Kedimin Tüyleri:)

Yasin2634
Yasin2634

2008 Puan

Meraba arkadaşlar kedim son zamanlarda çok tüy dökmeye başladı tarak verdiler olmadı farklı şeyler denedim olmadı kedime kıyamadığım için traş ettirmek istemiyorum bunun dışında kalıcı bi çözüm varmı varsa önerebilirmisiniz:)

18 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

Balıklı mamaya geçin ve tüy sağlığını destekleyen vitamin verin hergün tarayın traş ettirmek psikolojilerini bozuyor çıplak hissediyorlar sabırlı olun

Shaco
Shaco

14771

su içmesi için et verebilrsiniz yaş mamada olur ama sürekli yaş mama vermeyin, royal canin içeriği genel olarak yapay viteamin ve proteinde oluşuyor bunlar sadece tokluk yaratır ama gelişim açısından 0 tanınan marka ama berabat bir hayvan ne kadar kaliteli ve doğal baklırsa o denli az sağlık sorunu yaşar ve güzel görünür

Yasin2634
Yasin2634

2008

Size şunu söyleyebilirim ben kendimden daha çok önem veriyorum kedime:) o benim kızım nefesim gibi benim en yakın arkadaşım :)

Shaco
Shaco

14771

bende öyle kendim yemem onlara yedirirm ginepiglerim için her gün ot topluyorum doğal beslensinler diye

BalliBadem
BalliBadem

121963

Bende kendim saçma sapan besleniyorum karantina sıkıntısından ama onu düzgün beslemek için sabah 8 de kalkıyorum alarmla kendime noodle nesquik koyarken ona özel yemek hazırlıyorum

Elenil
Elenil

812

Balıklı mama+ malt. Kediler her mevsim geçişlerinde fazla olmakla birlikte normalde hep tüy dökerler. Aşırı dökülmesi evet bir problem olduğu gösterir ama hiç dökmeme şansı yok malesef. Kedinizi traş ettirmeyin alacağı anesteziye yazık ve psikolojileri bozuluyor ve de vücut ısılarını koruyamıyorlar yaz mevsimi de olsa. Yazın da kendilerini serinletemiyorlar öyle düşünün... Karar yine de sizin :)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Daha önce hangi mamayi kullandınız?

Shaco
Shaco

14771

mevsimler olarak tüy dökümü oluyor ama fazla tavuk eti de yapar omega 3 yağı ile maltta olabilir (ben fazla kullanmadım) destekleyebilirsiniz tarak tipi yumuşak tüylü ve sık uçlu tarak kullanın size verdikleri sert ufak taraklardan ise onu bırakın onlar taraktan çok hem canlarını acıtıyor hemde tüylerini döküyor .

Shaco
Shaco

14771

ve tüy temizliğide önemli sık su içmeleri gerek

Shaco
Shaco

14771

ne demek asıl senden teşekkkür ederim bu denli kedini düşündüğün için :=)

arkadaşınızın vereceği isim vetoskin olabilir. çok tercih edilir tüy konusunda

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Arkadaşın da dedigi gibi royal canin kotu bir mama bu yüzden dökülüyor olabilir. Degistirmenizi öneririm. Ayrıca kedinizin sağlığı için haftada en az 3 kez yaş mama vermelisiniz. Kediler gün içerisinde ne kadar şu icerse icsin kuru mama yedikleri için yetersiz kalır ve bu yüzden yaş mamayla desteklemeliyiz. Yaş mamalarda kedilerin doğal avlari gibi yüksek nem ve protein düşük karbonhidrat vardır.

Yasin2634
Yasin2634

2008

Teşekkür ederim bi arkadaşım şimdi vitamin ismi vericek onu alıp denicem:)

Yasin2634
Yasin2634

2008

Ben kedimi yaş mamaya alıştırmadım normal kuru mama veriyorum her zaman yani yaklaşık bir senedir yaş mamayı ödül olarak veriyorum royal canını kuru mama ama çok seviyo bi kaç kere değiştirmek zorunda kaldım bulamadigim için sonra tüyleri dökülmeye başladı bi arkadaşım az önce msj yolu iyi bi marka verdi onu denicem bakalım vitamin olarak arkadaşım kullanmış memnun kalmış bende denicem :)

Yasin2634
Yasin2634

2008

Benim kedim maşallah sürekli su iciyo ve çok hiperaktif bi kedi evin heryerine su mutlaka bırakıyorum içmesi için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 768 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR