Güvercin Nasıl Beslenir?

ayakdolu
ayakdolu

11134 Puan

Bahçede güvercin bulduk başını kaldıramıyordu boynu kırılmış gibiydi veterinerle görüştüm güvercinlerde görülen bir rahatsızlıkmış antibiyotikle şansını dene dedi antibiyotik verdim kendini toparladı başını kaldırıyor yine ama ne su içiyor ne bir şey yiyor evde olduğu korktuğu için mi bir şey yemiyor acaba ne yapmalıyım şırıngayla su çorba içiriyorum çok zor oluyor bana yardımcı olacak birileri var mı acaba ne yapmalıyım?

5 CEVAP

Badems
Badems

12123

Gecmis olsun. Ama siz boynu kirilmis gibi diyorsunuz veteriner rahatsizlik diyor baska bir veterinere daha sorun isterseniz. Normalde arpa, bugday, yulaf, misir gibi tahillarla beslerler ama bilemedim bi deneyin istersen sansinizi aktardan falan alip.

ayakdolu
ayakdolu

11134

Boynu sonra düzeldi yürüyor gayet düzgün ama ne su içiyor ne bir şey yiyor buğdayda koydum önüne hiç oralı değil acaba dedim kafeste, bulunduğu ortamda kendini güvende hissetmediği için mi bir şey yemeyip içmiyor bir sıkıntısı yok gibi ilk bulduğumuzda çok kötüydü

Badems
Badems

12123

O da olabilie, odayi kapatip salin isterseniz. Sonrasinda da salicak misiniz tamamen iyilesince yoksa sizde mi kalicak hep?

ayakdolu
ayakdolu

11134

Odada salıyorum dün yatmadan önce önüne buğday koymuştum sabah baktığımda yoktu sonra tekrar koydum güzel güzel yedi salınca da gayet hareketli bir sorunu yok gibi birazdan salcam bakalım özgürlüğüne kavuşacak çok sağolun :)

Badems
Badems

12123

Cok sevindim, tamamen iyilestiyse salin tabii :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1175 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR