Nd Kitten Kullananlar?

Aysenmstura
Aysenmstura

14261 Puan

Proplan Royal Canin Mama kullanıyoruz. Nd ye geçmek için kararsızım. Kitten mamasını kullananlar kedisinde iyi yönden veya olduysa kötü yönden etkilerini yazabilirler mi?

27 CEVAP

lwb
lwb

120674

Benim kedimde hiçbiri olmadı

lwb
lwb

120674

Deneyerek öğrenebilirsiniz, her kedi farklı tepkiler veriyor her mamaya ama şuan kullandığınız mamalardan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim

lwb
lwb

120674

Ben de nd kullanıyorum ama benim kedimde öyle birşey olmadı, yani önceden de çok dökmezdi ama nd mamayla beraber artmadı da.
Dediğim gibi denemeniz lazım

lwb
lwb

120674

Ayrıca bu aralar tüy dökme zamanları

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Bizim kıza aşırı tüy dökümünden dolayı proplan. Ve nd karistirip verdik. Tamamen araştırma üzerine giderek nasıl çözüm bulabilirim diye. Azaldığını söyleyebilirim. Lakin nd yi bayılarak yemedi. Taramak bu işin kilit noktası sanırım. Nd ve proplani eşit miktarda karıştırıp verdik yaklaşık 2ay böyle devam etti. Denemek için almıştım. Yakın zamanda tekrar alicam. Birde dip not olarak mamaları karıştırarak vermenin yarari diye düşünüyorum tüyleri inanılmaz guzellesti. Tabi her kedide aynı olmamakla birlikte. Nd advance Royal bunlar öne çıkan mamalar tüy ve deri sağlığı bakımından oneriliyor. Burada yazılan bilgilere bakıyorum bir çok kişi proplan Royal vb mamaların yeterli olmadığını söylüyor. İnanın bilen gözlemleyen varsa hemen değiştirelim mamayi...

lwb
lwb

120674

Ben de yeni nd numune istedim, firmaya mail atıyorsunuz iletişim kısmından

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

Hayır 10 kg Lik alsanız sizin uygun dediğiniz fiyata denk geliyo kilosu dediniz. Demek ki 10 kg Lik alamıyorum. Alabilsem bunu bende akıl edebiliyorum zaten. Bende bunu demek istedim. :)

787891
787891

118097

Kedime ND kullandım yaklaşık 6 ay ama tüy dökümü fazla yapıyor maalesef ve dışkı da koku + ağız içinde koku yapıyor ama güzel bir mama kedim yemeyi bırakmasaydı hala kullanırdım

lwb
lwb

120674

Bağımlılık yapıcı aromalar ve tadlandırıcılar var ondan yemez

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

O bağımlılık benimkinde yok ne mama olsa yiyor sokak kendilerine verdiğim mamayı da yemek istiyor

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Nd yi severek yemedi lakin mecbur karıştırınca oda arada kayandi sanırım :) bizde ilk başta proplan ve royali karıştırdik lakin elimi sürmeye korkuyordum bı takibini yapın güzel sonuclar alın inşallah.


Birde arkadaşlara sormak.isterim bu numuneleri nereden temin ediyoruz bilgi verebilirler mi?

TATA4242
TATA4242

118617

Son olarak yardımcı olmak adına,mamanın içeriği ne kadar iyi ise,kediniz o kadar sevmeyecektir.Onlara göre sağlıklı lahana yaş maması sebze çorbası,sağlıksız hamburger gibi yaş maması ıslak hamburger gibidir.Bu sebeple yememesi normal,diyete giren biri gibi düşünün,alışma süresini uzun tutabilirsiniz,yani 3 hafta dahi eski mamasıyla azaltarak kullanabilirsiniz,bazıları 1 haftada alışamayabiliyor.

Aysenmstura
Aysenmstura

14261

TATA
ben geçen açık mama kullanıyorum dediğimde çok tepki göstermiştiniz ve gerçekten kafama taktım. Bütçem uygun değil kapalı almaya dedim nasıl uygun değil 10 kg Lik alınca şu kadara geliyor filan dediniz. O nasıl uygun değil lafını çok yanlış buldum. Burda kimse kimseye maddi durumunu anlatmak zorunda değil. Evet açık mama alıyorum yeni evliyim ödemelerim var. Birden pat diye 400 TL çıkarıp mamaya veremiyorum. Bittikçe alıyorum bir kiloluk. Bence insanlara soru sorarken biraz dikkat edin. Herkes kedisine en iyi şekilde bakmak ister.

TATA4242
TATA4242

118617

Amacım zaten yardım etmek olmasa ne işim var bu sitede,giderim sosyal medyada vakit geçiririm.Amacım burada vakit geçirmek değil,yani.Yanlış anlamış olabilirsiniz.

TATA4242
TATA4242

118617

Birbirimizi anlayamamışız bu kadar,zaten sizi Nd ye zorlamayacağımı, 10 kglik R.C paketin daha ucuza geldiğini söyledim.Amacımın bu olmamasına rağmen kalp kırıcı olduysam,özür dilerim.Keşke o zaman söyleseydiniz.Erdem bunu gerektirir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2416 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR