Donör Arıyoruz

Lütfen yardımcı olun. Kedime acil kan nakli yapılması gerekiyor. İstanbul Avrupa Yakasında sağlık durumu iyi, genç, tekir kedi arıyoruz. Yarın naklin olması gerekiyor. Kedim çok zor durumda lütfen yardımcı olun.

27 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

İnşallah bulursunuz Allah şifa versin

Katya06
Katya06

13665

Instagram sayfalarında paylaştınız mı? :(

Katya06
Katya06

13665

Kurtaranev, silivricanları, suzionlineblog gibi sayfalara mesaj atarsanız belki paylaşırlar. Oradan mutlaka bir gören çıkar.

Teşekkür ederim

paytakpenguen
paytakpenguen

2397

Güzel haberinizi almak dileğiyle

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Benim kızımda da kansızlık var...
Bu yüzden yardımcı olamıyorum lütfen İstanbul içi sağlıklı kedisi olan arkadaşlar Allah rızası için bir yardımcı olsun.

TATA4242
TATA4242

118617

Çünkü öyle basit bir olay değil,kanı verdim bitti değil.Yani vet.hekimin böyle birşey demesinden korktum.Yanlış kan aktarımı,ölüm ile sonuçlanır.

787891
787891

118097

Birsürü sayfa var suzionline dm e bakmıyor gönderilerinin hepsine yorum yapın

paytakpenguen
paytakpenguen

2397

Her tekir kedi uygun oluyor mu bunun için bilgim yok ama veterinerlerin içeride baktığı hayvanlardan da bulunabilir belki allah acil şifalar versin inşallah iyileşir

Veterinerlerin baktığı hayvanlar genelde dışarı da çıktığı için pek tavsiye etmiyorlar. Çok teşekkür ederim hepinize.

Kedilerde kan grubu var ama şuanki durumumuzda seçeneğimiz yok hangisi olursa olur. Çok güzel bir fikir ancak kedim daha 2 yaşında olmasına rağmen son 4 ayda o kadar hastalık yaşadı ve ölümlerden döndü ki sadece ona odaklanmak istiyorum ve ikinci bir canlıya daha yetecek enerjim kalmadı ne yazık ki. En azından şimdilik. Henüz donör bulamadık yarın akşama kalmadan nakil olması gerekiyor umarım sabah güzel haberler alırım yine de teşekkür ederim hepinize.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Selen’cim ben instagramdan story’imde paylaştım. Belki işe yarar. Umarım yarar. Ben de yardımcı olamıyorum çünkü bizde bu var.

Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Sözde instagramda herkesin storysinde bir kedi, herkes çok hayvansever. Ancak böyle bir durumda çevremdeki ve yakınlarımın çevresindeki hiç kimse yardımcı olmadı. Kendi kedilerine bir şey olacak diye mi korkuyorlar çekiniyorlar bilmiyorum. Ama veteriner donör olacak kedi için hiçbir sorun olmayacağını söyledi. Elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum vaktimiz çok daralıyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Ona bir şey olursa ben naparım bilemiyorum. Çok korkuyorum.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Selen’cim benimde story’imden gören ve kedisi olan arkadaşım DOLU. Nedense hiçbiri bir şey yazmadı. Sormadı....
Sadece bir arkadaşım yazdı ! Konuştum. Yarın seni arayacak. İnşallah olur kısmetse! Biliyorum kan veren kedi için hiçbir sakıncası yok... Her kim iyi olursa olsun kalbimi söksün gıkımı çıkarmam ama yeter ki karşımda iyi insan olsun! İyi insan olmak herkesin becerebildiği bir şey değil...

TATA4242
TATA4242

118617

https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_11636.htm


Kedilerde insanlar gibidir,yani bu konuyla alakalı olarak bir çok makale mevcut.Diğer makalelere göz atın derim.Şuan bizim için kan grubu önemli değil,dediğiniz için söylüyorum,yanlış anlamayın.Vet.hekim size yanlış bir bilgi mi verdi acaba diye şüphelendim.Ayrıca kan aktarımının hayvanlarda mühim bir iş olmasından dolayı vet.hekimin tecrübesinden emin olamadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1227 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR