Kedi Tırmalama Ve Oyun Evi Kullanan Arkadaşlar

fatmatina
fatmatina

10460 Puan

Merhaba arkadaşlar benimde kedi evi kullanma düşüncem var da kedi tırmalama ve oyun evi kullanan arkadaşlar kedilerin bu tırmalama evlerinin en çok nesini sevdiklerini, hangi kısımları ile ilgilendiklerini anlatabilir mi?mesela alttaki hamak,ara kattaki kapalı kedi kutusu,asılı oyuncaklar,tünel veya en üstteki açık kedi yatağı gibi?her kedinin karakteri sevdiği şeyler tabi ki de farklıdır ancak ortak sevdikleri şeyler de vardır diye düşünüyorum ve ona göre seçim yapmak istiyorum.

26 CEVAP

Duman14
Duman14

14039

Bende şimdi biraz araştırdım oyun evi alıncaksa biraz donanımlı bir şey gerek uzun süre kullanılabilecek ve hani içinde bir sürü oyun yeri olacak fiyatlar gerçekten uçuk 160-250 tl arası evde kendim yapacağım tahtadan hem kedime özel yapmış olurum hemde o kadar paraya gerek yok diye düşündüm kedimin sevdiğ şeylere göre yaparsam daha çok oynar hem sizde yapabilirsniz

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Gofretsla
Çinden geldiğini biliyorum. Gerçekten fiyatları çok iyi dev gibi şeyler çok ucuza satılıyor. Bazılarında renk ve model kişiye özel yapılıyor. Siz hiç sorun yaşadınız mı acaba siparişlerde?

Badems
Badems

12123

Yine torpulemesi cok iyi bir sey, kedim 2 yasinda ve bir kere kullanmadi sag olsun onun yerine sandalyeleri yercih etti :)

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

bizde var bir tane küçük yuvarlak bir yatağı var orada öğlen uykularını uyuyor, yüksek bir tırmalama yeri var orada genelde beni izler bazen camın önünü koyuyorum yüksekten dışarı izlemek çok hoşuna gidiyor yükseğe bayılıyor benimki enerjisi fazla gelince basamakları çıkıp çıkıp iniyor tırmalama evi denemez ama seviyor oğlum
ev de bu

Kediniz oyun evinde oymadıktan sonra yine halınızı tırmalicak

Kediler için hiç de öyle büyük hayaller kurmanıza gerek yok. Nedense pahalı olan her şeyden nefret ediyorlar 20 TL ye tirmalama tahtası aldık ama o eski halımız ve ne yazık ki bazı mobilyalarimizi kullanıyor hala. 60 TL ye yatak aldık üzerinde 5 saniye bile durduramiyoruz oyuncaklar aldım o hala alüminyum folyodan yaptığım top ve 2-3 dolap susuyle oynuyor. Kediler lüks olan her şeyden nefret ediyorlar bence.

Duman14
Duman14

14039

Bizimkinin bir tüneli bir tırmalama tahtası var ikisinie önine koyarsak oynuyor ama kağıt yuvarlayıp atsan daha mutlu oluyor yani

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bu konuyu bende merak ediyorum. Daha önce açtığım forumda bende sormuştum.
Ben daha çok yüksekliğine ve kapalı yuvaların fazlalığına dikkat ediyorum.
Benimki dar ve üç yönden kapalı yerlerde yatmayı çok seviyor ve evin içinde yatmasını çok da uygun görmediğim ayakkabılık gibi yerlere yatıyor. Yükseklik ise yanlış hatırlamıyorsam Jeson Galaxy kedilerin yüksek bir yere çıkıp kendilerini evin hakimi gibi görebilecekleri yerlerini olması gerektiği söylememişti.
Hamak vs de uyur mu bilemiyorum. Birde şu silindir gibi yerleri oluyor. Oraların ne amaçla yapıldığını anlayamadım. Asılı halat ipleri olması çok güzel , beğendiğiniz modelin yoksa ******* ta tırmalama tahtalarına kolayca takılabilen ucuz oyuncaklar var. Ben beğendim şahsen.
Birde Türkiye dekileri fonksiyonlarına göre çok pahalı bulunuyorum ben. Bu yüzden alırsam Alibaba dan alacağım ben. Siz nereden almayı düşünüyorsunuz?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Duman14
Ben bir ara marangoza gidip yaptırsam mı diye düşündüm ama sonra iyi olmazsa diye düşünüp korktum. Türkiye'dekiler gerçekten çok pahalı ve büyük fonksiyonlu da değiller. Alibaba 'da şunu görmüştüm. Fiyatı 200 tl civarındaydı ama büyüklüğü ve fonksiyonuna göre bence uygun bir fiyatta https://m.turkish.alibaba.com/p-detail/Elegentpet-Healthy-E1-Board-Love-Love-60028137420.html?spm=a2706.8168334.1998817009.11.jBloCk
Alibaba da çok fazla çeşit var ve Türkiye ye göre çok uygun fiyatları bence:)

fatmatina
fatmatina

10460

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar bu konu askıdaydı bende ve hala araştırma aşamasındaydım en son kendim yaptırmaya karar vermiştim ama tasarımını yapmadığımdan askıda kaldı bir türlü bitiremedim ve marangoza veremedim öyle duruyor hatta çünkü ne eklemem gerektiğinden emin değilim.Türkiye'deki fiyatlar ufacık bir kedi evi bile çok pahalı ve uzun yıllar kullanılacakmış gibi durmuyor o yüzden ben hem onu hem beni tatmin edecek hem de daha uygun fiyatlı bir şey arıyordum tahmin edersiniz ki bulamadım:))Ve lüks konusunda sanırım benim kedim öyle ne aldıysam hepsi elimde patladı ama kendi elimle yaptığım kutu oyuncaklarına bakıyorum en sevdikleri onlar her gün istisnasız oynuyor o yüzden bir şey alırken özellikle de oyuncaklarda iki kere düşünmek zorundayım.

hazalsenol
hazalsenol

10389

Suratına bile bakmıyor :) koltuk kenarları favorisi ne yapsak alıştıramadık günde bir kez bi çıkıyor o kadar bence almayın

Gofretsla
Gofretsla

116585

Dollfacepersian
Alibaba Çin'den geliyor ya kocaman kulübeyi 150 TL'ye aldım çok iyi:)

Gofretsla
Gofretsla

116585

http://mcdn01.************.net/26457/tn30/264576826_tn30_1.jpg


http://mcdn01.************.net/25926/tn30/259268706_tn30_1.jpg


http://**********.com/Uploads/UrunResimleri/e537efb3-245e-4f37-b6ed-c11917701582.jpg


Kedi çok olunca haliyle ürün de fazla oluyor yani ben almıştım çok ama çok seviyorlardı su an satıyorum artık kediler yok:(

hazalsenol
hazalsenol

10389

Yok benimki de parçalayacak kadar değil ama inanın ilk başta eve çok özendim aldım sonuç montumun üstünde yatıyır tırmalama oyun evi de yüzüne bakmıyor :)

hazalsenol
hazalsenol

10389

Büyük ihtimal yaşayacağız bu bıdıklar bir tuhaf :)))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3273 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR