HAYVAN KİME NE ZARARI DOKUNUR DA BU KADAR SEVİLMEZ VE İŞKENCE EDİLİR.
İNSAN DEMESİN KİMSE BANA SİNİRLERİM TEPEME ÇIKIYOR İĞRENDİM ARTIK ACIMASIZLIKLARINDAN...

onurtemiz
onurtemiz

116286

Ha işte Kevser. Burada yaşamış olan bilir. 13 senedir neler çekiyorum, Aman yarabbi, inanamazsınız. Kardeşimle yolda yürürken bile pis pis bakışlar bile atarlardı yıllar önce. Buradakilerin hepsi hayvan sevgisine sahip değil. Ama şükür normal olan insanlar da var sevgi dolu olanlar da. Buranın Veterineri Bakırköy gibi Etiler gibi pahalı-dı. 2 tane yeni açılan var diğeri kadar almıyor.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Benim abimin eşimde korkuyor kedilerden dokunamıyor kemikler eline gelirse içim dışıma çıkıyor ölüp dirilirim diyor. Lakin yeğenlerimi (kendi kızlarına) ellerine mama verip sokaktakileri besletiyor. Hatta iki kereliğine kendi kedimi onlara götürdüm izin verdi. Bakınız o da korkuyor ama şamata yaratmıyor. Sürekli empati deniliyor ama korkan taraf empati denesin biraz da “ aa bu kişi evinde besliyor ve 10 parmağında yerinde, acaba ben mi kuruntu yapıyorum” diyip harekete geçsin. Hadi bunu da geçtim aynı asansöre binmek zorunda değilsiniz. Kim önce gelmişse evine çıkar gider isteyen bekler sizin gitmenizi. Korkan korkar uzak durur buna saygım sonsuz ama gelip de tribünlete kimse oynayamaz.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Devrime gerek yok zamanında biz yaptık :-) herkese herkese hak ettiği gibi davransa bu durumlarda ağzının payını verse yavaş yavaş susarlar. Bizim bu halkımız zengin ama kitapta israf yoktur ne hikmetse bunlar hem kitapçı hem atıp tutarlar (tutamazlar) 3 dua sorduğumda cevap alamadığımı bilirim. “Sevgilim ayrı olur çıtır bir de karım olur” bunu diyip yaşıyorlar. Sonra “aa pis kedi”

dilaraxx
dilaraxx

114626

@TATA4242
SON BİRŞEY DAHA SÖYLİCEM BEN AŞAĞIYA KEDİLER ÜŞÜMESİN DİYE KEDİ EVİ YAPIP KOYUYORUM SÜREKLİ ÇÖPE ATILIYOR DAHA GEÇENDE AŞAĞIYA ZEHİRLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BALIK KOYMUŞLAR KEDİLER YESİN DİYE ORDA DA BİR KEDİ GELİYOR SÜREKLİ KOYDUĞUM EVE YEMEK İNDİRDİM BİR BAKTIM İÇİNDE KEDİ ÖLMÜŞ FAZLA BÜYÜK DE DEĞİLDİ ÇOK ÜZÜLDÜM .
DEMEK İSTEDİĞİİM ŞU HANİ SORULUNCA MÜSLÜMANIM İŞTE İBADETLERİMİ YERİNE GETİRİYORUM FELAN AMA ZERRE KADAR HAYVAN SEVGİSİ YOK ÇOĞU İNSANDA HANİ SİNİRDEN AĞLADIM ARTIK ADAM GELMİŞ DİYOR Kİ BİR KEDİ İÇİN Mİ AĞLIYORSUN ? YANİ TABİ KEDİDEN KÖPEKTEN KORKAN İÇİN DİYECEK BİRŞEYİM YOK ORADA HAKLISIN

dilaraxx
dilaraxx

114626

@TATA4242
BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ YAZDIM VE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HOŞUNA GİTMEMİŞ OLABİLİR KONUYU DA SAPTIRMIYORUM ARKADAŞIM SEN BÖYLE DÜŞÜNMÜYORSUN DİYE KONUYU SAPTIRMA DEMENE GEREK YOK

TATA4242
TATA4242

118617

Tabiki yaşamadığım için bilmiyorum,yaşayacağım bir yerde değil :)Ama sadece bakış açısı olarak yazdım dediğiniz gibiyse soruyu soran arkadaşımız devrim yapsın.Nasıl olucak bu dersede yöneticiliğe adaylığını koyarak işe başlasın.

dilaraxx
dilaraxx

114626

@TATA4242
YA ÜZMEK DEĞİL YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRSİN DİNE BAĞLAMAK İSTEMEDİM AMA GERÇEKTEN GÖRDÜĞÜM İNSANLAR BÖYLE EN AZINDAN YAŞADIĞIM YERDEKİLER ORAYI TABİ BİLMİYORUM DA GERÇEKTEN SİNİR BOZUCU KONULAR BUNLAR NEREDEN TUTSAN ELİNDE KALIYOR

valla böyle salaklar anlamıyor ne anlatsan beyni basmıyor sözde müslüman sözde imanlı iyi insanlar ama nerede ? SÖZDE

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1563 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR