Barınağa Kedi Vermek

Esengulevin
Esengulevin

184 Puan

Barınağa verilen bi kedi için sahiplendirildi deniyor ve kimin sahiplendirildiği hakkında bi bilgi verilmiyor . Barınağında görüp bildiğimizden güven duymuyoruz ya ölmüşse bize söylemiyolarsa, öylr bi şart var mı sahiplenen kişi için bilgi verilememe durumu gibi bilgi olsan rica etsem yazabilir mi ya ???

7 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Açıkçası çocuğunu/bebeğini yurda bırakan Anneyle durumunuz aynı...
Hem olayların benzerliği hem de sanırım kânunlar açısından.
Yurda/barınağa verdiğiniz verdiğiniz canlının sorumluluğu ve hakları sizden çıkmış oluyor. Size kânunen bilgi verilmemesi bana bu yüzden mantıksız gelmedi.
Bebeğini veren bazı Anneler pişmanlık duyguları veya başka sebeplerle (maddî) sahiplenen insanları rahatsız edebiliyor. Bunlar yaşanan şeyler bu yüzden görevlilerin bu konuda ağızlarının sıkı olmasını anlayışla karşılıyorum.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Ya arkadaş anlamıyorum bakamayacaksan ALMA ALMA .

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Artık kedi size ait olmadığı için zaten söylemek gibi bir zorunlulukları bulunmamakta. Çünkü barınakta ki hayvanlar zaten zor sahiplendiriliyor ve bunun üstüne birisi sahiplenmişken o kişinin başka bir kişi tarafından rahatsız edilmesinin önüne geçiyorlar. Belki barınağa gelen yeni kedilere yer açılması için sokağa bırakılmışta olabilir. Tahmin yürütmekten başka bir seçenek yok çünkü hayvanın tüm hakkı artık barınağa aittir. Eğer hala barınakta olsaydı zaten tekrar sahiplenmeniz için size söylenirdi.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Vermeseydiniz barınağa

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kendi kedinizi barinaga mi biraktiniz? Sahiplendirildigini falan sanmam, hastalik kapmasi cok olasi bir sekilde, sokaga saliyor barinaklar. Ve sokakta yasama sansi dusuk. Tebrikler bir kedinin ölmesine sebep oldunuz buyuk ihtimal. Vicdaninizi rahatlatabilirsiniz ama sokaga atmadim barinaga biraktim diye.

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Barınak yerine burdaki ilanlara koyabilirdiniz

Siz mi birkatiniz barinaga? Barinaktan cogu kisi sahiplenmiyor ve oradaki kedilerden hastalik bulasmasi %70 ihtimal falan. Nedne biraktiniz hayvani barinaga internet ilani verebilrdiniz buradada ilanlar var oradabaska kedilerin yaninda harap olur o kedi yazik degilmi neden aldiniz o zaman ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 534 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR