Dünkü Youtubede Kedinin Tırnaklarını Kanatan Kadınla Mesajlarım

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523 Puan

Ben instagram hesabımda paylaşmıştım video şikayet edim kaldırılsın falan diye. Cevap yazmış. Hala kabul etmiyor hatasini..


12 CEVAP

ugurhci34
ugurhci34

638

KADIN BİRDE KİMSE ANALIĞIMI SORGULAMASIN DEMİŞ ULAN BE KADIN SEN ANA OLSAN NE OLMASAN NE DİSLİKE ATIP ŞİKAYETTE BULUNDUM UMARIM YAYINDAN KALKAR

sekerfare21
sekerfare21

115656

Kedisine instagram hesabı açan insanlardan daha iyi bir şey beklemiyorum. Şikayet ettim ben de en azından video kaldırılır umarım. Bu videoyu öğretici olması amacıyla çekmiş bir de, burdan görüp kedisine işkence eden başkaları olmasın.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Cimerden ne yanıt alacağım merak ediyorum umarım ilgilenirler ve video kalkar hala üste çıkmaya çalışıyor gerçekten çok garip her şeyi garip davranışları tavırları konuşmaları o videodaki yanıtlar çok garip çok

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

@sekerfare21 > Kedisine instagram hesabı açan insanlardan daha iyi bir şey beklemiyorum.


Pardoonnnnn?????

bademthecatt
bademthecatt

122203

Kadın kafayı yemiş yada algılaması yok :D

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Valla benimde kedimin instagrami var, o instagram sayesinde sokak hayvanlarina bir suru mama bagisi yapanlar oluyor. On yargiya gerek yok.

Zukoo
Zukoo

14016

Bu nasıl bir insan ya. Herkes şikayet etsin şu kadını. Benim içim gitti izlerken. Bir aydır kedi bakıyorum, ben bile biliyorum derine inilmemesi gerektiğini

Shaco
Shaco

14771

kesim yerlerine dikkat etmiyor tamam sert ama dikkastli kesmiyor damar olan yerleri kesince kanıyor derin kesmiş

Pinarac
Pinarac

2169

Sadece bir iki damla kanadı tampon bezi değil demiş pardon?! Bir iki damla Bile olsa ki değil, allah için video kapak resmi neden yapar bi insan bunu gözümüze sokarcasına. Ben ucundan keserken bile canı yanarmı diye düşünüyorum, bu sitede bir kişi yazmıştı yorumlara cevap yazmış videosunun altına okadar dipten kesmeyin gibisinden oda onun bana yaptıkları ne olacak gibi bir şey yazmış. Bırakın inanmayın kendini haklı çıkarma ve masum ayaklarına.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ben diger konuyu okumadim, videoyi da izlemedim. Belki yanlislikla yapmistir?

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

https://youtu.be/VccSWfgYCGI
Ayak tirnaklarinin tumunu kanatti..

Bastet9
Bastet9

2070

Bu saçmalığı izlememek için çok direndim çünkü biliyorum ki izlediğimde yerimde duramayacaktım ki öle de oldu. Daha ilk dakikadan o makası görünce devamını bırakın görmek düşünmek bile acı verdi. Bu video tamamen bilinçli olarak prim kasmak için yapılmış bir içerik, bunun başka açıklaması olamaz. 8 yıldır kedi besleyen biri kedinin tırnaklarını nereden ne şekil kesmesi gerektiğini bilecek durumdadır. Bu yaşam fonksiyonları gösteren ama beyin ölümü gerçekleşmiş insan zerresi bunun farkında olarak sırf izlenmek amacıyla kediye bu acıyı çektiriyor benim görüşüm bu yönde, şikayetimi yaptım herkes de yapmalı!
Keşke elimizden daha fazlası gelse!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 817 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR