Kopek Saldirmasi

Cigdem50
Cigdem50

186 Puan

Cok uzgunuz ????dun tuvalete cikarmistim terrier kopegimi bir pit bull saldirdi sahibi tasmasini da cikarmis ustelik .beni korumak icin oglum one atladi ve bogustu pitbulla sahibi bile ayiramadi ben zaten öldum o an.kacti oglum altindan pesinden pitbull sahibide bende kostuk .butun mahalle Ayaga kalkti pitbull sahibiyle kavga etmis komsularim.bakiyorum yok oglum agladim nerde oglum diye bagirdim .apartmana girdi dedi.kostum hemen baktim kapimin onunde bekliyor .sag kalcasindan isirmis kaniyordu .hemen veterinerle gorustum .ama psikolojimiz suan gercekten oglumunda Benimde cok kotu ve cok uzgunuz.disari tekrardan cikmaya korkuyoruz.ne yapmaliyiz psikolojik olarak ????

9 CEVAP

Linsenpai
Linsenpai

117282

@poughkeepsie pitbull'lar hakkındaki bu yanlış stigma tamamen onları kaslı yapıları ve "korkutucu" görüntüleri yüzünden kulaklarını kesip dövüştüren, etrafa saldırtıp havalı olduğunu sanan iğrenç sahipler yüzünden. Bu cinsin diğer köpeklere göre daha güçlü içgüdülere sahip oldukları doğru ama hayvanı nasıl yetiştirip eğitirsen öyle davranır. Başka bir cinsi de böyle bir işkence ve korkuya maruz bırakırsanız aynı şekilde saldırgan olacaktır malesef.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

O pitbul umarim sahibini yer de bi tane caniden kurtuluruz. Size cok gecmis olsun.

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

@poughkeepsie Ne yazıkki bu düşünceniz çok yanlış. O köpeğin aslında bir suçu yok suçun hepsi o pislik aşağılık sahibinde. Kesinlikle köpeğini dövültürüyordur! Allah onları ıslah etsin!! Konuya dönersem Çoook geçmiş olsun bol bol kuzunuza sevgi verin ve ne olur ne olmaz yanınızda sopa gezdirin(hayvana vurmak vs için demedim ama gözü korkunça saldırmıyorlar ya da şok cihazlı fenerler o sesi duyunca hemen kaçıyorlar) malum benim köpeğimde terrier ve pitbull sövültüren çok insanda var benim burda.

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Onlar da can ama ben asla tahammül edemiyorum bu pitbulllara. Sahipleri o kadar akılsız, aptal ki. Pitbull gibi vahşi bir cinsi neden tasmasız gezdirir bi sahip ya. Neden yani niye? O anda köpeğiniz olmasa size de saldırabilirdi. Zaten pitbull beslemenin yasak olduğuna dair söylenti var taa ne zamandan, tam bilmiyorum ama bence araştırıp şikayet edin. O şekilde tasmasız gezdiremez.


Çok geçmiş olsun, köpekler hakkında bilgim yok ancak çok çok üzüldüm umarım çabucak atlatırsınız.

Shaco
Shaco

14771

köpeğine çok üzüldüm geçmiş olsun umarım yarasını toparlar :( ama pitbulun suçu değil bu sırf hava felan atsın güçlü görünsün diyen p....venkler yüzünden saldırganlaştırılıyor şiddet görüyorlar polisler gördükçe o köpekleri o canilerin ellerinden alsalar keşke hayvan reabilite merkezleri var orda iyi şartlarda bakılıyorlar bildiğim kadarıyla

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Aşırı uysal pitbullar gördüm. Yere yatıp beni sev diyen, yanıma gelip kıvrılan,2 dk oyun oynamak için can atan. Hatta bir tanesine geçici yuva oldum. O da aynı şekilde dövüşlerden kurtarılmıştı. İlk geldiğinde aşırı saldırgandı, eldivenle filan yaklaşıyordum. Diğer köpeklerimle kedilerimle filan hiç görüştürmedim en başta. Evin bir odasına koydum. Yavaş yavaş alıştırmaya başladım.2,5-3 ay sonunda saldırganlığı epey azalmıştı.. Saldırgan bir köpekti ama aynı zamanda korkuyordu(insanlardan) kim bilir ne yaptılar hayvancağıza. Hergün 5-6 saatimi ona ayırdım en sonunda başardım. Yaklaşık 4 ay geçmişti ve artık çok farklı bir köpek olmuştu. Zaten odadan yavaş yavaş çıkarmaya başlamıştım. Diğer köpeklerimle tanıştırdım. Beraber oyunlar oynadılar, yuvarlandılar. Ama o gözlerinde ki bakış çok değişmişti. Nefretle bakan köpek artık etrafa neşe saçıyordu. Demem o ki hiçbir köpeğin içinde kötülük veya saldırganlık yoktur. Bir köpek nasıl bir eğitim alırsa o şekilde davranır.

Siyammm
Siyammm

120334

Ağızlık taktırmamış taşması bile yokmuş . Bir daha tasmasız ağızlıksız görürseniz şikayet edeceğinizi söyleyin.şimdidende şikayet edin köpeğiniz ölebilirdi. Yok efm bunlar ıslah olmaz , sonra pitbul yanlış tanınıyor bunlar yüzünden.
Bunlar ego için bu köpekleri besliyor.kendine bakamayan adamlar hayvan alıyor. Şikayet edin

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bizim burdaki ozel barinakta bir pitbull vardi, hic salamiyolardi surekli kafeste. Hayvan enerjiden duvara tirmaniyordu aşırı acıdim. Kopek dovuslerinde kurtarilmis kopekmis. Ama pek de kurtarilmis degildi gozumde

blue_hpood
blue_hpood

128183

bence biraz iyileşsin kalçası ve evde biraz kendine gelsin, bir süre sonra çıkarırsınız. hiç köpek beslemedim, bilmiyorum ama sanırım biraz korkmuştur, kötü olmuş gerçekten. umarım toparlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 547 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR