Veteriner Fakültesi

tubanur
tubanur

120464 Puan

Üniversitede veterinerlik okumak istiyorum fakat şu ana kadar çevremde kime söylesem bilhassa "ineğin şeyine kolunu sokacaksın" tepkisini alıyorum. Veterinerliğin alanları olduğunu, yaşadığım ya da klinik açtığım şehre göre farklılık göstereceğini anlatsam da fayda etmiyor. Maaşın az olduğu konusunda da uzun konferanslar vermeyi zorunluluk sayıyor bazıları. Bende el mahkum oturup dinliyorum.
Bu alan o kadar kötü müdür ki insanlar bu tepkileri veriyor? Kötüyse bile bu fakülteyi seçeceğim ama cidden çok sinir bozucu tepkiler alıyorum ve rahatsız ediyor. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır, ne önerirler?

2 CEVAP

miss_fby
miss_fby

574

En doğru bilgiyi veterinerlik okumuş arkadaşlardan alırsınız elbette ama bence güzel bir bölüm. Şu an yoğun tempoda çalışmıyor olsam ben bile okumak istiyorum :) Çevremde bildiğim bir kaç arkadaş var, ve maaşları hiç de düşük değil. Bilhassa hayvanları seviyorsanız yani yapacağınız işten zevk alacaksanız, bu maaştan daha önemli bir konu. Bu arada okurken cerrahi eğitim de alıyorsunuzdur ineklerle de uğraşıyorsunuzdur. Ama doktorluk da böyle, onlar da insanın şeyine elini sokuyor. kimse sesini çıkarmıyor. Olay. Sizin seçtiğiniz uzmanlık alanında biter. İlerde bir klinik açar petlerle ilgilenirsiniz, okur biter :) diyeceğim o ki, bölümü seviyor ve istiyorsanız, gereksiz sözlere kafayı takmayınız.

tubanur
tubanur

120464

Teşekkürler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 914 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR