Hills Kuru Mama

Mothercat
Mothercat

10435 Puan

Merhabalar Hills science plan tavuklu Yavru kedi maması kullananınız var mı?indirimde olunca kaçırmak istemedim Hills hakkında hep olumlu yorumlar duydum ancak çok da araştırmaya fırsatım olmadı genel olarak Hills mama nasıl bir mama?


27 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Nihal Hnm;
Maddi gücünüz yetiyorsa pahalıdan ucuza ve kaliteye göre sıralayacağım mamaları:
1)Acana ve Orijen
2)Advance , Hill’s , Royal Canin , N&D , Pro Plan.
3)Purina One , Whiskas , Friskies
4)Yerli mamalar ve markalar.
•Maddi gücünüz neye yetiyorsa o mamayı alıp kullanabilirsiniz.

Mothercat
Mothercat

10435

Yorumunuz için teşekkürler o zaman iyi ki de sipariş verdim inşallah kızım da sever ve iyi gelir :)

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Hayvan deneyleri yapan bir firma ve icinde gercek tabuk degil tavuk unu vvar

Mothercat
Mothercat

10435

Ona bakılırsa hiçbir mama dört dörtlük değil hepsinde bir kusur var elbet içeriğine baktığımızda hangisine dört dörtlük diyebiliriz ki ancak diğer ucuz ve kediyi olumsuz etkileyecek mamalara nazaran araştırdığıma göre iyi bir mamaya benziyor zaten fazla almadım deniyip gözlemliyicem eğer memnun kalmazsam sonrasında nd veya proplan deniyicem.Yorumlariniz için teşekkürler.

blue_hpood
blue_hpood

128183

yeni araştırdım, piyasadaki en iyilerinden diyorlar. hiç almadım, denemedim. ama diğer ucuz mamalardan iyidir bana kalırsa. bence deneyin

Kediduman
Kediduman

921

Sanırdım güzel bir mama acil olduğu için daha önce gitmediğim bir veterinere gittim ve sadece hills mama satışı yapıyordu hakkında biraz bilgi verdi içeriği güzel ve kendi kendisinde de kullandığını söylemişti. Veteriner ama pazarlama işi sonuçta doğruluğundan emin değilim ama denenebilir bence ton balıklı olanını denemek istemiştim kediler için ton balıklı plan daha iyi diye biliyorum diğer mamaların aksine yavru kedi mamasında ton balıklı olan nadir mamalardan

Mothercat
Mothercat

10435

Yorumunuz için teşekkürler ton balikli olani olsaydı onu alacaktım ancak tavuklu vardı ama kızım tavuğu seviyor o yüzden yer diye düşünüyorum :)

dtaylan03
dtaylan03

108367

Ben ND yavru mama kullanıyorum. Ancak son zamanlarda mamaya karşı hoşnut olmadığını keşfettim. Kaliteli bir mama olduğu için değiştirmek de istemedim. Vet'ime açtığımda konuyu Hills ile destekleyin dedi. Yaklaşık 1 aydır Hiljs'in balıklı yavru mamasıyla ND'yi birlikte veriyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. taneleri nd'ye göre daha iri ve üçgenimsi yapılı. Kediduman'ın dediği gibi vet'im Hills satıyor, o nedenle tavsiyesine hala temkinli yaklaşıyorum ve tamamen Hills'e geçemedim ☺️ sonuç olarak ucuz mamalar gibi et içeriği zayıf değil, denemekten bir zarar gelmez

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

@srplzngl ha elinize sağlık! Avrupada 1 günde sanırım yüzden fazla hayvanın ölümüne neden olmuştu ve insanlar şikayet ettiğinde ciddiye almamışlardı.
Birde samırsam içinde gerçek et yok

Mothercat
Mothercat

10435

LadyAndCat bugün siparişim geldi Hills güzel mamaya benziyor kedimin hoşuna gitti ancak o kadar maddi durumum yok üniversite öğrencisiyim gerektiğinde kendimden kısıp kedime bakiyorum çünkü sorumluluğunu aldım açıkçası Hills'i zor aldım dediğim gibi sadece mama değil kum veteriner derken altından kalkmak öğrenci olarak çok zor kedim sırf olması gerekenden zayıf diye ve geçen gün kustugu için korktum ve iyi bir mama arayışına geçtim karşıma da indirimde çıkınca kaçırmak istemedim ama gerçekten mamalar çok pahalı o kadar çok sinirleniyorum ki bu günahsız canların üzerinde bile para dönüyor yani neden bütün kediler iyi ve kaliteli mamayı hesaplı bir miktara yemiyor ki herkes alamıyor ama lafa gelince de herkes hayvan koruyucusu hayvan haklarından bahsediyorlar inanın bu işin başında olsam elimden geldiği kadar makul fiyatlara satardım ki bu dünyada aç olan hiçbir canlı kalmasın pahalı olunca insanlar almak da istemiyor yada istese de alamıyor ben açıkçası eskiden sokak canlarına sürekli tek tek mama dağıtırdım ama inanın artık yetişemiyorum kuşum da var onun ihtiyaçları derken yani anlayacağınız herkes kedisi iyi mamalar yesin ister çünkü çocuğunuz gibi oluyor ama maddiyat el vermiyor fazlasına yani bu mamadan sonra hangisini alicam inanın bilmiyorum bu mama benim kıza fazla gitmez onu biliyorum iyice araştırmam lazim artık yapacak birşey yok :(

Mothercat
Mothercat

10435

srplzngl hakkımda hiçbirsey bilmeden yorum yapıyorsunuz saygı duyuyorum istediğinizi demek sizin hakkınız ancak ben kedi profösörü değilim öyle olsam zaten buraya gelip sizler gibi bilgili insanlara danışmam inanın Hills hakkındaki şeyleri sizden duydum ben sadece yüzeysel olarak iyi mamalar olarak biliyorum nd orijen işte Hills bunlar hep kedilere iyi gelen mamalar olarak duydum okudum onun fazlasını bilmiyorum he sizin gibi araştırabilirdim ancak dediğim gibi zaten o kadar maddiyatim olmadığı için hiç en iyi mama hangidi diye bu zamana kadar araştırmadim hep kulak dolması iyi olan mamalara baktım ve kedim kustugu için kötüleştiği için bir an önce iyi bildiğim bir mamayı aldım ama inanın dediğinizi bilmiyorum bilseydim almazdım ama siz sanki ben biliyormuşum da bile bile ekmeklerine bal sürmüsüm gibi konuştunuz ve kırıldım açıkçası çünkü hayvanların userine cok fazla titreyen biriyim kendi canımı tehlikeye atacak kadar bu zamana kadar hayvanlar için kendimi ne risklere attığımı bilseydiniz böyle demezdiniz tabiki de yorum yapmanız sizin hakkiniz ama kalp kırmadan yaparsanız daha iyi olur :)

Mothercat
Mothercat

10435

sarmanbirkedi hills'i zor aldım öğrenciyim orijeni nasıl alayım :) kim istemez kedisi en iyi mamayı yesin ama bütçe neye yetiyorsa onu alıyorsun. İnanın bugüne kadar aldığım pahalı mama da Hills onu da kedim kustuğu için ve önceki maması kilo bakımından hiç yaramadığı için acilen pek araştırmadan aldım.Aslinda ben kötü mama orta sınıf mama en iyi mama gibi sınıf ayrımı yapmaya falan bu gibi şeylere karşıyım çünkü sokaktaki kediler kötü mamayı bile bulamiyor kurban olurum onları verene yeter ki mama bulsunlar ben dediğim gibi kedime iyi gelmediği için toparlanması için aldım bu mamayı düzeldikten sonra makul fiyatlı güvenilir bir mama alicam çok pahalı bir mamaya para vermektense makul alırım sokaktaki canlara da faydam olur.

Mothercat
Mothercat

10435

Açıkladınız teşekkürler inanın sizin gibi bilgili değilim kedi besleme konusunda acemiyim daha 1 sene bile olmadı elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum tabiki en pahalı mama en kaliteli mama demek değil buna bende karşıyım ve cok sinirleniyorum neden mamalar bu kadar pahalı lafa gelince herkes hayvan hakları diyor ancak kimimizin kedisi en iyi denen mamayı yerken sokaktaki kediler açlıktan ölüyor eskiden elimden geldiğince sokaktaki canları da doyururdum ancak artık gücüm yetmiyor bu mama fiyatları aldı başını gidiyor inanın ilk defa iyi adı altında bildiğim bir mamayı acilen kedim kustu diye ve önceki mama kedim hiç yemediği için bir de baya indirimdeydi o yüzden aldım yoksa ki pahalı mama alacak insan değilim param olsa da almam benim düşüncem pahalıya sürekli para vereceğime makul fiyatlı ama güvenilir bir mama alıp sadece kendi kedimi değil sokaktaki canları da beslemek eskiden hep yapardim ama artık düzenli yapamıyorum peki siz hangi mamayı kullanıyorsunuz sizin bilginizden faydalanmak isterim aslında benim düşüncem bonacibo almaktı çok fazla insan var kullanan kimisi memnun kimisi değil ülkemizde üretildiği için uygun yani şimdi belki bazıları yine kötü falan der ama onun da içeriğini bilmiyorum yorumlardan anladığım kadarı ile konuşuyorum ama bence hiçbir mama dört dörtlük değil mutlaka bir zararı vardır sonuçta biz sadece paketin üzerinde yazan yazilarla hüküm veriyoruz bu mamayı 5 kg aldım bu mamadan sonra bana hangi mamayı önerirsiniz hem makul hemde kedimin sağlığını bozmayacak bir mama kedim olması gerekenden zayıf bir de yani kilo almasını istiyorum.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Bonaciboyu sormussunuz ben kullanıyorum 3 5 aydir. Çok memnunum kedim çok sağlıklı tüyleri parlak vs. Ayrıca düşük tahilli formül ve taurin ve vitamin eklemeleri çok fazla. Herkesin servet döktüğü proplan royal caninden daha güzel sadece yerli ve pahalı değil diye insanlar kotuluyor. Halbuki tahil orani digerlerinden cok daha az, hayvansal urun ve taurin eklemeleri onlardan cok daha fazla. Öneririm yani

Mothercat
Mothercat

10435

LadyAndCat aslında bende sizin gibi yapıyorum ama benim kız ciğeri hiç sevmiyor patatesle havuçla hasladim bir kere suyuyla güzel yesin diye yok yemiyor tavuk haşlamasını da önceden yerdi et haşlamasını da artık onları da yemiyor yaş mamayı daha çok seviyor onun dışında evde ne verebilirim ki bilmiyorum bende güvendiğim yaş mama almaya çalışıyorum tabi onlarda ne kadar güvenilir olursa işte :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1597 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR