Kedim Kayboldu Yardım Edin Lütfen

Ali2020
Ali2020

261 Puan

Merhaba, arkadaşlar benim kedim kayboldu dışarıya KENDİSİ çıkmak istedi bıraktım ama 1.gün oldu artık yok hala, geçen 7-8. gün gelmedi ben onu öldü sandım çok üzülmüştüm, ama geri geldi


Not olarak:


Kedim gittikten 1-2 saat sonra dışarıya baktım yoktu çağırdım hiçbir şekilde ses duyamadım uzaklaşmış olabilir mi?


Kedim 80+ gün hamileydi bir yere doğmuş olabilir mi?


Kedinin kaybolduğu gün hava soğuktu evde bile üşüyordum dışarısı çok soğuktu ve yağmurluydu bu neden olabilir mi?

31 CEVAP

lwb
lwb

120674

Yapılan hataya bile bile tekrar düşmek, havanın soğuk ve yağmurlu olduğunu göre göre tekrar göndermek.
Kusura bakmayın ama size burda moral vermicem. Umarım yaşıyordur, doğurduysa da umarım yavruları ve kendisi güvende ve aç değildir.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bunu yaparken gerçekten bütün aklınızı kullandınız mı. Hamile kediyi buz gibi soğuk bir havada dışarı bırakmak gerçekten sanki alt taraftan düşünülmüş gibi. Umarım iyidir ve guvendeyse yeni sahibi bilinclidir.

karamelek19
karamelek19

804

Hamile bir kediyi soğukta neden dışarı bırakırsınız ki bile bile? Yani başına bir sürü şey gelmiş olabilir, niye yaptınız bunu?

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kedi dogurmak icin en uygun ortami sizin eviniz olarak gormuyorsa, guvenmiyor demektir. Umarim basinin caresine bakabilmistir. Havalar da cok soguk yavrular yaşar mi bilmem

radagast
radagast

1154

kedinizi buradan bulamazsınız ve burada kimse size yardım edemez. bi zahmet çıkıp dışarıda sokak sokak seslenerek ve sevdiği bir mama ile / ses ile onu arayın.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

80 günlük kedi hamileliğinden bahsetmiş Ali Bey. Bildiğimiz cahillik. Kedi besleyen biri ne kedisini salar, ne kedi kumu kazayla biter, ne de kedisi 80 gündür hamile olabilir...
Kedi besleyen = kedi sevendir.
Seven ne yapmaz:)
Kedinin her şeyini bilir bilmek için çabalar bizler gibi.
Sizse sadece kedi beslediğinizi sanan birisiniz aradaki fark çok büyük.

Zeke
Zeke

118626

Kediler doğum yapacakları zaman güvendikleri bir yere giderler.
Kediniz de belli ki size güvenmiyor diye gitmiş.
Umarım iyi ve sorumlu insanlara denk gelmiştir çocukları ile..

bihtercik
bihtercik

115875

Şuan sadece içinizi rahatlatmak için yorum arıyorsunuz ne desek boş.
Oturup bekleyin :/

velespityesil
velespityesil

2136

Yardım istemek yerine ben yaptım siz sakın yapmayın demek daha doğru olurdu. Allah korusun hepimizin kedisi kaçabilir ama sizin yaptığınız "bırak gitsin dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır." gibi olmuş maalesef.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Hamile olan bir kedi, sizin bile üşüdüğünüz bir hava, nasıl olduysa artık kumu biten bir kedi??????? ve dışarı çıkmayı 'kendisi istedi' diyerek salan bir sahip. Siz aklınızı mı yitirdiniz? Öyle bir havada HAMİLE kedinizi sokağa salıyorsunuz. Sebep? KENDİSİ İSTEDİ. Kedi değil mi bu? Siz insan yavrusu mu baktığınız sanıyorsunuz? Bizim kedilerimiz hiç mi istemiyor dışarı çıkmayı, istiyor. Ama biz bırakmıyoruz. Çünkü beynimiz var, kedinin her istediğine 'he tamam o zaman' deneyeceğini biliyoruz. Bu kadar tepki alınca bi de bahane olarak 'kumu bitti' diyorsunuz. Kedi sahibi birinin kumu nasıl biter? Maması biter, malt biter ama kum bitmesi İM-KAN-SIZ. Azıcık bile kalsa kedi gider orada tuvaletini yapar. Hadi diyelim büyük bir profesyonellik ile kedi kumunu bitirtmeyi başardınız, siz bu kadar sorumsuzsanız, kumunun bittiğini tabii ki anlamazsınız. Yine bittiğini düşünelim, kediyi dışarı salmak yerine dışarıdan 2 avuç toprak getirip tuvaletine koyma fikri gelmedi mi aklınıza? Sizin gibi insanlar lütfen hayvan bakmasın. Bi kere daha kayboldu diyorsunuz, hamileydi diyorsunuz. Bu 2. hamileliği demek ki kedinizi kısırlaştırmamışsınız bile. Valla çok yazık. Umarım kedinizin ve yavrularının sağlığı yerindedir ama UMARIM sizden daha iyi bakabilecek birileri ona sahip çıkmıştır.

Bir dakika bir dakika. Kedi 80 günden fazla süredir hamile mi? Emin misiniz? Kediler ortalama iki ay hamile kalırlar 80 gün çok fazla. Yavruların içinde ölmüş olma olasılığı var. Her şeyi geçtim kedinizi acilen veterinere götürün.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

İşte burdaki bazı kedi sahibi arkadaşlar Ali Bey’in yaptıklarını lütfen yapmayın!!!
Aylardır burdan söylüyoruz: Kedilerinizi hiçbir koşulda dışarı salmayın ve dışarı alıştırmayın LÜTFEN !
Ölebilir. Araba çarpabilir. Köpek parçalayabilir. Bulaşıcı hastalık kapıp ölebilir. İnsanlardan tarafından alı koyulup işkence yapılıp patileri kesilip gözleri oyulabilir. Hamile gelebilir.
Her şey olabilir.
Doğumda bile ölebilir.
Lütfen “kedim kaçtı” . “Balkondan düştü” diyen hiç kimse burdan kendine “Vah vah nazarsın kader” diyecek insanlar aramaya çalışmasın. Bu sorumsuzluktur!!!!
Besleyemiyorsanız beslemeyin herkes kedi/köpek besleyecek diye bir şey yok. Beslemeye kalkmayın çünkü yapamıyorsunuz...

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Yazık hayvancagiza çok üzüldüm. Allah hiçbir canliya böyle sahip/ebeveyn nasip etmesin.

altininannesi
altininannesi

4807

Şaka gibisiniz gerçekten hayretler içinde okudum cidden! Kediniz dışarı çıkmak istedi ve siz de hadi yavrum git ama akşam ezanından önce evde ol mu dediniz??? Bu ne sorumsuzluk! Benim de kedim gözümün içine bakıyor beni de al balkona çıkarken diye biz daha balkona çıkıp düşücek diye ödümüz kopuyor sizin yazdığınız şeye bakın? Yerinizde olsam bakamadığım canlının günahına girmezdim.Bir de hamile diyorsunuz o yavrucaklara da bakabileceğinizi hiç sanmıyorum bu sorumsuzlukla.Ama umarım yanıltırsınız hiç öyle ummasam da o yavrucaklar anneleriyle birlikte daha iyi günler görürler...

Söylenildiği gibi sadece iç rahatlatacak yorum görmek için açmışsınız konuyu. Ama öyle bir yorum göremezsiniz şu tabloda üzgünüm. 80 günlük hamile kesiyi dışarı salmak, hele ki bu mevsimde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1687 Görüntüleme
  • 31 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR