Şiddet Mağduru Köpeği Bir Türlü Kurtaramadım..

Katya06
Katya06

13665 Puan

Merhaba. Çok üzgün olarak bir konu paylaşmak istiyorum. Ben Ankarada yaşıyorum. Ancak okulum sebebiyle Yozgatın bir ilçesindeyim. Burada hayvansever olarak gösterebilecek kimse yok. Barınak yok. Veteriner yok. Dün gece binamın alt katında bulunan bir dükkan sahibinin bir köpeğe şiddet uygulaması sebebiyle karakola gittim. Ancak delilim olmadığı için şikayetçi olamadım. Yalnızca şahıs hakkında tutanak tutuldu. Ben besleme yapmaya kendi kedimin mamalarından azar azar taşıyarak başladım. Şuanda birçok kedi ve köpeğin beslemesini yapıyorum.. Ama gelin görün ki yetemiyorum yetişemiyorum. Özellikle bu can için çok üzülüyorum. Uyuz. Bazı yerlerinde yaralar var. Arka bacakları çok biçimsiz. Muhtemelen bir araba çarpmış. Yani ben öyle düşünüyorum. Bu köpek uyuz olduğu için hiçbir mahallede dükkan önünde parkta bahçede istenmiyor. Sürekli şiddet görüyor. Artık ağlamaktan içim çıktı. Haytap haysev gibi yerlere yazdım geri dönüş alamadım. Ankaradan birkaç gönüllüye yazdım yine geri dönüş alamadım. Eğer barınabilecek bir yeri olsaydı tedavisini ben üstlenecektim ama bulamadım. Barınağa gitsin istemiyorum. Barınağa giderse evime yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yere gidecek. Hatta gidebilecek mi ona bile emin değilim. Ben ondan vazgeçmedim.. Ne olur sizde vazgeçmeyin. Bize bir yol gösterin.


17 CEVAP

Katya06
Katya06

13665

YOZGAT DERNEK BAŞKANI ALİ ÜNAL BEYLE GÖRÜŞTÜM. Kendisi bize çok yardımcı oldu. Bu çocuk çok yakın zamanda kurtulacak. Çok mutluyum.. Ama ondan ayrılacağım için içim bir buruk :(

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Allah razi olsun sizden.. kopecik huzura kavusur umarim

Katya06
Katya06

13665

Arkadaşlar Orman bakanlığından bölge sorumlusu ile görüşüldü. Polisler eşliğinde kişinin ifadesi alındı. Top artık yargı merciilerinde. Size güzel haberler getirdim. :)

lwb
lwb

120674

Öyle kurumlar hiçbir zaman cevap vermiyor, zamanında ben de yazdım fotoğraf bile gönderdim HİÇBİR yanıt alamadım.
Daha kişisel hesaplara mesaj atın, bu işi tek yapan gönüllü insanlara. İlla ki 10 kişiden 1i yazıcaktır size geri.

TATA4242
TATA4242

118617

Hayvansever arkadaşlar,sayfaları aracılığıyla size yardımcı olacaktır.Burada bu tarz sayfası olanlar mevcut.Arkadaşımıza ve şu zülüm gören zavallıya yardımcı olun,lütfen.

Katya06
Katya06

13665

Allah bütün hayvanseverlerin ayağına taş değdirmesin, onlara zarar verenleride bin beter etsin :(

BalliBadem
BalliBadem

121963

Allah razı olsun umarım kişi gereken cezayı alır ve akıllanır Allah razı olsun

lwb
lwb

120674

Tedavi olduktan sonra ömrünün barınaklarda geçmiceğine emin olun muhakkak, civara bırakılsa bile tekrar barınaktan daha iyi.
Yuva bulmayı da deneyin kesinlikle.

iameceevans
iameceevans

2856

Yozgat Ahbap'a twitter üzerinden ulaşırsanız size yardım edecektir

lwb
lwb

120674

Çok çok iyi, köpüşün durumu nasıl

Katya06
Katya06

13665

Uyuz için ilk aşısı yapıldı bir hayvansever tarafından ikinciyi bekliyoruz. Bende düzenli olarak mama indiriyorum. Tavuk, ciğer haşlıyorum. Onu biraz da olsa mutlu etmeye çalışıyoruz :) Durumu biraz iyi olunca bizden uzağa tedaviye gidecek. Bu halde göndermek istemedik gideceği yerde başka zor durumdan kurtarılmış canlarda var hem onları korumak hemde bizim köpüşü korumak için. Şuanda kendisini döven kişinin koltuğunda uyuyorrrrr :D camdan sürekli bakıyorum.

Zeke
Zeke

118626

Kendi adıma size teşekkür etmek istedim..Allah bin kere razı olsun sizden.. böyle insanların varlığı resmen güç verici

787891
787891

118097

@lwb ye katılıyorum en sinir olduğum şey görüldü atıp cevap vermiyorlar

Katya06
Katya06

13665

Teşekkür ederim inşallah onu iyileştireceğiz..

BalliBadem
BalliBadem

121963

Barınak bile ordan iyidir uyuz diye insanlar mı dövüyor diğer köpekler mi Allah ım çok kötü ya düşünmek istemiyorum insanların yaptığını

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1108 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79780 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR