Kuşum Her Şeyi Yiyor...

NZI
NZI

2469 Puan

Gerçekten inanılamaz, kuşum önüne gelen ne varsa yiyecek yada eşya fark etmez hemen hemen her şeyi yiyor. Yemeden önce bide kemirip kemirip atıyor, tadını beğendiysede yiyor. Kornişin üzerinde duruyor, orda ne var bilmiyorum ama ordan bişeyler yiyor, perdenin küçük küçük iplerini yiyor, kıyafetler yada kumaş olan ne varsa iplerini yemeye bayılıyor, sonra benim tabletimi görğnce gözü dönüyor hemen gelip kılıfını kemirmeye başlıyor, ve daha neler neler. Artık sandalyeyi o kadar kemiriyor ki tam yiyor mu da bilmiyoruz. Yemek olarak tuzlu yoğurta kadar yedi. Ben sorum şu: uzun süredir böyle yiyor her hangi bir sağlık problemi görmedim, ama yinede sormak istedim sizce sağlık durumuyla ilgili her hangi bir problem olur mu?

3 CEVAP

Phoibos
Phoibos

4377

Kuşlar hakkında bilgim gerçekten az. Ama elbet sindirim sistemlerinin sindiremediği veya doğal yapılarına uygun olmayan bazı gıdalar vardır. Hani mesela kediler naylon poşetleri yutar ve sindiremez ayrıca soğan sarımsak gibi besinler bünyelerinde sorun yaratır gibi. Mutlaka veterinere danışmalısınız veyahut özel besinleri araştırmalısınız kuşunuzla ilgili. Biriken sindirilemeyen besinler sorun doğurabilir.

hayvansever_
hayvansever_

118851

evet bu şekilde her şeyi yiyorsa mutlaka bir yerde dokunur ona bu. Benimde kuşum kafesteyken tülü ısırıyordu ''Gold Wings Premium Mürekkep Balığı Kemiği Gaga Taşı Küçük Boy'' ben bunu almıştım kuşlarıma çok faydası olduğu söyleniyordu mürekkep balığı taşının. Bende hep kullandığım marka olan gold wingsinkini aldım. Çok faydasını gördüm tülü ısırmak yerine bunu ısırmaya başladılar. Sizde deneye bilirsiniz.

NZI
NZI

2469

Ben ne yazık ki yurt dışında yaşıyorum, ona bizde kemirmesi için taş aldık ama korktu alıştı ama asla ama asla ağzını sürmedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1134 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR